Масаж в панчохах за 6 тисяч гривень. На Коріатовичів накрили бордель

Масаж в панчохах за 6 тисяч гривень. На Коріатовичів накрили бордель
  • У Вінниці сутенерка організувала місце розпусти під виглядом масажного салону. 
  • Поліція розповіла цікаві подробиці слідства. А ми дізналися, де саме працював салон.

У п'ятницю, 3 грудня, працівники Управління міграційної поліції спільно зі слідчими обласної поліції викрили бордель, замаскований під масажний салон. Організувала заборонений бізнес в квартирі вінницької багатоповерхівки, за даними правоохоронців, 30-річна мешканка іншого регіону країни. За інформацією обласного главку поліції, сутенерка втягувала жінок у зайняття проституцією.

З власних джерел редакція 20minut.ua дізналася, що салон знаходився за адресою вулиця Коріатовичів, 155. В інтернеті була відкрита інформація про те, що салон робить еротичний масаж:

Відео дня

Щоденно, відповідно до графіка, який складала організаторка, працювали позмінно п'ять-шість дівчат. Усі вони з різних регіонів країни та опинились у складних життєвих обставинах. Послуги інтимного характеру коштували від шести тисяч за годину. 

За словами начальника Управління міграційної поліції Вінниччини Кирила Доценка, коли у салон увійшли поліцейські, там, крім адміністраторки, знаходились шість молодих жінок віком від 19 до 26 років та четверо клієнтів.  

— Під час обшуку слідчі вилучили записники з інформацією про кількість клієнтів та виручку, гроші, отримані за надання сексуальних послуг,  банківські картки, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, договори про оренду квартири та інші речові докази, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. 

Оганізаторці за сутенерство та втягнення осіб в заняття проституцією загрожує кримінальна відповідальність відповідно до другої частини статті 303 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено до семи років позбавлення волі. 

Досудове розслідування триває.

 

Читайте також:

«А шість років Вас все влаштовувало?». Як ми рятували родину від сімейного насилля

У «червоній» зоні субсидії збільшили на 50%. Як вінничанам переоформити виплати?

Активіст,  що збив жінку на Старому місті,  справді був п'яний. Шукають свідка на сірій машині

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (52)
  • Habrova Irina

    Для чего писать что закрыли или накрыли бордель????! Они на следующий день уже рабоиали в обычном режиме, как нивчем не бывало. С мая месяца работают и чесно эуже задрали своими дверями которые бахкают всю ночь и звоночком с милым операторским голосом...

    Habrova Irina reply Habrova Irina

    Jul Vyacheslavivna попытки были, но не рабочии) сами накосячили видимо😁

    Айгюль Искандарова reply Habrova Irina

    Habrova Irina аххххаа, это ты их сдала?))
  • Ол Са

    Бандюков не ловят.. Только крышуют бордели и нариков
  • Влад Влавиславович

    В чому власне проблема? Я з друзями там був неодноразово, гарні дівчата, інтиму там немає і правда, був масаж як ви пишете в панчохах і що з того? На скільки я знаю законом це не забороняється.  Чи ми тепер всіх дівчат в панчохах саджатимемо. Не думав що всі такі зашорені.
    А для дівчат сподіваюсь це спрацює тільки як релама, бо дуже вони класні)
  • роман гришко

    А чего полиция так ущемилась?? Подозрительно, может денежек хотят, а никто не дает, или бесплатно массаж не сделали? 100%
    Я как предприниматель уверен, что дело в этом. Они не успокоятся пока "долю" не получат, знаю этих экземпляров

keyboard_arrow_up