Новорічне меню за тисячу гривень: страви пропонують провідні шефи Вінниці

Новорічне меню за тисячу гривень: страви пропонують провідні шефи Вінниці
  • Зовсім небагато часу залишилося до Нового року, тому варто продумати меню на святковий стіл і скласти список бажаних страв.
  • Вважаєте, що за тисячу гривень можна накрити для родини святковий стіл лише власними зусиллями? 
  • Ми пропонуємо на таку суму п'ять страв від знаних шеф-кухарів провідних ресторанів Вінниці.

До зустрічі Нового року готуються заздалегідь і, зокрема, визначаються зі стравами, які прикрашатимуть святковий стіл. Новорічне меню 2021 може включати страви декількох країн, кажуть фахівці.

Обов’язково на столі повинна бути основна страва, яка буде родзинкою новорічної трапези. Зазвичай йдеться про якесь особливо приготовлене м’ясо, хоча це може бути й, наприклад, риба. Важливе місце на святковому столі також займають закуски та десерт.

Наступний рік Білого Металевого Бика, тому це варто враховувати під час складання святкового меню. Так, бик — тварина, що любить часто й багато пожувати. Дуже доречними будуть страви з овочів та м'яса.

Відео дня

Ми врахували вище сказане і обрали по п'ять страв від знаних шефів улюблених ресторанів Вінниці на суму в тисячу гривень.

Ресторан «Red Zeppelin»

Шеф-кухар Андрій Паньковський

Смокер-сет. Асорті мяса з гриля на двох людей або невелику компанію (650 грамів) — 365 грн.

Скумбрія запечено-копчена в американському смокер-грилі. В сеті рибка з вершковим картопляним пюре та салатом (300 грамів) — 170 грн.

Теплий салат з телятиною. Філе телятини, обсмажене з овочами на пательні (200 грамів) —130 грн.

Салат «Морський вовк». Салат з морепродуктами ( мідії, кальмар, креветки) на основі міксу салатів айсберга, руколи та лолло росса (250 грамів) 190 грн.

Хачапурі по-Мегрельськи — ароматний хачапурі з начинкою із сира сулугуні, змащується яйцем та випікається у печі. Незадовго до закінчення приготування зверху засипається також сиром сулугуні і доводиться до рум’яної скоринки. Після випікання верх гарячого хачапурі змащується вершковим маслом (550 грамів) —145 грн.

Ресторан «Апрель»

Шеф-кухар Дмитро Годлевський

Салат з восьминогами та бейбі-кальмарами (250 грамів) — 295 грн.

Стейк Рібай (21 день вологої витримки, 200 грамів) — 170 грн.

Тартар з лосося, з авокадо та огірком (200 грамів) — 268 грн.

Дорадо в хоспері з прованськими травами (300 грамів) — 295 грн.

Качине філе з малиновим соусом та карамелізованим яблуком (150грамів) — 225 грн.

Ресторан «Mont Blanc»

Шеф-кухар Андрій Степанов

Стейк Шатобріан (200 грамів) — 270 грн.

Устриці з соусом і лимоном (10 штук) — 650 грн.

Шматочки язика по-каталонськи (260 грамів) — 145 грн.

Карпаччо з телятини (200 грамів) — 145 грн.

Філе карпа на вугіллі (300 грамів) — 200 грн.

 

Читайте також:

Сріблясті сукні, класичні смокінги. Вінницькі дизайнери радять вбрання на новорічні вечірки

Якою має бути ялинка в рік Металевого Бика? Вінницькі флористи діляться ідеями декорування

10 новорічних фільмів, яких ви не дивилися. Плюс ще п'ятірка ретро стрічок

Там, де гори й полонини. Скільки коштуватиме зимовий відпочинок в Україні?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач54

    такое....
  • Galina Antonyk

    На приколе...🤔
  • Sebastian Pereira

    Уныло
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 Shahed 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up