ВІН І ВОНА. Любовний трикутник або роман із жонатим: що світить коханці?

ВІН І ВОНА. Любовний трикутник або роман із жонатим: що світить коханці?
  • Стосунки з одруженими стали повсякденністю в 21 столітті.
  • Безліч жінок намагаються побудувати стосунки з чоловіками, що мають законних дружин.
  • Але ситуація може бути не завжди на їхню користь. 
  • На що сподіватися коханці в любовному трикутнику? Відповідь дають фахівці. 

Чоловіки часто обирають жінку на стороні, відштовхуючись від нових почуттів, що нахлинули, розмаїття відчуттів. Складно сказати, на чому це базується: спорідненість душ, пристрасть і палкий секс або просто протилежність дружині. Та, найчастіше, це лише тимчасовий потяг з невідомими кінцевими результатами.

Скільки б психологи не переконували, що роман з одруженим чоловіком прирікає на страждання, жінки щоразу вірять, що фінал історії буде щасливим. Для деяких жінок стосунки з одруженим чоловіком — лише секс, гроші і нічого особистого, але таких одиниці. Більшість коханок плекають в душі надію розвести його з законною половиною. Такий шанс випадає рідко.

Роман з одруженим — це стосунки без гарантій, і, як правило, без можливого майбутнього. Але якщо жінка вирішила грунтовно лізти в цей вир з головою, їй знадобляться поради психолога.

Відео дня

Як зрозуміти, що обранець не піде від дружини 

Немає проблем

Ваших проблем для нього не існує. Чоловіка цікавлять секс і та частина вашого життя, яка пов'язана з ним — коли і де ви проведете спільне дозвілля, як часто будете зустрічатися, в який ресторан підете повечеряти і так далі. Ваше життя поза стосунками з ним, ваша сім'я, робота, діти, батьки, родичі, друзі і справи — його не цікавлять. Занурюватися у все це повною мірою і брати на себе відповідальність він не готовий. Це говорить про те, що ви не включені в його подальші плани. Такий чоловік ніколи не піде від дружини до вас. Його сексу усюди раді, — це основне, що його хвилює і піднімає самооцінку. В нього дім, родина, робота і плюс ви, як віддушина від усього попереднього. Якщо ви мрієте про одруження і створення сім'ї,— задумайтеся, чи варто продовжувати роман?

Заборонена тема

Спільні плани на майбутнє і розвиток ваших подальших взаємин для нього табу. Він спілкується тут і зараз, не забігає вперед, нічого не обіцяє, не будує планів на майбутнє. Він не обмірковує в деталях ваш з ним спільний побут, не пропонує конкретики, наприклад — я купую квартиру, в якій ми з тобою будемо жити, розлучаюся з дружиною протягом кількох місяців і пропоную тобі руку і серце. Якщо чоловік старанно уникає подібних тим, це поганий сигнал. Так він демонструє, що в майбутньому нічого міняти не збирається. Ваші надії вийти заміж за цього чоловіка марні.

Діалоги про кохання

Щирих зізнань у коханні на тверезу голову ви від нього не почуєте. Багато чоловіків, говорячи про свої почуття, бачать для себе певну відповідальність. Для них це крок вперед у розвитку ваших стосунків. Партнер, який не бачить спільного майбутнього з вами, навряд чи буде розоряти душу. Втім, є інша категорія чоловіків — базіки-спокусники. На першому ж побаченні вони зізнаються в коханні, планують імена ваших майбутніх дітей і клянуться вам у вічній вірності. У ці визнання вони не вкладають ніякого сенсу і не планують виконати хоча б одну обіцянку.

Втеча з перешкодами

Деякі чоловіки маскуються під жертву обставин. Вони знайдуть тисячу відмовок, щоб не йти з сім'ї. Ваш обранець вас любить, але не готовий прямо зараз розлучитися, тому що маленькі діти, складний розділ майна, дружина хворіє, теща теж. Чоловік-жертва може годувати обіцянками і динамити вас десятки років. До речі, такий сценарій розвитку подій можливий і з неодруженим партнером, який не готовий до шлюбу.

Шпигунські ігри

Ваш коханий не знайомить вас ні з ким — ні з батьками, ні з близькими друзями. Коли чоловік планує кардинальні зміни в сімейному стані, він розповідає про свої особисті справи спочатку кращому другу, потім просто товаришам або колегам, потім рідним, йому важлива їхня думка. Така послідовність дій говорить про те, що він налаштований серйозно і рішуче, для нього важливо, щоб його оточення прийняло нову обраницю. Втім, якщо партнер все-таки познайомив вас з друзями, варто уважно придивитися до компанії. Якщо всі його друзі мають коханок і не йдуть від дружин, значить, і вам уготована винятково роль коханки.

Маніпуляції

Варто тільки відкрито заявити про бажання стати його дружиною, як він тут же закочує скандал. Чоловік обсипає вас звинуваченнями, що ви псуєте ваші ідеальні стосунки, не даєте йому можливості будувати своє подальше життя з вами, змушуєте конфліктувати і взагалі його не любите. Далі, за сценарієм, він йде.Така маніпулятивна поведінка говорить про те, що чоловік не готовий до серйозних стосунків. Він завжди знайде, до чого причепитися, щоб перервати роман. До тих пір, поки ви не заховаєте свої амбіції з бажаннями і не проявите ініціативу для примирення. Схема буде повторюватися з разу в раз. І всі ваші вимоги будуть перетворюватися в порожній звук.

Чоловік на годину

Бурхливий секс, пристрасть. А після — раптова зміна настрою і відверта неприязнь до вас. Таке відбувається з чоловіками, у яких добрі, теплі взаємини з дружинами, але інтимна частина шлюбу відсутня. Вони змушені задовольняти базові потреби на стороні, але в глибині душі їм соромно за зраду. З ненаситного самця і мачо він перетворюється в роздратованого неприємного типа, який хоче якомога швидше завершити спілкування до наступного разу. Ваша присутність загострює почуття провини.

Під прикриттям

За доглянутим чоловіком стоїть жінка, яка завжди стежить за його зовнішнім виглядом. Він носить обіди в контейнерах і не може жити без її порад? Значить, він бачить в ній стратегічного союзника, з яким обговорює все. Таку дружину-партнера кинути набагато важче, ніж найбажанішу коханку. Він не стане нічого змінювати у своєму житті і ніколи не зруйнує сім'ю.

Довгострокові інвестиції

Рідко коли чоловік стане даремно смітити грошима. Швидше, він вкладе їх у якийсь привабливий проект, чи то бізнес-проект, хобі чи жінку. Чоловік буде вкладатися в свою законну половину, бо вона цього потребує. Плануючи майбутнє з жінкою, чоловік припускає і витрати на неї. Якщо ж ви бачите, що в його статтях витрат ви ніяк не фігуруєте, значить, офіційного шлюбу з ним не чекайте.

Висновок: Чоловіки  істоти рішучі, і при необхідності, для того щоб зробити вибір, їм потрібна мінімальна кількість часу. Тобто, якщо він не кинувся після короткого знайомства з вами подавати на розлучення, можете бути впевнені — вже не побіжить. Не допускайте сильного прив'язування, якщо не впевнені в партнері. В даному випадку, буде легше пережити розлуку. Роман варто сприймати як тимчасове потяг, якщо немає натяків на його подальше продовження.

Коментар експерта

Наталія Ішкова, психолог, сексолог, психотерапевт:

 — Зустріч з одруженим чоловіком — важливий урок життя,   успішно пройшовши який, ви отримуєте в подарунок лише   досвід. Затребувані самці особливо привабливі. І дівчата   страждають на хворобу «мужик головного мозку» роками,   грузнуть в обіцянках, що кине він, той мужик, свою стару і   страшну дружину. А трапляється трохи навпаки. Діви чудові   залипають в чоловічих загонах «ми живемо разом, але не спимо вже три роки». Скажіть, милі дами, які зараз в ролі коханок, ви справді вірите в те, що ваш коханець не спить з дружиною? І давно, і взагалі, бідний, секс бачить тільки з вами? Вас це теж заспокоює? Особливо тоді, коли він строго-настрого просить не писати і не дзвонити ввечері?

Або «я з першого дня зрозумів, що зробив помилку, одружившись». А дружини їздять на «Тойотах», «Хондах», «Мерседесах», розвивають сімейний бізнес, вирощують дітей. І тримають руку лише на пульсі, думаєте? Ні, не тільки на чоловічому члені, а й на загальному рахунку. Бо не той головний, хто член носить, а кому він належить. «Іди сюди, у мене для тебе щось є», —  може звучати зі солодких вуст дружини. Якщо дружина німа — нашепче психотерапевт хоч кому в любовному трикутнику, допомагаючи проживати вихід з цієї фігури. То може досить імітувати.

Відомі жінки-коханки

Ольга Полякова і Вадим

Ольга Полякова стала відомою завдяки своєму чоловікові Вадиму. Зустрілися вони, коли банкір був одружений, але дітей не мав. Під час роману, старший на 14 років чоловік, взявся за фінансову підтримку кар'єри маловідомої співачки з Вінниці. У цьому році пара відзначила 16-річний ювілей подружнього життя. Оля і Вадим виховують двох доньок.

«Так, я була коханкою свого чоловіка Вадима. Недовго, тому що він дуже рішучий, він не став мучити ні одну, ні іншу, розумієте, він це коло розірвав, і все. Але я пережила цю історію, я знаю, що це таке, я розумію цю жінку, я розумію її горе, і трикутник – це неприємно, не те що неприємно, це трагічна ситуація, і я раджу в ньому не жити, я раджу його перервати в якийсь бік, або в один, або в інший».

Настя Каменських і Потап

Лише у 2019 році Потап підтвердив свій роман з Настею Каменських. Він брав участь у зніманнях гумористичного шоу і під час виступу хтось із учасників запитав у репера: «Ну що, мутиш з Настею?», на що він відповів: «Так».Того року пара і одружилася. До цього артисти заперечували роман, адже чоловік був одружений і мав сина. Насправді стосунки Потапа і Насті тривали не один рік. Фанати давно вирахували коханців, які постійно публікували у соцмережі світлини з відпочинку з одних і тих самих місць та спільні фото. У 2013 році на курорті на Кубі помітили пару, яка була підозріло схожою до Потапа і Насті Каменських. У наступному році репер розлучився з дружиною. Настя до самої шлюбної церемонії приховувала ім'я нареченого, бо співачка є прихильницею вислову «щастя любить тишу».

 

Читайте також:

ВІН І ВОНА. Незручна тема або чому розмови про секс досі під табу?

ВІН І ВОНА. Цивільний шлюб — це сім'я чи стосунки без зобов'язань?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Таня Кшевинская

    А можна ще на щось сподіватись?🤣

    Pasha Aivazov reply Таня Кшевинская

    Таня Кшевинская ЖЧЖ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up