«Я виразно танцюю і лицем». Юний чемпіон з хіп-хопу Тимур Теренчук ділиться секретами успіху

«Я виразно танцюю і лицем». Юний чемпіон з хіп-хопу Тимур Теренчук ділиться секретами успіху
  • У десятирічному віці він вже знає, що таке бути чемпіоном. Цей титул отримав не через славу відомих батьків, а завдяки власному таланту та наполегливій праці.
  • Юний вінничанин, чемпіон України та світу з хіп-хопу Тимур Теренчук разом з тренером, мамою і татом ділиться історією власного успіху.

Коли Тимуру Теренчуку було чотири роки, його батьки привели в танцювальну студію, в десять — маленький вінничанин уже досягнув чимало висот. Окрім успішного навчання у школі №32, хлопчик професійно займається танцями і є чемпіоном України та світу з хіп-хопу.

Як у такому юному віці досягти висот, нам розповіли сам чемпіон, його тренер і батьки Тимура: мама — відома дизайнер Світлана Теренчук та батько —  знаний актор і шоумен Олександр Теренчук.

Відео дня

— Колись у дитинстві вуличним мистецтвом танцю захоплювалась я. Син у нас дуже енергійний, тож коли йому йому виповнилось чотири роки, відвели до студії сучасного танцю «Dance Studio ART FUSION». Після першого заняття зрозуміли, що це дійсно його. А коли побачили результати — були дуже задоволені, що Тимурчик знайшов себе і в нього все виходить, — розповідає мама Світлана.

— Вже шість років син опановує хіп-хоп та брейк-денс, — каже мама Тимура. — Поєднання цих двох напрямків танцю із застосуванням різних елементів дає змогу показати глядачам справжнє шоу. Тренує сина професіонал своєї справи Олександра Аманова.

— Оскільки Тимур прийшов у студію в досить маленькому віці, перші заняття у нас проходили в форматі гри, ми спочатку знайомилися, далі почали вивчати рухи, — розповідає тренер. — Потім він поїхав на перше змагання, де зайняв перше місце. Відтоді у нього почався азарт, йому стало цікаво. Відтоді посипалися медалі та кубки. «ART FUSION» для нього став другою домівкою, він завжди приходить сюди із задоволенням. Тимур в юному віці став зіркою. Буває, що він не отримує перше місце. Тоді він займається ще наполегливіше. Його чекає успішне майбутнє.

Першу перемогу Тимур здобув у Львові на всеукраїнському конкурсі «Золотий лев». Два роки тому хлопчик став чемпіоном.

— У номінації серед наймолодших діток мій син став першим і отримав золоту медаль, — продовжує Світлана. — Ми дуже раділи за сина і зрозуміли, що він має хист і переваги, тож ми на правильному шляху. На світових змаганнях у Чехії ми ще раз переконались, що все робимо вірно — тоді Тимурчик здобув срібну та золоту медалі, обійшовши найсильніших дітей із багатьох країн.

У вільний час Тимур полюбляє кататися на велосипеді і слухати музику. Студію танцю чемпіон відвідує щодня. Не пропускає заняття навіть влітку, адже саме восени у нього починаються конкурси та змагання. Перед ними підготовка стає ще більш насиченішою.

— Приходиться репетирувати по дві години щодня, —  ділиться чемпіон. — Найскладніше міняти стиль між танцями. Коли ти танцюєш жорстко під швидку музику, а потім слід переходити на плавну. Для цього потрібні стрункість, плавність і швидкість.

— На кожне тренування син йде як на свято, — говорить Світлана. — Тимур сам розуміє, що це класно. Після заняття у дитини немає виснаження, він настільки заряджений, що вдома продовжує танцювати. Танці дитину надихають, і це велика заслуга тренерів. Звісно, не завжди син здобуває призові місця, але ми навчили його ставитись до цього філософськи — аби це було стимулом для подальшої праці. Тимурчик знає, що в його силах зробити результат кращим.

— Чому я виграю перші місця? Бо мої костюми завжди виділяються, — ділиться юний хіп-хопер. — А ще я виразно танцюю лицем і вдало імпровізую. Тому в майбутньому мрію стати тренером з танцю. Або гонщиком.

Оскільки мама Світлана Теренчук — відома дизайнерка, тому процес створення костюмів для Тимура вона взяла під свій контроль. Вона впевнена, що крутий костюм додає впевненості у собі, і це ще один крок до перемоги.

Тата, Олександра Теренчука, син останнім часом бачить здебільшого на екрані ТБ. Проте у вільний час відомий вінницький лігосмішник повністю приділяє синові.

— Оскільки я постійно в роз'їздах, Тимуру приділяю мало часу, — говорить шоумен. — Коли я у Вінниці, а син ходить у школу на другу зміну, я готую йому сніданок, везу до школи. Після школи чекаю його з тренувань. Коли я і Світлана зайняті, нам допомагають наші батьки. Але коли у Тимура чемпіонат з хіп-хопу, я скасовую всі заходи. Якщо я зайнятий, і не можу бути, до прикладу, присутнім на дні його народження, тоді купую путівку, і сина з дружиною відправляю на відпочинок.

Юний чемпіон стверджує, що його творча родина теж вміє танцювати.

— Тато ще той танцор, колесо вміє зробити, — жартує Тимур. — Маму вчу перед тренуванням, у неї непогано виходить.


Читайте також:

Мода в карантин. Вінницькі дизайнери створюють лінійки одягу для комфорту і відпочинку

Як вийти заміж за принца? Романтичні історії двох телеведучих з Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up