На Вінниччині в лікарні лежить 541 дорослий та 16 дітей, хворих на COVID-19

На Вінниччині в лікарні лежить 541 дорослий та 16 дітей, хворих на COVID-19
  • У Вінницькій районній лікарні лежить 101 хворий на коронавірус. Там 106 місць.
  • У Вінницькій міській лікарні №1 з 200-т місць, виділених для пацієнтів з коронавірусом, зайняті 145.

Станом на 15 вересня поточного року, на Вінниччині в 19 опорних лікарнях розгорнули 1197 ліжок для лікування хворих на коронавірусну інфекцію.

«Загалом, у лікувальних закладах області 253 дорослих та 5 дітей з підтвердженим COVID – 19. Також в опорних лікарнях Вінниччини 288 дорослих та 11 дітей з підозрою на коронавірусну інфекцію», — повідомляють у Вінницькій ОДА..

Відсоток зайнятих ліжок становить 46,5. 

Відео дня

Читайте також:

Куди везуть інфікованих? ТОП питань до Борзова про COVID-19 в області

На Вінниччині на COVID хворіє 77 дітей та 1435 дорослих. Цифри по районах

Від сьогодні Вінниця в «помаранчевій» зоні карантину. Що забороняється?

Науковці визначили основний спосіб передачі коронавірусу. Це знання допоможе краще захиститися

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (36)
  • Виктория Виктория

    Чого з районів везуть сюди , а віничан в райони?
  • Алена Рябоконь

    Як вже дістала ця корона. Продивилася статистику: від серцево-судинних захворювань в світі за минулий рік померло більше 18 млн людей. За 8 місяців цього року від корони померло трохи більше 400 тисяч. То яка це пандемія? А цьогоріч від серцево-судинних захворювань смертність може бути ще більшою, бо люди не мають змоги нормально обстежитися і пролікуватися. В дтп за рік гине така ж кількість людей в світі, як від корони. Тоді яка це пандемія. Я вже мовчу щодо інших захворювань.😤

    Nord Kirsten reply Алена Рябоконь

    Вы правы, эпидемия это заражение 1-5% населения, в зависимости от заразности и тяжести, а пандемия это всё, что больше 10%. Люди в мире настолько отупели, что даже не обращают внимание на подобное, не говоря уже про статистику. Впрочем, есть страны, где все же эту лабуду втюхать не удалось, но это, не мы к сожалению.
  • Валя Козачок

    Якщо є вільні місця, то чому везуть хворих у Шаргород?,де логіка

    Елена Кравченко reply Валя Козачок

    Валя Козачок а логики нет.сплошная ложь.
  • Виктория Тищенко

    Даже тут блатные места, что-то для своих оставить нужно.,..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up