За кермом Mercedes був активіст «Дорожнього контролю». Нові деталі ДТП на Старому місті

За кермом Mercedes був активіст «Дорожнього контролю». Нові деталі ДТП на Старому місті
  • Минулого вечора у Вінниці сталася аварія за участю легковика та велосипеда. Водійка двоколісного сильно постраждала та нині знаходиться у реанімації.
  • Особу потерпілої не встановили. Волонтери опублікували фото жінки та просять відгукнутися рідних.
  • Тим часом стало відомо, що за кермом машини був активіст «Дорожнього контролю». Підозрюють, що нетверезий.

Аварія сталася 18 листопада близько 18.30 на вулиці Данила Нечая, в районі перехрестя з провулком Сірка. І якщо дізналися, хто водій, що збив жінку, то імені постраждалої досі не знаємо. 

— За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля «Мерседес» вчинив наїзд на жінку, яка перетинала проїзну частину дороги з велосипедом. Потерпілу з політравмою, закритою черепно-мозковою травмою, переломом обох гомілок госпіталізовано. За життя жінки, яка перебуває без свідомості у реанімаційному відділенні, борються лікарі, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — 30-річний водій «Мерседеса» представився представником однієї з громадських організацій та відмовився від проходження освідування на стан сп’яніння за допомогою алкотестеру «Драгер». Чоловік, який мав зовнішні ознаки сп’яніння, пояснив, що відразу після аварії вжив заспокійливі ліки.

Про ДТП ми писали у матеріалах:

Відео дня

Відзначимо, що водій автомобіля представився представником громадської організації. Якої саме, у поліції не вказали. 

Тим часом у коментарях під нашою попередньою новиною про цю аварію вінничанка Ірина Баранович написала: «А чому не пишете, активістом якої самої організації представився? В інших джерелах написано, що саме ГО «Дорожній контроль» представився».

Інформацію перевірили. Дійсно, водій — член «ДКВ». Її підтвердив очільник організації Володимир Затайдух. Він розповів, що їх організація та водій Mercedes допомагають потерпілій з лікуванням.

У «ДКВ» також пояснили, чому керманич відмовився дути «Драгер».

«Відносно перевірки правда, водій дійсно людина з інвалідністю і не міг продути, але надав і кров і мочу у двох екземплярах, результати ніхто не буде приховувати і якось на це впливати», — написав у фейсбуці Затайдух.

Сьогодні ввечері, 19 листопада, Волонтерська Пошукова Організація Вінниччини опублікувала пост на своїй сторінці у фейсбук з проханням допомогти встановити особу потерпілої. 

«Прохання до жителів міста Вінниці та найближчих сіл, придивіться уважно, можливо, хтось упізнає цю жінку. Жінка-велосипедистка потрапила у ДТП 18.11.2021 року о 18.30 у м.Вінниці по вул. Данила Нечая, — йдеться у повідомленні. — Хто володіє інформацією, повідомляти за номером 068 007 22 80 або 102».


 

ОНОВЛЕНО

Поліцейські встановили особу потерпілої. Це 53-річна вінничанка.

 

Читайте також:

П'яна, без прав та з пасажиром без шолома. У Якушинцях зловили порушницю на мопеді

ДТП без водія. Під варту взяли чоловіка, мікроавтобус якого насмерть збив жінку

У Липовці на переході 23-річна водійка на легковику збила школярку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (38)
  • Надежда Ляховецкая

    Ну если ДКВ можно и пьяным ездить, и отказаться  от обследования? Привелегии😅
  • Анатолий Гордий

    инвалид  интересный   живет  и не  дышит  интересный  уникум   куда  смотрит  наука
  • Святослав Бойко

    Розвелося цих "активістів", чого поліція замовчує ? Вони ж раді коли в поліції якісь зальоти роздути це. Вже й інвалід скоро напишуть шо вона сама під автомобіль кинулася. Судити його треба показово причому, щоб бачили які є в нас "активісти".
  • Читач68

    Пройшло стільки часу, чому лідер дорожнього контролю Затайдух не написав ще нічого про цю ситуацію. Мовляв так і так, разбираємось, наша людина була п'яна. Ми намагаємося його "відмазати". Надіємось ,що жіночка виживе, тоді буде легше свого корєша відмазати.  Бо якщо буде "жмур" то свого корєша буде важче " відмазати". Але ми все зробимо, щоб представник дорожнього контролю був незаплямований. Ми для цього і дружимо з мєнтами та суддями...
    ....Чи він таке не напише??? ....а жаль. Було б більш правдоподібно , ніж камінець загорнутий в папір і кинутий в авто цього активіста.

keyboard_arrow_up