Де у нас поправити здоров'я? Розповідаємо про санаторії Вінниччини, ціни та їх спеціалізацію

Де у нас поправити здоров'я? Розповідаємо про санаторії Вінниччини, ціни та їх спеціалізацію
Санаторій «Авангард» знаходиться в палаці графині Щербатової
  • В санаторіях Немирова та Хмільника здавна полюбляли відпочивати та оздоровлюватися гості з усієї України, близького і далекого зарубіжжя.
  • Більшість пансіонатів пропонують провести лікування хребта, захворювань опорно-рухового апарату та інших серйозних недуг.
  • Пропонуємо ознайомитися з кращими оздоровницями Вінниччини, їх спеціалізаціями, інфраструктурою та ціновою політикою.

Санаторії Вінницької області вже багато десятиліть поспіль вважаються улюбленим місцем відпочинку і оздоровлення для сотень тисяч українців та гостей близького і далекого зарубіжжя.

Мальовничі подільські краєвиди, мінеральна вода, радонові ванни та сучасне медичне обладнання допомагають кожному гостеві відчути приплив сил і натхнення, позбавляючи від захворювань навіть у важких і хронічних формах. Більшість санаторіїв пропонують провести лікування захворювань опорно-рухового апарату, нервової та дихальної систем та інших серйозних недуг.

Пропонуємо ознайомитися з найпопулярнішими оздоровницями Вінниччини.

Відео дня

Санаторій «Авангард» м. Немирів

Ціна: від 640 грн.

Санаторій «Авангард» — один з кращих оздоровчих комплексів України. Тут поєднуються комфорт, хороша лікувальна база і позитивний вплив навколишньої природи.

Основний корпус санаторію розташований в колишньому палаці княжого роду Щербатових. Поруч з корпусами санаторію кілька мальовничих водойм, дендрологічний парк, якому вже понад 100 років.

Тут працює професійний і ввічливий персонал, що забезпечує комфорт всім гостям. Поруч з санаторієм знаходяться родовища унікальних мінеральних вод, що містять радон.

Гостям доступні 250 номерів різних категорій: стандарт, напівлюкс і люкс,покращені номери і апартаменти.

У санаторії забезпечують смачне і корисне харчування. Гостей чекають дієтичні страви української та європейської кухні. 

Спеціалізація

В санаторії успішно лікують різні складні захворювання:

  • проблеми судин і кровообігу;
  • хвороби нервової системи;
  • проблеми обміну речовин;
  • патології опорно-рухового апарату.

На території є все для відпочинку і цікавого дозвілля:корт для великого тенісу, спортивні майданчики, маршрути для піших прогулянок, музейні кімнати,танцювальна зала, місця, обладнані для риболовлі, зали для лікувальної фізкультури,тренажери і багато іншого.

Адреса: Вінницька область, м.Немирів, вул. Шевченка, 16 

Телефон: +38 (097) 855 9926

Санаторій «Радон» м. Хмільник

Ціна: від 950 грн.

Одним з популярних санаторіїв на радонових водах у всій Європі є санаторій «Радон» в Хмільнику. Ця оздоровниця надає широкий спектр послуг лікування та комфортне проживання.

Санаторій розташований на мальовничому березі Південного Бугу і дозволяє гостям відчути всі переваги кліматотерапії. У цьому місці райська природа поєднується з близькістю до благ міської цивілізації, а тому в Хмільнику санаторій Радон — найкраще місце для незабутнього і комфортного відпочинку.

Готельний фонд санаторію включає номери різних категорій з унікальним дизайном, доступом до WI-FI,з подачею гарячої та холодної води, необхідною побутовою технікою і меблюванням. Кожен номер має балкон з видом на мальовничу природу біля річки або лісу. Паркінг входить у вартість путівки.

Спеціалізація

Санаторій Хмільник — чудове місце для тих, хто страждає такими недугами:

  •  Шийний і спинний остеохондроз;
  •  Артрит і артроз;
  •  Безпліддя;
  •  Гіпертонічна хвороба;
  •  Варикозного розширення вен;
  •  Імпотенція;
  •  Хронічний простатит;
  •  Алергічні захворювання дихальної системи;
  •  Бронхіт

Гості санаторію після процедур можуть цікаво проводити час, відвідуючи: дискотеки, концерти, вечори танців.

Адреса: Вінницька область, м Хмільник, вул. 1 Травня,1

Телефон: +38 (093) 442 8533

Санаторій «Південний Буг», м. Хмільник

Ціна: від 790 грн.

Санаторій «Південний Буг» у Хмільнику — чудове місце для відпочинку і оздоровлення в Україні. Комплекс є відомчою оздоровницею МВС, яка функціонує вже п'ять десятків років. Санаторій вабить до себе не тільки співробітників, але і гостей з усієї України та Європи.

Здравниця з усіх боків оточена дивовижною природою і мальовничим узбережжям річки. Територію центру підтримують в ідеальному стані, а тому сад у санаторію здасться майже райським.

Санаторій «Південний Буг» складається з 3-х житлових корпусів, місткість яких 170 гостей. Всі номери від стандарту до євролюкс комфортні для проживання і забезпечені Інтернетом та всіма зручностями.

Здравниця має високорозвиненою інфраструктурою, що включає:столову і кафе-бар, бібліотеку, бювет з Моршинської і Збручанської мінеральною водою, спорткомплекс і більярдну, майданчики для волейболу, зону для приготування страв на мангалі, пляж і парк, автостоянку.

Спеціалізація

В арсеналі санаторію приблизно 120 процедур для лікування:

  •  Нервової системи;
  • Опорно-рухової системи;
  •  Залоз внутрішньої секреції;
  •  Серця і судин;
  •  Чоловічих і жіночих статевих органів;
  •  Дихального апарату.

Гості санаторію можуть проводити вільний від процедур час на екскурсіях в Почаїв, Кам'янець-Подільський, Острог та Меджибожі, рибалити на пірсі річки або відвідувати концерти.

Адреса: Вінницька область, м.Хмільник, вул.Шевченка,25

Телефон: +38(0433)82-24-39

Санаторій «Залізничників» м. Хмільник

Ціна: від 760 грн.

Санаторій «Залізничників» в Хмільнику чудово підходить для людей з метеозалежністю. М'який помірний клімат, краєвиди лісостепової зони з озером, кришталево чисте повітря сприяють помітному поліпшенню стану всього організму.

Здравниця знаходиться поруч з джерелами мінеральних вод, які містять радон. Цей хімічний елемент відрізняється цілющим впливом на органи і тканини, а тому дозволяє лікувати широкий спектр захворювань.

Санаторій «Залізничників» надає широкий вибір номерів і апартаментів різних класів комфорту. Місця розміщення VIP знаходяться в окремому корпусі.

Пансіон санаторію включає триразове харчування. Дієту розробляє для пацієнта фахівець, вивчаючи і аналізуючи дані діагностичних досліджень і історії хвороби.

Спеціалізація

Лікувально-профілактичний комплекс санаторію сформований з діагностики і терапії:

  •  Захворювань серця і судин;
  •  Порушень в роботі шлунково-кишкового тракту;
  •  Запалень суглобів і м'язів;
  • Хвороб  жіночої та чоловічої статевої сфери;
  •  Порушень вироблення гормонів щитовидної та інших залоз внутрішньої секреції.

Для гостей працюють такі сервіси: спортивний майданчик, бювет мінеральної води, басейн, диско холл, бібліотека, автостоянка. Дозвілля найменших постояльців урізноманітнюють аніматори, покази мультфільмів в денний час і просто веселе проведення часу на дитячому майданчику.

Адреса: Вінницька область, м. Хмільник, вул. Шевченка, 20.

Телефон: +38(0800) 503 670

Санаторій «Березовий Гай» м. Хмільник

Ціна: від 704 грн.

Санаторій «Березовий Гай» потопає в зелені хвойно-листяних лісів і доглянутих парків. Оздоровниця розташована поруч з озером в мальовничому курортному містечку Хмільник, територія якого була відома ще древнім грекам, а також манила завойовників з усіх кінців світу. Це населений пункт вражає красою і незвичайним шармом місцевої архітектури і природних ландшафтів.

Відпочиваючим надають комфортабельні номери класу стандарт, покращений, люкс і люкс з каміном.

Для різноманітного дозвілля в санаторії є: більярдна кімната, концертна зала, кімната для гри в настільний теніс.

На території комплексу є ресторан, бар і диско холл, створений для любителів сучасної клубної музики. На стійці реєстрації можна забронювати екскурсійні тури і записатися на велопрогулянки.

Санаторій «Березовий гай» у Хмільнику надає традиційне і дієтичне харчування. 

Спеціалізація

Медичний центр комплексу спеціалізується на лікуванні і профілактиці захворювань ендокринної, кровоносної систем, шкіри, кісток і суглобів. Точна діагностика — запорука ефективної терапії.

Адреса: Вінницька область, м.Хмільник, вул.Курортна,12

Телефони: +38 (067)130 0130

Санаторій «Поділля», м. Хмільник

Ціна: від 945 грн.

Санаторій «Поділля» в Хмільнику — справжня перлина Вінницькій області. Вона славиться своєю потужною лікувально-діагностичною базою, джерелами радонових мінеральних вод і вдалим геоположеніем в оточенні мальовничої природи таємничого змішаного лісу, в якому зустрічаються рідкісні породи хвойних дерев. Вони роблять повітря особливо чистим, приємним і цілющим.

Санаторій «Поділля» у Хмільнику пропонує оздоровчий раціон на 7 днів. Він складається за рекомендаціями лікарів, які ретельно вивчають аналізи і стан здоров'я пацієнта.

Спеціалізація

Оздоровчий комплекс «Поділля» використовує в своїй роботі комплексні підходи водолікування, ізраїльську ударно-хвильову терапію, фізіопроцедури.

Лікувальні та профілактичні заходи спрямовані на боротьбу із захворюваннями:

  • Опорно-рухової системи (остеохoндроз, хвороба Бехтєрєва, ревмaтоідний артрит, склеродермія, травми суглобів і кісток, дерматоміозит);
  • Дихального апарату (астма, хронічний бронхіт);
  • Нервової системи;
  • Жіночої статевої сфери (ендометріоз, запальні процеси матки і труб, дисменорея, безпліддя, фіброміоми матки, післяопераційні стану);
  • Чоловічих репродуктивних органів хронічні (неспецифічні простатити, які підлягають консервативної терапії);
  • Залоз внутрішньої секреції (порушення вироблення гормонів щитовидної залози, цукровий діабет у легкій і середній формі, ожиріння);
  • Дерматології (нейродерміт, екзема, псоріаз).

Для найменших гостей є дитяча ігрова кімната і майданчик, створені спеціальні програми розваг, екскурсій і харчування. 

В інфраструктуру здравниці входять: бібліотека і кінотеатр,Wi-fi, танцювальна зала, сауна і фітнес-зал,фіто-бар,місце для стоянки. У вільний від процедур час відпочиваючі можуть відправлятися в екскурсії.

Адреса: Вінницька область, м. Хмільник, вул. Курортна,10

Телефони:+38(067) 232 3415.

 

Читайте також:
«Суцільні психологи і психологині». Чи можна серед блогерів із соцмереж знайти професіонала?
Складаємо аптечку. У скільки обійдеться необхідний набір ліків та як змінилися ціни на них

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Светлана Олейник

    Відпочивали в Березовому гаю,чудово ,рекомендую.

keyboard_arrow_up