В області уже 30 смертей від COVID-19. Померла медсестра зі «швидкої»

В області уже 30 смертей від COVID-19. Померла медсестра зі «швидкої»
  • Сьогодні, 2 липня, повідомили про новий летальний випадок від ускладнень, спричинених коронавірусом. В області уже 30 смертей від недуги.
  • Жертвою вірусу стала і медсестра першої підстанції швидкої допомоги.

Статистика

Нові дані по області оприлюднив сайт Апарату РНБО України. За їх інформацією, у Вінницькій області 30 смертей від коронавірусу. Додався один летальний випадок.

Тим часом, в Україні уже понад 45 тисяч хворих на COVID-19, на Вінниччині — 1895. За час пандемії від недуги в Україні померло 1185 людей (+12 за добу).

Відео дня

Померла медсестра зі «швидкої»

Про один із летальних випадків написав вінничанин Володимир Черкас.

— Сьогодні, внаслідок коронавіруса, пішла з життя старший фельдшер першої підстанції вінницької швидкої допомоги, — йдеться у повідомленні. — На жаль, це не поодинокий випадок. Решту «списують» на різні інші причини смертності, прикриваючи реальну проблему.

Черкас додає, що влада замовчує проблему масштабного зараження вінницьких медиків, а також продовжує їх не забезпечувати засобами індивідуального захисту.

— Фактично медицина катастроф і її пацієнти, які перебувають в епіцентрі ризиків, кинута напризволяще, — додає Черкас.

76 хворих з 203 працівників швидкої

Міський голова Сергій Моргунов, нагадаємо, повідомляв, що про 76 хворих з 203 працівників швидкої (переважно водії швидких, фельдшери і лікарі бригад).

Про хворих медиків філії № 1 станції екстреної медичної допомоги розповідав 20minut.ua. Детально цю ситуацію наш журналіст описав у матеріалі: Лікарі швидкої хворіють на COVID-19, але в ковідні бригади черга.

Навколо підстанції швидкої допомоги №1 розмови так і не вщухають. Спочатку скандал з хворими лікарями, потім — дірявий дах, що протікає, згодом суперечка між містом та областю — хто винен і кому на ремонт розщедрюватися. А тепер медики швидкої кажуть, що задовбалися бути крайніми, адже всі шишки летять на них — і грошові, і ковідні.

Лікарі зв'язалися з  нашою журналісткою та поскаржилися на всі проблеми з якими тикаються під час роботи: «Роблять з нас гарматне м'ясо, а потім кажуть — самі винні». Медику швидкої допомоги накипіло.

 

Читайте також:

В Україні уже понад 45 тисяч випадків COVID-19, на Вінниччині — 1895

«Температура під 40 не збивалася більше тижня». Історії медиків, які хворіли на коронавірус

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (44)
  • Мишуля

    Вы вообще мозг используете??? какой это СТРАШНЫЙ вирус, если за 5 месяцев от него умерло 30 человек??? Чем он страшный?? 30 человек на 1 600 000!!!!! Сволочи журнашлюшные
  • Анатолій Каричковський

    Вони чесно брешуть який вірус його нема інебуло!
  • Людмила Дмитрук

    Что хотят,то и пишут! Люди, фильтруйте написанное...
  • Don Sergii

    й🤔🤔🤔
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up