«Зараз повний каламбур, а не політика» Вінничани про новий Кабмін

«Зараз повний каламбур, а не політика» Вінничани про новий Кабмін
  • Запитали вінничан, що вони очікують від нового Кабміну та на які зміни сподіваються.
  • А як думаєте ви? Свої відповіді пишіть у коментарях.

4 березня Верховна Рада звільнила Олексія Гончарука з посади прем’єр-міністра на підставі поданої ним заяви. Це означало автоматичну відставку усього Кабміну.

Цього ж дня Верховна Рада 291 голосом проголосувала за призначення прем’єр-міністром в.о. віцепрем’єра Дениса Шмигаля.

Марія (70), пенсіонерка:

Відео дня

— Не очікую ніяких змін, все буде по-старому. Тому що при владі залишились старі політики. У ток-шоу беруть участь та ведуть їх також ті самі. З молодими теж толку немає — вони схожі на старших.

 

Андрій (29), водій:

— Очікую від уряду змін на краще. Сподіваємось, що в Україні теж буде порядок. Можливо нашим людям стане жити легше. А так, навіть не знаю, буде видно, поживемо — побачимо, як усе обернеться.

 

Тетяна (20), продавець:

— У мене немає часу задумуватися про нашу владу. Взагалі, погано розбираюсь та не часто цікавлюсь політикою. Хочеться, щоб було краще, але незрозуміло, як все буде. Але сподіваюсь, що жити стане краще.

 

Микола (73), пенсіонер:

— Політикою цікавлюсь, але нікого в новій владі не знаю. Зараз повний каламбур, а не політика. Ті, хто прийшов до влади, може і хотів щось змінити, але у них немає команди. Міністрів вибрати не можуть.

 

Денис (35), програміст:

— Нічого не очікую від нового Кабміну, та нічого про нього не знаю. За політикою не слідкую, або намагаюсь слідкувати менше. Тому що це одне розчарування. Зараз більше займаюся дітьми.

 

Таїса (50), вчителька:

— У попередньому Кабміні команда була молода, у цьому взяли більш досвідчених політиків. Тому сподіваюсь, що зміни в країні мають бути у кращий бік. Ми вже давно їх очікуємо.

 

Опитування

Як вам новий склад Кабінету Міністрів?

Читайте також:

Як дорожчали яйця, молоко та картопля за останні 24 роки. Статистика

Кросворд: Що ви знаєте про річку Південний Буг?

Коли дітям не можна знімати відео на телефон у школі. Розповідає адвокат

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • ОБА НА

    Знову весна. Чому не саджають? Знову кредит беруть у МВФ. Війну не зупинили. Що змінилось?
  • Юрий Гончеренко

    Депутатов должно быть 200 и это как минимум,они же всё равно ведут дерьмовою политику,ну зачем их там столько.

    ОБА НА reply Юрий Гончеренко

    Можливо 200 максимум.
  • Ols Kat

    пофиг на состав правительства, все равно как МВФ скажет, так и будет
  • Ruslan Konovalyuk

    От нового правительства ничего не жду.А вот от президента Владимира Зеленского ожидаю когда он нагнет наше новое правительство! :)

    Kryvickaya reply Ruslan Konovalyuk

    Год уже ждете, где результат? А? Зеленомордые, кого он нагнет? своих друзей из квартала? Бывших рыгов и москальню? Пока он тока вас нагнул. Мне стыдно что я  живу с этой массой в одном городе
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up