Черга за хотдогами, шашлик та застілля. Як «карантинять» на Вишенському озері та Лісопарку

Черга за хотдогами, шашлик та застілля. Як «карантинять» на Вишенському озері та Лісопарку
  • Заклики з гучномовців з проханням утриматись від прогулянок та залишатись вдома не псують настрій вінничанам, які вибрались на природу.
  • Вінничани стоять в черзі за хотдогами, смажать шашлики та відпочивають біля води. Відпочиваючі зрозуміли «карантин» по-своєму.

Сьогодні, 19 березня, у Вінниці по-справжньому весняна погода. Ми побували у зоні відпочинку біля Вишенського озера та Лісопарку, щоб подивитись, як вінничани дотримуються карантину.

Вишенське озеро

На головній алеї, біля кіоску з хотдогами, черга. Майже всі лавочки на алеї зайняті.

Відео дня

На Вишенському озері, здається, що почались канікули. Багато молоді та мам з колясками.

Перед входом до майданчика зі спортивними снарядами висить оголошення. Аркуш з текстом приклеїли поверх застереження, що купатись в озері заборонено. У ньому просять обмежити відвідування спортивного майданчика.

Попри це, на майданчику молодь, яка займається спортом. Дехто у медичних масках.

Столики біля озера всі зайняті. Зустрічаються великі та малі компанії. Одна з них була з гітарою.

Біля води навряд чи зустрінеш вільну лавочку. Людей тут набагато, більше ніж на міських вулицях.

Біля озера чути заклики з гучномовця. Але розібрати, про що у них йдеться неможливо. Звук переривається.

Лісопарк

На вході в Лісопарк відчувається запах шашликів. На сонячній стороні починає з'являтись ряст. На центральній алеї багато людей. Тут, крім мам з колясками, з'являються спортсмени та багато велосипедистів.

На дитячому майданчику дітей не багато. Люди з центральної алеї намагаються розійтись в різні сторони парку.

У Лісопарку чути заклики з гучномовця. У них міська рада просить вінничан залишатись вдома. Але зрозуміти це можна не одразу. Звук пропадає, обривається, стишується.

Читайте також:

Правда чи міф: що ви знаєте про коронавірус та як від нього вберегтись?

Вінничанка записала пісню-інструкцію, як вберегтись від коронавірусу

Кросворд «студентський»: що ви знаєте про вінницькі виші?

«Зараз повний каламбур, а не політика» Вінничани про новий Кабмін

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (175)
  • Сергей Дяк

    Естественный отбор никто не отменял ! Может властям  монитор   выставить перед входами в парки и скверы  с видео  с Италии, как с автомобили вывозят  трупы ,которых уже не считают !!!
  • покращення

    в чом проблема 6 человек в транспорте допускается 10 а они ище на свежем воздухе так что ок
  • Marina Chemes Demir

    Вам промивають вашу свідомість через ЗМІ, а ви ведетесь на все.... Жаль вас....
  • Marina Chemes Demir

    Як одужали, коли ліки ще не винайшли?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на двох маршрутах 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 10:15 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:11 У Вінниці майже 40 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 09:15 Сьогодні — Велика середа. Про суть третього дня Страсного тижня і головні правила 09:15 Вінничанка Валентина Порицька понад півсторіччя працює на одному місці 08:55 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:24 Сьогодні вітаємо Тамару та Макара. Історія та прикмети 1 травня 22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 З 1 травня ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up