Свіжі дані по коронавірусу: в Україні вже 1096 хворих, у Вінницькій області — 66 випадків

Свіжі дані по коронавірусу: в Україні вже  1096 хворих, у Вінницькій області — 66 випадків
  • В Україні за добу було зафіксовано 154  нових випадків коронавірусу.
  • В нашій області сьогодні вранці було 66 підтверджених випадків.

Станом на 10 годину 4 квітня в Україні 1096 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 28 летальних, 23 пацієнти одужало. За добу було зафіксовано 154 нові випадки.

Наразі коронавірусна хвороба виявлена:

▪️Вінницька область — 66 випадків;
▪️Волинська область — 17 випадків;
▪️Дніпропетровська область — 14 випадків;
▪️Донецька область — 8 випадків;
▪️Житомирська область — 9 випадків;
▪️Закарпатська область — 24 випадки;
▪️Запорізька область — 28 випадків;
▪️Івано-Франківська область — 94 випадки;
▪️Кіровоградська область — 19 випадків;
▪️м. Київ — 195 випадків;
▪️Київська область — 77 випадків;
▪️Львівська область — 14 випадків;
▪️Луганська область — 3 випадки;
▪️Одеська область — 26 випадків;
▪️Полтавська область — 8 випадків;
▪️Рівненська область — 31 випадок;
▪️Сумська область — 37 випадків;
▪️Тернопільська область — 135 випадків;
▪️Харківська область — 1 випадок;
▪️Херсонська область — 8 випадків;
▪️Хмельницька область — 10 випадків;
▪️Чернівецька область — 206 випадків;
▪️Черкаська область — 61 випадок;
▪️Чернігівська область — 5 випадків.

Відео дня

Дані з тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської областей та міста Севастополя відсутні.

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Станом на ранок 4 квітня 2020 року до Центру надійшло 636 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 5040 повідомлень про підозру на COVID-19.

 

Світлина від Центр громадського здоров’я України.

 

Онлайнкарта від Міністерства охорони здоров'я допомагає стежити за перебігом пандемії коронавірусу в Україні. Окрім даних про хворих (червоний колір), на мапі зеленим кольором позначені наявні лікарні, які можуть прийняти хворих, помаранчевим – кількість та локалізація підозр.


Читайте також:

Посилюють карантин і захворіло ще 13 вінничан: головне про коронавірус за 1 квітня

У Вінницькій області зафіксували 54 випадки коронавірусу. Цифри по районах

В Україні захворіли вже 897 людей, з них 22 летальних : головне про коронавірус за 2 квітня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Тимофей Гуляев

    #STOP_COVID_19
  • Алла Юркова

    Цей вірус уже давно, не робіть паніки
  • Игорь Галущак

    Хреновая, какая-то эпидемия получается...
  • Ната Лозовая

    И всё  таки  судя по комментариям  песмимистов больше,чем оптимистов,такое складывается  впечатление,что всё  конец и скоро  мы всё умрём,человек не хочет  меняться,да эта ситуация  дана для того,чтобы люди задумались,Как вы живете,мы привыкли всех о осуждать завидовать И  т.д и т.п люди пробудитесь будит нас Бог  землетрясениями Бурятии ураганами эпидениями,самое время начать с себя и не бояться короновируса,а в первую очередь  боятся  грешить,никто не умрёт  раньше  положенного срока,ну извините  а у кого  жизненный запас закончился у кого  нет уже никаких планов впереди кто уже исчерпался, то тогда пока...а как иначе😋
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up