«Медичний Оскар» — Орден Святого Пантелеймона: хто представлятиме Вінниччину

«Медичний Оскар» — Орден Святого Пантелеймона: хто представлятиме Вінниччину
  • Вінниччина визначила претендентів на медичний оскар — Орден Святого Пантелеймона. Обрати кандидатів було складно, адже кожен достойний такої відзнаки. 

Цьогоріч до нагородження найвищою медичною відзнакою України — Орденом Святого Пантелеймона, обирали лікарів лише по двох номінаціях — у військовій та цивільній медичних царинах. Про це на сторінці у фейсбук повідомила Марина Тепленко.

Переможцями від Вінницької області на нагородження Орденом Святого Пантелеймона стали:

  • з числа трьох військових — майор медичної служби Євген Антонюк — начальник передового хірургічного відділення ВМКЦ ЦР, який і зараз на фронті.
  • з 5-ти претендентів від світу цивільної медицини — Катерина Гріжимальська — лікар-офтальмолог, кандидат медичних наук, доцент кафедри очних хвороб ВНМУ імені М.І.Пирогова.

«Кожного з кандидатів представляли так, можна сказати, пристрасно, що шальки терезів на йоту схилялись то в один бік, то в інший від роздумів: кому віддати свій голос, — поділився представник етичної комісії Відзнаки, лауреат Ордену Святого Пантелеймона, начальник відділення реанімації та інтенсивної терапії для аеромедичної евакуації, військовий лікар, учасник бойових дій Вадим Бабій. — Але все пройшло бездоганно чесно! Та було складно обрати, це точно. І добре, що голосували таємно, втім ми відкрито підраховували голоси, зачитуючи написані прізвища на аркушах для голосування».

Відео дня

Голосування за кандидатів пройшло в Департаменті охорони здоров’я Вінницької області.

 

Читайте також:

Розвінчують міфи та відповідають на питання: українців навчатимуть онкосвідомості в YouTube

З 1 квітня ліки відпускатимуть лише за е-рецептом: зібрали відповіді на поширені питання

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up