ВІН І ВОНА: Фото геніталій в лічку — інтернет-хуліганство чи безболісний спосіб знайомства?

ВІН І ВОНА: Фото геніталій в лічку — інтернет-хуліганство чи безболісний спосіб знайомства?
  • Якщо хоч раз вам, в особисті повідомлення приходило фото причинного місця (не важливо, знайомого або зовсім чужого) ви зіткнулися з таким видом хуліганства, як дікпік.
  • Що це? Сучасний спосіб швиденько познайомитися? Бажання продемонструвати себе офігенного? Чи удосконалений ексгібіціонізм?

Ще якихось десять років тому, щоб показати себе у всій красі, необхідно було дістати довге пальто, хороше взуття для бігу та розважатися на повну в лісосмузі чи парковій зоні — до перших півнів або стусанів. Сьогодні все стало набагато простіше. Для самопрезентації досить навіть найпростішого телефона, головне, щоб камера була, а «прилад» завжди при собі є...

Усі бачили ерекцію

Нещодавно зібралися з шістьма подругами на дівич-вечір. Слово за слово, про мужиків стали говорити. Спочатку про хороших (в більшості своїй дуже милих і добрих, але не коханих). Потім про поганих (це якраз ті, які запали в серце, але випали зі стосунків). І закінчили збоченцями.

І ось що найдивніше, кожна дівчина з нашої компанії в юності (або навіть зараз) стикалася з таким «чудовим» проявом чоловічої уваги, як несподіваний ерегований пеніс (ну, коли не просили, не збиралися і взагалі повз йшли).

Відео дня

Раніше більше старалися

Одна з подруг, Іринка, зустріла свого першого збоченця в напівпорожньому тролейбусі. Вона спізнювалася в школу, і вже на другий урок, сиділа, куняла на задньому сидінні. Чоловік, який стояв спиною, дивлячись у вікно, чогось засмикався і раптом розвертається до Ірки у всій своїй красі (краса завбачливо була одягнена в презерватив). Загалом, подруга тоді бігла до школи швидше транспорту.

Інша подруга, Даринка, зустріла класичного збоченця в парку. Вона забрела туди ввечері (не так щоб пізно), просто зрізала дорогу додому. Той був канонічним типом — плащ, туфлі на босу ногу, капелюх. Наш «герой» дуже милим голосом і нерішуче так запропонував подивитися на дивину. Він чомусь був зовсім не страшний, а смішний і ще якийсь неприкаяний. Можливо, Дашка, коли заржала, завдала йому душевну травму.

Найстрашніша історія трапилася з Наташкою — придурок зі приспущеними штанами застав її в під'їзді. Невідомо, що б сталося, якби не сусіди, які спускалися сходами. Подруга потім довго боялася заходити в під'їзд одна.

Зараз, звичайно, згадується все зі сміхом і навіть із захопленням (якщо так можна сказати), все-таки люди заради своєї мети йшли на якісь хитрощі, ризики. А зараз?

Чому це так популярно

Будемо справедливі, хлопці, які стирчали в провулках, тролейбусах і під'їздах, навряд чи підпадали під категорію «людина здорова». Зараз же тим самим промислом — демонстрацією свого красеня, а простіше кажучи, дікпіком захоплюється дуже багато хлопців. І попупярность масової пенісної розсилки поки не можуть пояснити ані психологи, ані соціологи.

Хоча є думка, що це від пристрасті хлопців до порно. Адже в подібних фільмах пеніс — «головний герой», центральна фігура всіх подій, і хлопці напевно вважають, що фото «знаменитості» дуже приємно отримати будь-якій дівчині.

І добре, коли спілкуються двоє знайомих людей. У них намічаються стосунки або вже розвиваються і в якийсь момент для підвищення градуса розмови шлються гарячі фотки. Це може додати ситуації перчинки. Але коли своїм скарбом ділиться незнайомець, присмачуючи при цьому ще посиланнями на порнуху, це вже за межами.

Чому чоловіки роблять це

1. Відчувають невпевненість в своїх геніталіях

Людині важливо співвідносити своє тіло з уявленнями про красу. З геніталіями ситуація складна, тому що і чоловікам, і жінкам важко зрозуміти, чи нормальні їх зовнішні статеві органи чи зовсім не в тренді. Одне з небагатьох засобів зрозуміти — це помістити себе в контекст порно.

2. Самостверджуються за рахунок інших

Одним почуттям уразливості розсилку дікпіків пояснити не можна. Якщо придивитися до ситуації, то стане зрозуміло, що це звичайний ексгібіціонізм. Тільки без ризику отримати в обличчя кулаком і потрапити у відділення поліції.

3. Намагаються зробити комплімент

Це не вкладається в голові, але багато чоловіків дійсно думають, що дікпік, відправлений незнайомці або колезі, а не романтичному партнеру, — це комплімент. Про це говорить маса досліджень про те, що чоловіки не дуже добре визначають, наскільки жінки зацікавлені в сексі і еротичній увазі. Особливо, якщо мова йде про незнайомок. Фото причинного місця — це такий лакмус.

«Відповідає одна дівчина з 50-ти»

Валерій Андросов, психолог:

— Якщо ви дівчина і вам приходили в лічку фото статевих органів, можна сказати, що ви пройшли хрещення інтернетом.

Для чого автори цих «прекрасних» фотографій так сильно жадають поділитися ними з оточуючими? Одна з найголовніших причин криється на поверхні: невміння знайомитися.

Дійсно, хто вчить молодих хлопців правильно знайомитися в мережі? Пройшли часи дискотек, коли можна було вразити дівчину танцями. Майже половина всіх сучасних стосунків починається в інтернеті: соцмережах або інших сайтах знайомств. Хтось швидко освоївся і навчився фліртувати в мережі: писати красиві тексти, загравати, залицятися, а хтось хоче піти коротким шляхом, і його відшивають. Однак відшивають не всіх.

Насправді, ситуація така, що якщо хлопець зробить масову розсилку свого господарства, то йому відповість одна дівчина з 20. Чимало, погодьтеся. Одна дівчина з 50 почне діалог. І можливо одна з 50 захоче зустрітися. З різних причин.

Грубо кажучи, хлопці відправляють такі фото, тому що на них є попит. Дуже маленький, і серед специфічної аудиторії, але попит є. Близько 5% всіх анкет дівчат буде не проти отримати такі фото. Проблема в тому, що в пошуках цих п'яти відсотків хлопцям доводиться відправити ці фото сотням дівчат, які від цього будуть не в захваті.

Добре, що в інтернеті є спеціалізовані сайти, на яких можна відправляти свої, навіть найбільш відверті фотографії, і вони знайдуть популярність у вузьких колах. Інша справа, що у авторів цих творів не завжди все добре з почуттям смаку та естетики, але тут, знову-таки, попит породжує пропозицію.


Читайте також:

ВІН І ВОНА: Плюси та мінуси випадкового сексу

ВІН І ВОНА: Шукаєте кохання? Спочатку закотіть губу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Владлен Капустин Боевой

    Не! Давайте разберёмся!
  • Ростислав Хоменко

    Будеие ше таку дурню писати, то точно пришлю вам свою геніталію..))

    Андрей Рой reply Ростислав Хоменко

    Ростислав Хоменко статья очень важная))особенно про нелюбимых мужчин понравилось)
  • Vitaliy Kukhar

    що за «лічка», редактор з забитого села?
  • Viktor Hryhoruk

    Ага!Найшли дурнів!Щоб почитати-треба реєструватись.Зареєструєшся і редакція почне ррисилати тобі фото своїх пісьок!Нас не проведеш,збоченці)

    Олександр Шелоумов reply Viktor Hryhoruk

    Viktor Hryhoruk там ще грошей треба заплатити щоб читати

keyboard_arrow_up