Зимовий мінестроне
Пюре з квасолі канеліні з яловичим бульйоном надають ніжність цьому ситному супу, а ціла квасоля забезпечує додаткову текстуру. Кухар Джада Де Лаурентіс використовує в рецепті секретний інгредієнт: заморожену кірку пармезану, яка повільно плавиться і додає солоного вершкового присмаку.
Паста карбонара
Яйця і пармезан є загущувачами для ніжного соусу до цієї пасті. Яйця готуються під час того, як масу замішують до гарячих спагеті. Щоб розбавити соус, додайте трохи води після варіння пасти.
Курячі грудки в соусі марсала
Тайлер Флоренс смажить печериці і скибочки прошутто в тій же сковороді, в якій готується курка, щоб в кінцевій страві збереглися рум'яні карамелізовані шматочки м'яса.
Читайте також:
Вінницька міська рада обмежила безкоштовний проїзд для учасників АТО (ОПИТУВАННЯ)
Карантин з 8 січня посилять: що зміниться під час локдауну?
Графік збільшення пенсій на 2021 рік. Кому і скільки доплатять?
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 28 від 9 липня 2025
Читати номер