ВІН І ВОНА. У ліжку чи у наметі? Як зустріти Новий рік з коханою людиною

ВІН І ВОНА. У ліжку чи у наметі? Як зустріти Новий рік з коханою людиною
  •  З коханою людиною хочеться ділити всі кращі моменти життя. Це стосується і свят, а особливо таких, як Новий рік. Цей чарівний час хочеться провести незвично, весело і романтично.
  • Пропонуємо вам ідеї щодо того, як незабутньо зустріти Новий рік удвох, насолоджуючись кожною миттю спільно проведеного часу.

У багатьох новорічна ніч проходить в звичному для всіх режимі застілля і перегляду святкових телевізійних передач, концертів. Але закоханим хочеться чогось більшого. Не варто сумувати і даремно мріяти, потрібно переходити до дій. 

Існує маса варіантів, тому необхідно вибрати найбільш підходящий. Ті, хто планує святкувати Новоріччя у великій і галасливій компанії, в основному влаштовують вечірки вдома, в ресторані чи заміському будиночку. Але ось, коли двоє закоханих вирішують бути удвох, то обов'язково потрібно обговорити питання проведення часу в одну з найказковіших і романтичних ночей року.

Як зустріти Новий з коханим не як усі

Для більш екстравагантних пар хочеться запропонувати такі ж незвичайні способи відсвяткувати прихід Нового року.

Відео дня
  • В ліжку

Можна провести новорічну ніч з коханою людиною в ліжку. Прихопіть з собою пляшечку шампанського і фрукти. Можна зробити своїй другій половинці розслабляючий масаж.Своєму коханому чоловікові можна приготувати особливий сюрприз. Наприклад, ви можете організувати незвичайне домашнє шоу зі своєю участю, станцювати східний чи еротичний танець. Заздалегідь купіть сексуальну нижню білизну.

  • У ванній

Досить романтичною стане святкова ніч, якщо її доповнити ванною, яку слід прикрасити дощиком, ялинковими іграшками і гілками. Розставте свічки. За кілька хвилин до новорічної ночі наповніть ванну теплою водою, додайте піни і морської солі. Увімкніть легку музику. Налийте в келихи шампанського і принесіть фрукти. У такій таємничої обстановці буде дуже приємно зустрічати Новий рік удвох . 

  • Вечірка

Одягніться в карнавальні костюми і починайте святкувати. Дуже добре, якщо ви заздалегідь продумаєте сценарій вашої маленької новорічної вечірки — це може бути Новий рік в стилі ретро «Стиляги» або «Диско» дев'яностих, запросіть друзів і сусідів. Розслаблена піжамна вечірка для двох теж підійде. Для цього виберіть кілька фільмів, які ви хотіли подивитися, і шампанське. 

  • Фотосесія 

Обов’язково фотографуйтеся у новорічну ніч. Можете навіть зробити собі домашню фотозйомку. Також можна знімати відео, а потім змонтувати його в невеличкий фільм про те, як ви зустрічали Новий рік. У такий романтичний новорічний вечір буде дуже доречно подивитися спільні фото. А якщо ви сімейна пара, то перегляньте ваші весільні фото та відео. Згадайте ті чудові моменти, поговоріть при них.

  • На вулиці 

Просто вийдіть з дому, відправтеся в улюблене вами місце, і рівно о дванадцятій годині запаліть вогні, поцілуйте одне одного і випийте келих за прийдешній рік. Після півночі влаштуйте веселу гру, кидаючись сніжками, милуючись падаючим пухнастим снігом. Одягніться в костюм Діда Мороза і Снігуроньки і, взявши маленький мішок з сувенірами, завітайте в гості, зробивши друзям сюрприз.

  • В подорожі

Купіть квитки, сядьте на потяг чи в літак, і випийте шампанського в дорозі з приходом Нового року. Влаштуйте новорічні канікули в мальовничій місцині, насолоджуйтеся краєвидами, новими враженнями  і одне одним. Екстрим в Карпатах чи дайвінг в Єгипті — теж непоганий новорічний варіант відпочинку для двох. Де б ви не були, обирайте все те, що раніше не пробували.

  • В лісі

Безсумнівно, у вас є який-небудь куточок за містом, куди ви любите вибиратися влітку. Наприклад, річка або ліс. Поїдьте туди зустрічати новорічне свято! Для такої авантюри підготуйтеся заздалегідь: приготувати смаколики, все необхідне для багаття і мангала, намет, теплі ковдри,ну і, звичайно ж, маленьку ялинку. Підійде і заміський будиночок.

Свіже повітря, аромат шашлику і кохана людина поруч — хіба це не романтично!

  • В небі

Стрибок з парашутом. Якщо ви і ваша кохана дівчина обожнюєте екстрим, тоді такий спосіб доведеться вам, безумовно, до душі. Набравшись хоробрості, відправляйтеся удвох назустріч невідомому. Або ж поїдьте в те місце, де надають послугу польотів на повітряній кулі, заздалегідь домовившись з менеджером. Подивіться з висоти пташиного польоту на всю красу феєрверків та святкових вогнів.

Новий рік — чудове свято. Дуже добре зустрічати його закоханим разом, адже, як кажуть, як зустрінеш, так і проведеш.

Робіть божевільні вчинки, дивуйте одне одного. Хоча б першу ніч в році не думайте про пристойність (але в рамках закону, зрозуміло). Любіть одне одного, і щасливого вам Нового року!

 

Читайте також:

Сріблясті сукні, класичні смокінги. Вінницькі дизайнери радять вбрання на новорічні вечірки

Якою має бути ялинка в рік Металевого Бика? Вінницькі флористи діляться ідеями декорування

Новорічне меню за тисячу гривень: страви пропонують провідні шефи Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up