Активіст, що збив жінку на Старому місті, справді був п'яний. Шукають свідка на сірій машині

Активіст, що збив жінку на Старому місті, справді був п'яний. Шукають свідка на сірій машині
  • У Вінниці п'яний водій збив жінку. Постраждала знаходиться у реанімації.
  • За кермом машини був активіст «Дорожнього контролю», який відмовився подути в драгер.
  • Сьогодні в поліції сказали: водій дійсно був у нетверезому стані, це підтвердилося.  
  • Тепер шукають свідка аварії — водія сірої автівки, який допомагав медикам на місці ДТП.

Аварія сталася 18 листопада по вулиці Данила Нечая, в районі перехрестя з провулком Сірка близько 18.30 години. Потерпіла з велосипедом перетинала проїзну частину дороги.  У цей час на неї допустив наїзд «Мерседес». Водій легковика перебував у нетверезому стані.

Про ДТП ми писали у матеріалах:

Нові подробиці про водія

Відзначимо, що водій автомобіля виявився представником громадської організації «Дорожній контроль». Очільник організації Володимир Затайдух розповів, що їх організація та водій Mercedes допомагають потерпілій з лікуванням.

Відео дня

За інформацією слідчого управління обласного главку, 30-річний водій автомобіля «Мерседес», перебував у нетверезому стані.

— Згідно з висновками експертизи, в його крові було 2 проміле алкоголю, — зазначають у відділі комунікації поліції Вінницької області. 

— Наразі кримінальне провадження перекваліфіковано на другу частину статті 286-1 Кримінального Кодексу (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Такі дії караються позбавленням волі на строк до восьми років. Слідство встановлює очевидців та свідків дорожньо-транспортної пригоди, — додають в поліції.

Нові подробиці про потерпілу

Потерпілу госпіталізували в лікарню. В неї діагнозували політравму, закриту черепно-мозкову травму, переломом обох гомілок.

За життя жінки, яка перебуває без свідомості у реанімаційному відділенні, борються лікарі.

За інформацією наших джерел, 53-річна Ірина Герсак проживала разом з 63-річним вінничанином, який потребує сторонньої допомоги. Ось в яких умовах вони жили:

Поліція шукає свідка на сірій автівці

Просять відгукнутись водія сірого легковика, який стояв перед пішохідним переходом з увімкненими аварійними ліхтарями та допомагав доправити потерпілу жінку до карети швидкої допомоги.

— Шановні громадяни, якщо ви маєте інформацію щодо обставин аварії — телефонуйте за номерами: 0679017317, 0965025315 або 102, — зазначають у поліції.

 

Читайте також:

Вінницькі патрульні перевірятимуть технічний стан автомобілів прямо на дорогах

СБУ викрила на розтраті колишнє керівництво заводу «Електричні системи»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Макс Хитрук

    Дорожній контроль відмаже це гарантія, потрібно на місці робити самосуд.
  • Макс Хитрук

    То ще ці падли (кончані залепи) ще беруться когось контролювати. Дорожній контроль спочатку навчіться за собою дивитися гандони кончані, а потім вже дивіться за іншими, а то умнічати то ви майстри і бухими ганяти як видно що також. Підняти потрібно питання про ліквідацію цех організації, а самовільно залишених пересадити поки інших не позбивали.
  • Читач43

    Зроблять,що жінка за мить до ДТП померла від сердцевого нападу.А те створіння буде далі наклейки чіпляти на Соборній.Покидьки.
  • Сергей Булка

    ДТП с каждым может случится, но пьяным садится за руль- это уже преступление, активист ты или нет,  все этоневажно , и мусора и активисты попадают в ДТП, женщину жалко, а этого полупокера нужно закрыть хотя бы на пару лет

keyboard_arrow_up