ВІН І ВОНА: Шість безвідмовних способів знести дах коханій людині

ВІН І ВОНА: Шість безвідмовних способів знести дах коханій людині
  • Як давно ви робили для свого партнера щось особливе?
  • Причому не просто квіти дарували, дорогий парфум чи пляшку вишуканого вина, а робили щось таке, що викликало гаму емоцій?
  • Виявляється, є ціла наука про те, як зробити так, щоб серце вашої коханої людини забилося частіше. У приємному сенсі цього слова.

Всі геніальні речі доволі прості, практично валяються під ногами, лише нагнись і візьми. Але ми не підбираємо їх, не втілюємо в життя, не пробуємо, бо вважаємо це якоюсь маячнею, і ще це занадто просто. Адже чомусь вважаємо, що, якщо ми не витратили на це «щось» купу зусиль та ресурсів, то воно якесь не справжнє, не варте уваги, і навряд чи це викликає у когось позитивний відгук.

Ми полюбляємо філософствувати на тему — що наше життя загалом та щастя в цілому в ньому складається з простих речей, але чи дійсно віримо в це?

Неважко перевірити на прикладі приємних сюрпризів, які ви можете зробити для своїх рідних та коханих людей. Вони дуже прості. Але якщо ви готові витратити свій час на таку простоту, потім відрефлексуйте, які емоції вона вам подарувала, і які емоції відповідно подарували ви своїм коханим.

Відео дня

ТОП-6 сюрпризів для запуску емоцій у стосунках

1. Вечеря на даху багатоповерхового будинку.
Переваги: По-перше, це зміна обстановки і яскраві емоції надовго. А ще це романтика «прямо як у фільмах».
Що потрібно: доступ до даху, невеликий столик, безпосередньо сама вечеря (можна замовити в ресторані), пледи, перевірити погоду.
Ваші дії: запросити кохану людину за вказаною адресою. Можна домовитися з таксистом, щоб той підібрав вашого партнера в зручному місці і відвіз за адресою. Для ефектності можете додати пов’язку на очі. Піднімаєтеся вгору, а там… Може здатися, що метод старий, як світ. Однак уявіть собі: вид вашого міста і кохана людина на його тлі. Так, буде потрібно задурити, але воно того варте.

2. Оголошення через гучномовець в торговому центрі

Переваги: Визнання в почуттях при глядачах. А ще неповторний ефект спонтанної несподіванки
Що потрібно: вміння домовлятися, можливо трохи грошей.
Ваші дії: заздалегідь зайдіть в торговий центр і домовтеся з диспетчером про оголошення. Текст оголошення може бути найрізноманітнішим, наскільки підкаже фантазія.

3. Записки
Переваги: Включає підліткову романтику. І ще це такий безпосередній прояв уваги.
Що потрібно: аркуш паперу, трохи кмітливості і навички спілкування.
Ваші дії: прорахуйте, як ваш партнер добирається до свого дому (або ж до вашого загального). Практично у кожної людини є якийсь стандартний маршрут. Попросіть свого знайомого, або перехожого, передати паперову записку з зізнаннями. Текст може бути різним: від компліментів — до місця і часу для побачення. Другий варіант набагато кращий.

4. Коні
Переваги:
 Прекрасний привід для побачення. І ще це фізично оздоровче та активне проведення часу.
Що потрібно: певна сума грошей, вільний час.
Ваші дії: побачення у форматі прогулянки на конях — це начебто доволі банально, так? Але коли ви останній раз каталися на конях? Давайте пригадаємо — ніколи? Тому як мінімум це буде несподівано, а ще практично всі люблять коней (сподіваємось, ваш партнер не виняток). Години дві такої прогулянки цілком вистачить для захоплення на довгий час.

5. Квітка з нізвідки

Переваги:
 Ефект несподіванки. І ще це реальне підтвердження вашої здатності дивувати.
Що потрібно: троянда, знайомий або друг.
Ваші дії: домовляєтеся з другом, щоб під час вашої прогулянки він підклав троянду в таке місце, де вам було б зручно її взяти, і головне, щоб її ніхто не встиг забрати. Результат — троянда з нізвідки.

 

6. На море
Переваги: Сюрприз і відпочинок в одному флаконі. І ще ви набагато більше часу проведете разом, ніж просто на побаченні.
Що потрібно: заначка, яку ви відкладали на «білий день», зняти будиночок, квартиру, номер біля моря.
Ваші дії: заздалегідь ви таємно вирішуєте всі побутові питання: домовляєтеся з бабусями-дідусями про дітей, відпрошуєте вашого коханого/кохану з роботи, постарайтеся таємно збираєте речі і попередьте партнера про поїздку за годину до неї. Головне, заспокойте партнера, що всі побутові питання ви вже вирішили. Поїхати можна на день-два, ефект буде таким самим.

«Будь-хто може, а я зробив»

Валерій Андросов, психолог:

— Серед психологів і фізіологів є така приказка «Всі ми в чомусь собачки Павлова». Коли ми тільки починаємо зустрічатися з людиною, то вона у нас починає асоціюватися тільки з приємними емоціями. Тому що кожне побачення — це походи в ресторан, клуби, дискотеки, лунапарк і так далі. А перед очима в цей момент — приємна вам людина.

У НЛП такий зв’язок зовнішніх чинників з емоціями називають «якоріння». І коли партнери знаходяться в цукерково-букетному періоді, вони «якорять» одне одного лише на приємні і позитивні відчуття. Якщо такі хлопець з дівчиною починають жити разом, починається те, що називається «битовуха». І кого ми бачимо перед собою під час цієї самої битовухи? Знову-таки, нашого партнера. І відбувається те, що називається «затирання» одного якоря іншим. 

Саме тому дуже рекомендується підтримувати приємні асоціації по відношенню одне до одного: тими ж самими приємними нестандартними подіями, під час яких ви будете разом. Хтось може сказати: «Ну і що тут нового в цій ідеї?».

Але одного разу відомого мільярдера Резерфорда журналісти запитали: «Як вам в голову приходять такі приголомшливі ідеї, які в той же самий час прості і елегантні?». Він відповів: «Ось бачите, лежить яйце. Можете його поставити вертикально?». Журналісти спробували, але нічого у них не вийшло. А Резерфорд підбив це яйце знизу і воно легко стало на стіл. Журналісти сказали: «Ну, так кожен може». Резерфорд сказав: «Будь-хто може, а я зробив».

 

Читайте також:

ВІН І ВОНА: Стосунки на грані — реанімація чи смерть

ВІН І ВОНА: Фото геніталій в лічку — інтернет-хуліганство чи безболісний спосіб знайомства?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Serhii Mazur

    Неодноразово виникала проблема у користувачів муніципального транспорту міста Вінниці коли при розрахунку банківською картою грошові кошти списувались із значною затримкою (іноді до 7 днів), а також декілька разів за один проїзд у транспорті.

    Прошу:
    1. Модернізувати систему оплати проїзду таким чином, щоб грошові кошти за проїзд із банківської карти списувались миттєво (як у метрополітені Києва).
    2. Надсилати банку особи, з чиєї картки були списані грошові кошти за проїзд, інформацію про дату і час проїзду у муніципальному транспорті, для відображення у транзакції списання коштів.

    https://petition.e-dem.ua/vinnytsia/Petition/View/1965

  • Serhii Mazur

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up