«Родина та діти роблять нас по-справжньому щасливими». Історії кохання знаних вінничан

«Родина та діти роблять нас по-справжньому щасливими». Історії кохання знаних вінничан
Вінничани Володимир та Олена Гройсмани у шлюбі понад 23 роки
  • Сучасні історії кохання зазвичай передають нам у вигляді солодкуватих і прилизаних оповідок у журналах та на екрані.
  • Ми ж пропонуємо чотири реальні історії кохання відомих вінничан, чиї імена та родини знають за межами нашого міста.

Зараз світлини цих відомих і щасливих родин часто з'являються на шпальтах різних українських видань. А колись було все вперше — знайомство, побачення, освідчення... 

Власні історії кохання розповідають відомі вінничани: політик Володимир Гройсман, спортсменка Наталія Добринська, музикант Віктор Бронюк та співачка Ольга Полякова.


Цей матеріал був опублікований минулого року. Сьогодні, напередодні Дня Святого Валентина, ми вирішили показати його вам ще раз. 

Відео дня

Володимир і Олена Гройсман

Вінничани, колишній прем’єр-міністр України Володимир Гройсман зі своєю красунею-дружиною Оленою знайомі ще з юного віку. Вона майже на шість років старша за свого чоловіка. Пару познайомила спільна подруга в 1995-му.

— Спочатку просто дружили, потім почали зустрічатися, — розповів в одному з інтерв'ю Володимир Гройсман. — Я запропонував разом жити. Олена довго думала, перш ніж погодитися. Почали винаймати квартиру. Напередодні дня народження Олени вирішив, що цього дня будуть відзначати ще одну подію. Купив потай обручки і запропонував побратися.

Олена й Володимир одружилися у 1997 році. На той час Гройсманові було 19 років. Працював комерційним директором підприємства свого батька «Юність» у Вінниці.

— Батьки не заперечували, що вона старша і має дитину від першого шлюбу, — поділився Гройсман.

У пари троє дітей: донька Олени Юлія, спільна дочка Христина та син Давид.

Влітку минулого року в Міжнародний день сім’ї Володимир Гройсман похвалився міцною родиною і оприлюднив в соцмережах світлину із дружиною Оленою.

«Свою сім’ю з Оленою ми створили 23 роки тому. Родина та наші діти роблять нас по-справжньому щасливими і відповідальними. Хочу, щоб вся Україна була країною міцних родин і щасливих дітей. Бережіть одне одного!»  — написав тоді Гройсман у своєму Фейсбуці. 

Віктор і Тетяна Бронюк 

Фронтмен українського гурту «ТІК» Віктор Бронюк зізнався, що свою дружину Тетяну нафантазував у власних снах. Бронюк називає їхній роман службовим, через те, що познайомилися молоді люди на роботі. Тетяна була одним з організаторів концерту, на якому виступав Віктор.

— Сниться і сниться. Раптом ми приїхали в Івано-Франківськ на День міста. Нас зустрічає організатор, і я бачу, що це дівчина і місце з моїх власних снів. І все, у мене картинка склеїлася. Можна сказати, що я з першого моменту знав: це моя майбутня дружина, — розповів Бронюк. — Наступного дня я поїхав до Вінниці. Ми почали спілкуватися по телефону, розмовляли по 6-8 годин на день. А потім прийшов момент, коли ми зрозуміли, що вже не можемо одне без одного. 

Музикант одразу освідчився дівчині в своїх почуттях, а вже через півроку Віктор зробив коханій пропозицію. Хоча офіційно вони одружилися через рік після знайомства, дату своєї першої зустрічі пам'ятають і святкують.

Віктор запевнив, що у своїй дружині він знайшов усе, що шукав.

— Мене часто запитують: «Чому ви не написали пісню про дружину?». Я відповідаю: «Не хочу зупинятися та ідеалізувати якусь одну мить», — поділився музикант. — Тобто для мене більш прийнятний варіант, коли кожний день ти відкриваєш нові прекрасні сторони і якості коханої людини.

Зіркове подружжя разом майже 12 років, виховують двох чарівних діток: донечку Єву і сина Данила. Віктор зазначив в інтерв'ю, що попри зайнятість намагається завжди знайти час для сім'ї, яка мешкає у Вінниці.

Наталя Добринська і Костянтин Євтушенко

Наталя Добринська — чемпіонка з легкоатлетичного багатоборства на Олімпіаді-2008 у Пекіні. Із спортивною кар’єрою легкоатлетка попрощалася у 2013 році. Наталія заміжня вдруге. У 2012 році її чоловік та тренер Дмитро Поляков пішов з життя через онкологічне захворювання.

Через два роки спортсменка стала на весільний рушник з бізнесменом та учасником реаліті-шоу «Холостяк» Костянтином Євтушенком, через тиждень після того, як в ефір вийшов фінальний випуск проекту. Тоді через весілля пари розгорівся скандал. Глядачі вважали, що Євтушенко був у стосунках ще під час участі в «Холостяку».

Бізнесмен зізнався, що справді познайомився з дружиною до старту зйомок реаліті, в 2013-му в Болгарії на гольф-турнірі. Але наступна їхня зустріч відбулася навесні 2014 року в літаку до Польщі. Тоді зйомки «Холостяка» вже завершилися, але в ефірі ще не з'явилися.

Костянтин освідчився Наталі в Парижі. Весільна церемонія пари та вінчання відбулася в червні 2014 року на стадіоні «Олімпійський», наречена була при надії. Пара встигла пожити в Америці та Туреччині. Зараз зіркове подружжя носить статус багатодітної родини.

У серпні 2019 року в родині Наталі та її чоловіка Костянтина на світ з'явилася третя дитина, син Макс. Ще пара виховує 5-річного Дерека та 4-річну Алісію. Оскільки няньки родина не має, малечу часто залишають на догляд бабусі Любові Добринській, відомій вінницькій журналістці. 

Ольга і Вадим Полякові

Незважаючи на скандальний образ Ольги Полякової, особисте життя артистки — це сімейний затишок. Співачка понад 15 років заміжня за столичним бізнесменом Вадимом.

Випускниця Вінницького училища культури Оля Полякова, перед тим, як стати зіркою, у рідному місті була знаною тусівницею. Далі її дядько, брат мами-педіатра, бізнесмен з Києва, спробував племінницю розкрутити. Знайшли столичну продюсерку, зняли кліп, проте слава до блондинки так і не прийшла. Все змінилося, коли Полякова зустріла значно старшого за себе, проте небідного банкіра, який став трампліном до її зіркового життя. 

Познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Полякова в Києві, під час виступу на його дні народження на яхті. Оля Полякова була сюрпризом для іменинника, її концерт на той момент коштував 500 доларів. Під час знайомства з юною білявкою Вадим був одружений. Та після доленосної зустрічі на святі суперблондинка завагітніла, 11 вересня 2004 року вийшла заміж і оселилася в центрі столиці.

За словами співачки, пара відіграла весілля за останнім писком моди: наречена одягалася в персикове плаття від Юдашкіна, куплене за шалені гроші.

«У мене був дамський сад, Бог, Люцифер, ангели, торт у вигляді яблука, а на кожному столі стояло дерево-спокусник і квіти», — розповідає співачка, проте весільні фото чомусь не показує.

В березні 2005 року Полякова народила чоловікові дочку, дівчинку назвали Марією. Другу дочку Оля назвала Алісою, вона народилася в 2011 році.

Після весілля з банкіром Ольга твердо вирішила стати знаменитою співачкою і поїхала за славою в Москву. В Росії в 2005 році чоловік Полякової познайомив її з продюсером і головним режисером «Нової хвилі» Олександром Ревзіним. Через деякий час з дуетом «Чай удвох» Полякова записала пісню «Обійми мене». Відтоді слава не полишає блондинку. У вільний від концертів час, співачка, телеведуча і актриса розбудовує дачу під Києвом, готує сир і вирощує городину для родини.
 

Читайте також:

Як вийти заміж за принца? Романтичні історії двох телеведучих з Вінниці

В купальниках і масках. Як обирали фіналісток конкурсу краси «Міс Вінниця 2021»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Володимир Ткачук

    Невже більше немає в Вінниці Хороших людей(наприклад лікарів) з достойними історіями, окрім Громі чи Вальцмана👎 Як вже достали з цими💩політиками,скільки вже можна їх піарити🤦🤦.

keyboard_arrow_up