«Квітами встеляли дорогу»: Жмеринка прощалася з загиблим Героєм

«Квітами встеляли дорогу»: Жмеринка прощалася з загиблим Героєм
  • Вчора, 17 грудня, Жмеринська громада провела в останню путь полеглого за Україну, її незалежність та життя українців у вільній країні Олександра Балюка. 
  • Місцеві мешканці утворили «живий коридор», квітами встелили дорогу та в знак шани всі стали на коліна.

Олександр загинув 13 грудня на Луганщині. Йому було 42 роки. Поховали мужнього воїна з почестями 17 грудня на міському кладовищі Жмеринки.

«Жмеринчанин Олександр Балюк любив Україну та не міг допустити, щоб ворожий чобіт топтав рідну землю. В перший день широкомасштабного вторгнення російських військ на територію нашої країни мужній воїн вирішив, що боронитиме Україну, та 24 лютого взяв до рук зброю і встав до лав Збройних сил України, — зазначають у Жмеринській міській раді. — Досвідчений воїн, який ще у 2014 році давав відсіч ворогові на сході України, став командиром відділення кулеметного взводу та разом з побратими відстоював незалежність України та її територіальну цілісність. Наш земляк вірно служив українському народу. За Україну, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця він віддав найдорожче — життя».

Відео дня

Місцеві мешканці не стримували сліз. Прощалися з Героєм з безмежною вдячністю в душі та пекучим болем в серці

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Материнський біль краяв серце». У Ладижині в останню путь провели визволителя Херсону

Через місяць мало бути весілля. На Вінниччині прощались із 24-річним воїном-Героєм

Коментарі (164)
  • Oleg Baranov

    Вічна Пам'ять
  • Галина Охрименко

    Вічна пам'ять Герою
  • Ніна Сиченко Заброцька

    Дуже боляче за наших хлопців, їм жити Тай жити, Вічна Світла Пам'ять Герою 🙏
  • Валерій Поляк

    🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟✊✊✊✊✊✊😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😢😢😰😰😰😰😰🪶🕊🪶🕊🪶🦢🪶🦢🪶🦢🪶🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀💙💙💙💙💙💙💛💛💛💛💛💛💛💔💗💔💗💔💗💔💗💔💚💗💚🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦

keyboard_arrow_up