Читачі RIA і «20хвилин» передали допомогу вінницькій дитячій інфекційній лікарні

Читачі RIA і «20хвилин» передали допомогу вінницькій дитячій інфекційній лікарні
  • Майже 15 тисяч гривень для закупівлі медичного обладнання, засобів захисту та розхідних матеріалів у вінницькі лікарні зібрали читачі RIA і «20хвилин».
  • На зібрані кошти ми придбали 1 293 пари стерильних латексних рукавичок, які передали Вінницькій обласній клінічній дитячій інфекційній лікарні.
  • Ми продовжуємо збір коштів і просимо вас підтримати місцеві лікарні будь-якою сумою.

Щодня в Україні фіксують нові випадки захворювання на коронавірус. На Вінниччині, станом на 1 квітня, офіційно зареєстровано 49 випадків хвороби. Наші лікарі мають бути готовими до боротьби з вірусом. Наше завдання — допомогти їм у цій підготовці.

Тому ми зв’язались з директорами вінницьких лікарень і запитали, яке медичне обладнання, засоби індивідуального захисту та розхідні матеріали їм потрібні й розпочали збір коштів.

Завдяки читачам газети RIA та сайту 20minut.ua вдалось зібрати майже 15 тисяч гривень. На цю суму були куплені одноразові латексні рукавички для Вінницької обласної клінічної інфекційної дитячої лікарні. Три великих пакунки рукавичок ми передали персоналу лікарні сьогодні, 1 квітня.

Відео дня

Вінницька обласна клінічна дитяча інфекційна лікарня знаходиться за адресою вулиця Київська, 68. На період карантину COVID-19 ця лікарня працює як опорна.

За словами директорки лікарні Людмили Бровінської, зараз тут лікується одна дитина з підтвердженим діагнозом захворювання на COVID-19. Ще шість дітей з підозрою на захворювання чекають на підтвердження чи спростування діагнозу.

— Поки у нас чергує одна бригада, яка складається з лікаря, медсестри та санітарки, — розповідає Людмила Бровінська. — У боксах з хворим персонал працює лише в засобах захисту в повному об’ємі. На даний час ми забезпечені всіма засобами захисту необхідними для лікування хворих. Але, враховуючи, що потік хворих може збільшуватись, цих засобів вистачить на дуже короткий термін.

— Від усього колективу лікарні хочемо передати найщиріші слова вдячності читачам газети RIA та сайту «20 хвилин» за те, що ви допомагаєте нашим пацієнтам та співробітникам, — каже директорка Вінницької обласної клінічної дитячої інфекційної лікарні Людмила Бровінська. —  Щира вам подяка і дай нам усім Бог здоров’я, і ніколи не хворіти.

Ми не залишаємо наших медиків наодинці зі страшним вірусом. Тому редакція RIA/20minut.ua продовжує збір коштів для закупівлі необхідного медичного обладнання, засобів захисту та розхідних матеріалів для наших лікарень. Ми просимо підтримати лікарні будь-якою сумою. Нехай вона буде маленькою, але нас багато, і разом ми впораємося. Підтримати лікарні можна тут.

Читайте також:

Читачі RIA і «20хвилин» зібрали понад 14 тисяч гривень для закупівлі медичного обладнання у вінницькі лікарні

Можна і без голки. Чотири відео про те, як самому зробити захисну маску

«Коля, будь людиною, закривай!» Як на карантині працюють вінницькі ринки

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up