В обласному пансіонаті для осіб з інвалідністю започаткували осередок УТОС

В обласному пансіонаті для осіб з інвалідністю  започаткували осередок УТОС
  • Нещодавно колектив художньої самодіяльності Вінницького підприємства Українського товариства сліпих успішно провів концерт в обласному пансіонаті для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку.
  • Після цього деякі мешканці цього закладу, які мають інвалідність по зору, виявили бажання вступити в члени УТОС.

13 квітня голова правління Вінницької територіальної первинної організації товариства незрячих Віктор Зелінський та його заступниця Валентина Порицька провели в пансіонаті збори новоствореної у цьому закладі групи УТОС. Вони урочисто вручили членські квитки восьми новоприйнятим членам, пригостили їх солодощами.

— Ми створили групу УТОС в пансіонаті, адже тут маємо уже 12 членів. Її очолить працівниця закладу Любов Сємцова, яка вже декілька років співпрацює із нашою організацією та непогано орієнтується в проблемах незрячих людей, — сказав Віктор Зелінський. 

Відео дня

Він розповів присутнім про історію організації; які функції вона виконує в суспільстві; як можна себе реалізувати у ній. Віктор Зелінський передав вітання від директора місцевого підприємства незрячих Костянтина Ільніцького і вручив директору обласного пансіонату для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку Катерині Якимчук пам’ятний подарунок. В свою чергу, вона подякувала гостям, підтримала співпрацю між організаціями та запросила колектив художньої самодіяльності підприємства незрячих  відвідати пансіонат із новою концертною програмою.

Читайте також:

«Дайте нам ще диму!». 1000 димових шашок відправили на фронт волонтери з Немирова

В музеї транспорту презентували нову марку і відкрили виставку присвячену майбутньому місту побратиму

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up