ВІН І ВОНА: Як привабити одним поглядом, рухом, словом

ВІН І ВОНА: Як привабити одним поглядом, рухом, словом
  • Більшість з нас гарячково напружують мозок, придумуючи, що б це таке розумне і нестандартне сказати, щоб привернути увагу симпатичної людини.
  • А приваблива людина одним поглядом, посмішкою, позою може звабити і навіть закохати в себе за лічені хвилини.
  • У чому секрет?

 

Для того щоб сподобатися чоловікові або жінці, ми розмовляємо. Роздаємо компліменти, розповідаємо цікаві історії. Але дуже часто наш візаві чує просто банальщину.

Уявляючи себе дуже класним співрозмовником, ми пропускаємо момент, коли стаємо липкими, нудними, нав’язливими і не цікавими. Звісно, можна привчити себе (це довго) вести світські бесіди, навчитися можна і романтичним розмовам (є такі курси). Але щоб там ми не казали, і як би там ми не говорили, доволі часто на тому боці чують від нас зовсім інше.

Тому до правил етикету (а світські бесіди, це і є складова етикету) варто додати вміння висловлювати невербальні знаки уваги.

Відео дня

Якщо володіти невербалікою, ваша чарівність зростає в рази. І якщо у відповідь на ваші слова, ви зустрічаєте скепсис, здивування, нудьгу, за допомогою невербальних знаків уваги можна обеззброїти і привернути до себе моментально і будь-кого.

Сексуальні люди

Скільки разів, дивлячись на якого-небудь чоловіка або жінку, ви відзначали про себе «він/вона сексі»? Причому навіть не спілкуючись з людиною. Це і є чарівна сила невербалики, яка створює чарівність людини, її сексапіл. Причому людина може бути не надто гарною, іноді навіть відверто не гарною, але щось в неї таке є, і це чарівно безумовно.

В чому це виражається? У тому, як людина ходить, як стоїть, як сидить, як повертає голову, як посміхається, як рухаються її вуста коли вона говорить, як рухаються її руки, наскільки вільно людина відчуває своє тіло і простір.

Впевненість у собі, в своєму праві на свободу і самовираження — ось що заворожує. Це вміють ті, хто дійсно любить себе, хто себе приймає. Такі люди привабливі, ними хочеться милуватися, і їх хочеться хотіти.

Очі як дзеркало

Виразне обличчя, обличчя яке наче має свою мову спілкування — це красиво. Ще красивіше говорять очі. Не дарма кажуть про очі як дзеркало душі, хоча це скоріше про погляд. Поглядом можна заворожити, спопелити, відштовхнути, звабити. Цю зміну стихій спостерігати дуже захопливо.

Погляд чарівної людини висловлює інтерес, щирість, а найголовніше — самоповагу (мова не про гордість у погляді, а про розуміння себе і уважного ставлення до себе).

Якщо ж ви дивитеся на співрозмовника очима побитої собаки, або ж оцінюючи: чи гарний ваш співрозмовник, чи підходить він вам, чи достойний вашої уваги, коротше кажучи, шукаєте у спілкуванні власну вигоду та прагнете щось увірвати — це зовсім не про чарівність.

Приваблива людина дивиться впевнено, вона не жебрає уваги і не шукає схвалення. Приваблива людина апріорі, чи може авансом бачить навпроти себе цікаву людину і прагне також бути цікавою. Але в той же час готова миттєво перервати діалог та зацікавленість, якщо на те є причини. І мова тут не про притворство чи маніпуляції, це про силу.

Приваблива людина — та, до якої тече увага

1. Перше враження
Близько 70 % всієї інформації ми отримуємо візуально. Тому дуже важливо справити перше враження. Подивіться в дзеркало. Ви маєте такий вигляд, як хочете? І справа зовсім не в комплекції (хоча це важливо). Одяг, аксесуари і все це разом з поведінкою формують імідж і ваш образ. Легка посмішка, яка час від часу буде виникати на вашому обличчі, може бути приємним бонусом. І запрошенням.

Типова помилка: пильний погляд на людину може сподобатися далеко не кожному. Кількох секунд зорового контакту буде цілком достатньо.

2. Початок розмови
Як правило, починає хлопець. Навіть якщо дівчині подобається хлопець, вважається, що вона може тільки привертати увагу: кокетувати, загравати і робити все необхідне, щоб чоловік сам підійшов (навіть у найбільш людному місці людина зазвичай дуже швидко помічає, що на неї хтось дивиться) Якоїсь ідеальної фрази для початку спілкування немає. Головне, щоб фраза не лякала і не викликала огиду.

Типова помилка: багато пікап-тренінгів радять хлопцям при знайомстві бути брутальними мачо і альфа-самцями, а дівчатам всією своєю поведінкою «підвищувати цінність і значимість». Не завжди це виправдано. Адекватна поведінка завжди краще.

3. Вміння фліртувати 
Почнемо з того, що сам факт вашого спілкування вже говорить про те, що ви людині цікаві, інакше розмова б не відбулася. Тілесних ознак зацікавленості існує дуже багато. Основні з них — це поступове наближення, неусвідомлені дотики до себе, гра з прикрасами і аксесуарами. Також при флірті використовуються подвійні фрази з еротичним підтекстом. Якщо ви використовуєте такі фрази, стежте за тим, щоб вони були не вульгарними. Межа дуже тонка.

Типова помилка: багато хлопців і дівчат так зациклені на собі (що про мене подумають, що я скажу, як я буду виглядати), що зовсім не беруть до уваги реакцій співрозмовника. Якщо те, що ви робите подобається іншому — продовжуйте. Якщо ні, пробуйте щось інше.

«Уміння доносити інформацію створює імідж»

Валерій Андросов, психолог:

— Невербально передається 80 % всієї інформації, яку ми отримуємо про людину. Точно ті ж самі 80 % невербалики впливають на прихильність до вас інших людей. Уміння доносити інформацію не тільки текстом дуже важливе і створює те, що називається «імідж». Можна сказати людині, що ти її любиш щиро, але якщо зробити помилку в інтонації, додати «смішок», то це стане схоже на сарказм.

Якщо попросити людину вийти з приміщення тремтячим голосом, а не гучним і впевненим, то нічого, крім сміху ми не отримаємо. При знайомстві невербальна складова особливо важлива. Те, як ви будете говорити, набагато важливіше, ніж те, що саме буде сказано. Це пояснює «ту саму романтику», яка з’являється при знайомстві, коли ти вже практично не чуєш, що тобі каже людина, а просто дивишся на обличчя, слухаєш голос, відчуваєш певні емоції від цього. Текст друкований позбавлений будь-якої невербалики. Саме тому легко сплутати значення тієї чи іншої фрази без емоційного наповнення. Для цього інтернет-користувачі придумали смайли. Вони замінюють те, що ми називаємо невербальним спілкуванням.


Читайте також:

Він і Вона. Жіноча ініціатива або як одружити занадто нерішучого чоловіка

Він і Вона: ТОП-6 правил знайомства

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up