ДТП без водія. Під варту взяли чоловіка, мікроавтобус якого насмерть збив жінку

ДТП без водія. Під варту взяли чоловіка, мікроавтобус якого насмерть збив жінку
  • У момент ДТП водія не було в салоні автомобіля. Мікроавтобус почав котитися, а позаду нього стояла жінка. Результат — смертельна ДТП.

Аварія трапилася близько 02.00 години у селі Сиваківці Вінницького району.

— За попередньою інформацією, кермувальник мікроавтобусу Ford залишив автівку на узбіччі дороги, не зафіксувавши її ручним гальмом, в результаті чого іномарка покотилась назад та смертельно травмувала 34-річну місцеву жительку, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Поліцейські освідували 32 – річного водія з допомогою «Драгера». В його організмі виявлено 1.53 проміле алкоголю.

Сьогодні, 16 листопада, водієві мікроавтобусу обирали в суді запобіжний захід. Найближчі 60 діб він має провести вдома під цілодобовим арештом.

Відео дня

Під час засідання стало відомо, що підсудний одружений та має двоє малих дітей, офіційно працює та має хороші відгуки.

— З матеріалів клопотання стало відомо, що підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не вживши всіх заходів, щодо недопущення самовільного руху транспортного засобу, залишив керований ним автомобіль на узбіччі, внаслідок чого відбувся рух вказаного транспортного засобу, назад з подальшим наїздом на пішохода, яка перебувала біля заднього габариту автомобіля. Внаслідок ДТП жінка від отриманих травм загинула на місці події, — зазначають у пресслужбі Вінницького міського суду. — Підозрюваний одружений, має на утриманні двох неповнолітніх дітей, офіційно працює різноробочим, має позитивні характеристики за місцем роботи та проживання, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Наразі тривають слідчі дії.

 

Читайте також:

У Тульчинському районі «ВАЗ» збив пішохода. Потерпілий помер у лікарні

Україну огорнув густий туман. ТОП 7 порад для автомобілістів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up