П'ятиденна магнітна буря накриє Землю: календар небезпечних дат на жовтень

П'ятиденна магнітна буря накриє Землю: календар небезпечних дат на жовтень
  • Жовтень 2022 відзначиться магнітними бурями, які можуть негативно вплинути на організм людини. Ці бурі відчують і в Україні. Підготували для вас календар усіх дат, коли магнітне поле Землі впливатиме на самопочуття у жовтні!

У жовтні 2022 року очікуються магнітні бурі, які будуть відчутні в Україні та світі. Магнітні бурі будуть досить слабкими, тож матимуть вплив лише на самопочуття дуже метеочутливих людей. Бурі варто очікувати на початку та наприкінці місяця. Триватимуть ці магнітні бурі впродовж дня.

Працівники сонячних лабораторій попереджають про небезпечні космічні явища і магнітні бурі. Коли на Сонці фіксують викид енергії, на Землі трапляються небезпечні для людей і систем зв'язку бурі. Ці явища особливо неприємні для метеозалежних людей. П'ятиденна магнітна буря накриє Землю на початку жовтня, попереджають фахівці.

 

Відео дня

За даними сайту Gismeteo, магнітна буря в Україні почнеться 1 жовтня та закінчиться 4 жовтня. Таким чином, штормити буде 5 днів поспіль. Буря 30 вересня буде середньої сили, 1 і 2 вересня - сильною, потім 3 і 4 жовтня знову середньою.

29 та 30 жовтня очікуйте теж не надто сильну за потужністю бурю. Вона вплине на ваш стан, якщо ви метеочутливі. Зверніть увагу на стан свого здоров'я, відмовтеся від шкідливих звичок та перейдіть на здоровий раціон. Триватиме вона впродовж кількох днів і закінчить місяць.

Будьте весь час обачні! Пам'ятайте, що у час активних магнітних бур потрібно уважно ставитися до свого стану здоров'я, захищати свій організм від сонячного впливу та робити все, щоб уникнути загострення хронічних хвороб, якщо вони у вас є. Медики також рекомендують зменшити у раціоні кількість нездорової їжі та алкоголю. До слова, ваше самопочуття можуть покращити легкі фізичні вправи!

Магнітні бурі у жовтні 2022: календар, коли небезпечні дати в Україні - фото 513565

Як пережити магнітну бурю

  • Спіть не менше 7 годин. Сон дуже важливий у такий період буремний період.
  • Додайте у щоденне харчування сезонні фрукти та овочі. Організм має отримувати достатньо вітамінів та мінералів.
  • Пийте багато води й орієнтуйтеся на відчуття голоду та спраги.
  • Не вживайте кофеїну та спиртного. Вони можуть погіршити ваше самопочуття.
  • Проконсультуйтеся з лікарем щодо ваших хронічних захворювань.
  • Додайте у розклад дня спорт або ж активний відпочинок.

Нагадаємо, за минулі два тижні на Вінниччині кількість хворих на COVID-19 збільшилась вдвічі. Лікарі закликають вакцинуватись.

 

Читайте також:

Де у Вінниці можна безкоштовно здати тест на COVID-19 

Алгоритм дій на випадок тактичного ядерного удару. Як підготуватись та що робити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Наталия Юрченко

    Лиш не це🙈
  • Маша Василишина

    Най гірша буря,це напад кацапурів

keyboard_arrow_up