Осіння хандра не страшна. П'ять порад для підтримки хорошого настрою

Осіння хандра не страшна. П'ять порад для підтримки хорошого настрою
  • Хороший настрій запорука продуктивного та здорового дня. Як підняти собі настрій та ловити вдалі моменти? Про це у матеріалі.

У телеграм каналі «Психологічна підтримка» поділилися п'ятьма порадами для підтримки хорошого настрою.

  • Щоб у вас завжди був гарний настрій, навчіться контролювати себе. Не ображайтеся через дрібниці, постарайтеся не конфліктувати з близькими людьми, прощайте їх.
  • Внесіть у своє життя елементи новизни. Час від часу змінювати стійкі звички — наприклад, знайдіть нове хобі або підберіть новий гардероб.
  • Допомагайте іншим. Навіть невелика підтримка може змінити чийсь день, а разом з ним — і ваше емоційне самопочуття. Дарувати щось — не менш приємно, ніж отримувати.
  • Помічайте позитив у всьому. Щодня є привід для радості. Регулярно аналізуйте, що хорошого відбулося з вами за день. Адже саме з таких моментів і формується вдалий день.
  • Робіть перерви на відпочинок. Прогулянка — найпростіший і доступний спосіб поліпшити собі настрій. Відпочинок на природі зменшує прояви тривоги і депресії і покращує розумову працездатність.

Спробуйте їх використовувати щодня та будьте щасливі.

А хочете знати, у чому полягає щастя вінничан? Журналісти 20minut.ua спробували дізнатися з перших уст. У перехожих питали про щастя жінок. Причому цікавилися у чоловіків також. Їх відповіді знайдете у матеріалі з відеосюжетом: 

Відео дня

 

Читайте також:

Три смерті та 95 нових випадків. Дані про COVID-19 по Вінниці та області

COVID в Україні. Минулої доби госпіталізували понад дві тисячі людей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Veronika Sniatinskaya-Kraft

    А меня счастливой делает такая красота старинных украшений на Виолити, давно коллекционирую ёлочные игрушки, изучаю, реставрирую. Это здорово помогает расслабится и отвлечься

keyboard_arrow_up