В купальниках і масках. Як обирали фіналісток конкурсу краси «Міс Вінниця 2021»

В купальниках і масках. Як обирали фіналісток конкурсу краси «Міс Вінниця 2021»
фото: Валентин Порохняк
  • Вчора у вінницькому міському палаці мистецтв «Зоря» журі обирали 16 дівчат-фіналісток, які візьмуть участь у конкурсі краси «Міс Вінниця 2021».
  • Правила відбору цьогорічного конкурсу дещо змінилися. Як все відбувалося — дивіться у репортажі «20 хвилин».
  • Також ми пригадали дівчат, які перемогли на «Міс Вінниця» у попередні роки і далі здобували корони.

Відбірковий тур проходив із суворим дотриманням карантинних вимог, з мінімальною кількістю гостей у залі, зі складом членів журі із 12 людей, до яких входили представники ЗМІ, спонсори та організатори конкурсу.

Відео дня

Дівчат довго не маринували і не вимагали виходити кілька разів. Просили показати себе одразу у всій красі — лише в купальнику і на підборах. 

В такому карантинному форматі вчора ввечері, 28 січня, під час кастингу визначили фіналісток, які в березні змагатимуться за корону «Міс Вінниця 2021».

Цьогорічний конкурс, незважаючи на складні умови в країні, може претендувати на звання наймасовішого — отримали понад 130 заявок. Проте багато із заявлених дівчат не прийшли.

— Залишилися найкращі, — говорять представники оргкомітету конкурсу, а члени журі запевняють, що вибір був непростим, всі дівчата були достойні фіналу.

Національний комітет «Міс Україна» та міський Палац мистецтв «Зоря» серед сотні незаміжніх вінницьких дівчат віком від 16-ти до 26-ти років обрали 16 кращих.

№ 1 — Кахно Анна

№ 15 — Павлусенко Яна

№ 16 — Яричук Марія

№ 21 — Плаксій Ілона

№ 46 — Гелитюк Вікторія

№ 53 — Паюк Єлизавета

№ 60 — Максименко Діана

№ 61 — Грідасова Ольга

№ 62 — Кащенко Єлизавета

№ 82 — Захарук Аліса

№ 84 — Ковтонюк Аміна

№ 98 — Мороз Ольга

№ 102 — Івашко Ілона

№ 111 — Наконечна Тетяна

№ 131 — Грабар Юлія

№ 132 — Черниш Юлія



Враженнями після кастингу ділиться Ілона Плаксій. Дівчина навчається і працює юристом в  автосалоні. Вона заручена, незабаром у неї весілля. До цього щасливого моменту Ілона вирішила взяти участь у конкурсі, адже він лише для незаміжніх міс.

— Я неодноразово брала участь у різних конкурсах, в тому числі «Міс Принцеса України», була міс Технологічно-промислового коледжу ВНАУ, працювала моделлю, — розповідає фіналістка Ілона Плаксій. — Зі школи спостерігала за конкурсом «Міс Вінниця», мені дуже подобалась святкова його атмосфера. Ось, нарешті, наважилася сама взяти участь у кастингу. До цього займалася спортом, носила брекети. Дуже щаслива була серед фіналісток, бо цьогоріч у відбірковому турі брали участь дуже багато гарних дівчат. 

Після кастингу фіналістки, вже від сьогодні і протягом півтора місяця, займатимуться хореографією та дефіле, відвідуватимуть спортивний зал. Дівчатами займаються стоматологи, перукарі, візажисти, модельєри. Також красунь попросили берегти своє здоров’я, аби уникнути інфікування коронавірусом.

Фото з кастингу: Валентин Порохняк

Титуловані переможниці вінницького конкурсу

Міські конкурси краси у Вінниці проводяться з початку 90-х років. З 1998 року їх незмінним організатором став Палац мистецтв. «Міс Вінниця» — це чи не єдиний конкурс, де дорогоцінна корона переможниці щороку робиться за окремим дизайном і назавжди залишається у новообраної міс.

Доля неодноразово усміхалась фіналісткам «Міс Вінниця» на престижних Міжнародних, Всеукраїнських конкурсах. Не випадково наші дівчата ставали переможницями та призерами національних конкурсів краси «Міс Україна» та «Королева України». Пригадаймо дівчат, які перемогли на «Міс Вінниця» у попередні роки і пішли далі:

Ольга Стороженко, «Королева Вінниці», «Міс Україна Всесвіт 2013»

Ярослава Куряча, віце «Міс Вінниця», «Міс Україна 2011», фіналістка «Міс Світу»

Ірина Твердохліб, переможиця конкурсів «Міс Вінниця 2002», «Королева України» і «Королева Світу»


 

Читайте також:

Як вийти заміж за принца? Романтичні історії двох телеведучих з Вінниці

«Я виразно танцюю і лицем». Юний чемпіон з хіп-хопу Тимур Теренчук ділиться секретами успіху

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Павел Радостев

    Фотограф "профи". Обрезанные ноги у ростовой фотографии. "Респект".
  • Max

    Як на мене, то щось вони страшненькі переважно
  • Ols Kat

    Та включите уже там отопление, девки аж синие от холода на фотках!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up