Як вийти заміж за принца? Романтичні історії двох телеведучих з Вінниці

Як вийти заміж за принца? Романтичні історії двох телеведучих з Вінниці
  • Ще нещодавно вони були звичайними вінницькими дівчатами, а сьогодні їх імена не сходять зі шпальт світських хронік.
  • Їх життя кардинально змінилося після зустрічі з відомими та заможними чоловіками.
  • Читайте історії двох попелюшок із Вінниці — Іванни Онуфрійчук та Влади Щеглової.

В нашій публікації розповімо про двох красунь телеведучих із Вінниці, які прославилися не лише завдяки красі та медійності, а й любовним історіям з хепіендом.

Іванна Онуфрійчук, ведуча телепроекту «Без краватки»

Цю гламурну діву тепер знає вся країна. Світська левиця і ведуча телепроекту «Без краватки» Іванна Онуфрійчук родом із Рахнів-Лісових Шаргородського району.

Відео дня

Після закінчення сільської школи на Вінничині дівчина навчалася в Академії митної служби України в Дніпропетровську. Після того працювала більше року старшим інспектором митної служби України у службі боротьби з контрабандою на кордоні з Молдовою. З часом перевелась до Міністерства екології в Київ і ще рік працювала в юридичному департаменті.

Крім роботи в державній установі працювала моделлю: спочатку у рекламі весільних суконь, потім — реклами купальників та спідньої білизни, а далі в показах дизайнерського одягу на тижні мод.

Іванна стала обличчям відомих глянців, знімалась у рекламних роликах, в промо до «Євро-2012». Окрім того красуня знялася в реаліті-шоу: «Богиня шопінгу», «Ікона стилю», «Інтуїція», «Панянка-селянка» та у кліпі гурту «Bigudi SHOW». Зараз Іванна ведуча телепроекту про чоловіків «Без краватки».

Крім телевізійної кар'єри, дівчина знімалася в кінофільмах, пробувала себе як співачка, має титули у конкурсах краси «Міс Принцеса України» та «ТОР 7 Miss Princess of the World».

Останнім часом ім'я Іванни Онуфрійчук не сходить зі шпальт світських хронік через роман із молодим казахським мільйонером Алмазом. З ним 34-річна телеведуча познайомилася на іспанському курорті.

Хоч весь карантин Іванна знаходилася в Києві, а чоловік у Швейцарії, він не залишав кохану без уваги: мало не щодня надсилав дівчині квіти, плюшеві ведмеді та дорогоцінності.

У липні 2020 року, під час святкування власного дня народження, яке Іванна з коханим та близькими відзначила в розкішному готелі під Львовом, дівчина отримала каблучку і пропозицію руки і серця від Алмаза. За романтичним моментом спостерігали численні гості, співаки Монатік, Іван Наві та програма «Світське життя» разом з Катериною Осадчою.

Зараз телеведуча Іванна Онофрійчук разом із мамою та сестрами гостюють в нареченого в Швейцарії. Весілля не за горами, бо закохані вже їздили у Францію на примірку весільної сукні від кутюр'є.

Влада Щеглова, телеведуча каналу «Футбол»

Футболіст Олександр Зінченко, який виступає за англійський «Манчестер Сіті», а також захищає жовто-блакитні кольори у складі національної збірної України, влітку 2020 року свої руку і серце віддав вінничанці Владі Седан (справжнє прізвище Щеглова).

Дівчина є володаркою титулу «Міс Вінниця». Навчалася вона в Вінницькій школі-гімназії №2. Вищу освіту здобула в Київському національному університеті ім.Тараса Шевченка, закінчила курси журналістики і телебачення. 

Та найбільше (крім весілля з футболістом) Влада Щеглова запам'яталася завдяки Євро-2016. Красуню визнали однією з найкрасивіших вболівальниць чемпіонату після того, як її сфотографували на трибунах. 

Білявка явно ретельно готувалася до матчу збірної на Євро-2016. Дівчина не тільки одяглася в кольори національного прапора — жовтий топ і синю спідницю, які вдало підкреслили пірсинг, але і прикрасила голову вінком із квітами такого ж забарвлення. Доповнював образ прапор України, який вона тримала в руках.

Певно світлини білявки серйозно сколихнули футбольний світ, оскільки незабаром Влада Щеглова стала журналісткою національних футбольних телеканалів.

Після тріумфу Української збірної над сербами (5:0) Олександр Зінченко давав коментар привабливій журналістці, не стримався і поцілував її.

Пропозицію руки і серця закоханий Зінченко зробив нашій землячці ще восени 2019 року на Олімпійському стадіоні. Дівчина відповіла «так» Олександру 16 жовтня. Саме тоді пара поділилася  цією звісткою, опублікувавши фото у своїх профіль в Інстаграмі. Зокрема Зінченко написав, що це найважливіше «так» у його житті.

Навесні 2020 року, 12 березня, у Великобританії пара узаконила свої стосунки. Зіграти весілля тоді завадив карантин. Під час пандемії Влада та її коханий Олександр не виїхали десь за кордон, а гостювали у Вінниці, у будинку Щеглових.

Як відомо, батько Владислави Олег Щеглов раніше очолював обласне бюро судово-медичної експертизи. У Вінниці також знають, як він завжди захоплювався футболом. Можливо, саме батькове захоплення стало доленосним для його доньки, яка не лише опанувала футбольну журналістику, але й закохала у себе легендарного футболіста.

Влада та Олександр гучно відсвяткували весілля у Києві, 24 серпня, у День незалежності України. На свято були запрошені топові футболісти, в тому числі Андрій Шевченко. На своїми хітами гостей розважали Діма Монатік, Дан Балан, а також співачка Віра Брежнєва.

Після весілля чарівна телеведуча каналу «Футбол» 25-річна Влада Щеглова вирушила слідом за своїм коханим півзахисником збірної України Олександром Зінченком до Англії, де він виступає в складі «Манчестер Сіті». Роботу на українському спортивному телеканалі дівчина не залишила.

Романтичні кіноісторії

Сюжет про Попелюшку не виходить з моди. Історія про добру бідну дівчину, яка досягла всього своєю працею і вийшла заміж за принца, подобається глядачам всіх поколінь. Пропонуємо кілька сучасних кіноверсій старої як світ історії:

Пані покоївка, 2002

Одного разу покоївка Маріса, прибираючи номер в готелі, вирішила приміряти ефектне плаття. Зовсім випадково в цей момент вона стикається з імпозантним чоловіком Крістофером, який і розумний, і багатий, і вродливий. Загалом, між ними проскакує іскра, чоловік закохується в Марісу по вуха! Але як зізнатися йому, що вона — всього лише покоївка, до того ж самотня мама, і взагалі — не та, за кого себе видавала?! По суті, в основу фільму закладений все той же елемент чарівної казки про сильну і справжню любов, яка все подолає. І якщо люди по-справжньому одне одного люблять, то їх соціальні статуси відходять на другий план.

Коко до Шанель, 2009

Історія життя великої Коко Шанель дійсно схожа на казку про бідну дівчинку. Маленька Габріель опинилася в дитячому будинку, батько її майже не відвідував. Потім вона обшивала артистів, співала в кабаре і мріяла відкрити свій капелюшний магазин. Любовний зв'язок з чоловіком з вищого світу допоміг їй здійснити її мрію. Легендарну законодавицю мод дуже переконливо втілила Одрі Тоту. Історія життя Шанель вчить не здаватися і рішуче втілювати свою мрію. При цьому мадемуазель Коко ніколи не йшла легкими дорогами, у неї був свій шлях. Так, вона зустріла свого принца, але на той момент вона вже сама стала королевою.

Як вийти заміж за мільярдера, 2011

Кінематографісти Німеччини, Австрії та Британії створили чудову історію про бідну дівчину, яка закохується в багатія і виходить за нього заміж. Слоган фільму безпосередньо відсилає до казки Шарля Перро і звучить так: «Історія Попелюшки в Альпах». Критики по-різному відгукнулися про фільм. Одні назвали кіно добрим і дурним, а ось інші вважали його зворушливим і милим. Велика удача для стрічки — актриса Фелісіті Джонс: вона красива і талановита, її гру важко не відзначити. А взагалі-то в підтексті фільму звучить проста і ясна думка про те, що якщо дівчата будуть сидіти і чекати — навряд чи їх знайде і полюбить справжній принц.

П'ятдесят відтінків сірого, 2015

Студентка Анастейша вчиться на літфаку і підробляє у господарському магазині. Удача сама пливе їй у руки: вона йде брати інтерв'ю у молодого красеня-мільйонера Крістіана Грея. Так, він їй дуже сподобався, але вони навряд чи ще раз зустрінуться, настільки їх життя різні. Але раптом цей самий Грей виявляється у магазині, де підробляє наша Попелюшка. Хоча фільм лаяли, він зібрав величезну касу і навіть був продовжений на другий і третій фільм. Ідея у цієї стрічки більше казкова: ті дівчата, які вірять у свою любов, неодмінно її знайдуть.

 

Читайте також:

Одруження VS розлучення. Чи вплинув карантин на сімейні стосунки вінничан?

ВІН І ВОНА. Любовний трикутник або роман із жонатим: що світить коханці?

Мода в карантин. Вінницькі дизайнери створюють лінійки одягу для комфорту і відпочинку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up