ВІН І ВОНА. Піймати на зраді за першими ознаками невірності вашої половинки

ВІН І ВОНА. Піймати на зраді за першими ознаками невірності вашої половинки
  • З'ясувати, чи зраджує вам кохана людина — завдання не з легких. Але більшість людей вважатимуть за краще дізнатися гірку правду, ніж жити у брехні.
  • Фахівці відкривають очі на підозрілі прикмети, які допоможуть зрозуміти, що коханий (кохана) завів роман на стороні.

Нічні загули, смс-листування (зрозуміло, «по роботі») в режимі 24/7, раптова дратівливість і підозріла скритність — ця стаття навряд чи допоможе тим, чиї партнери практикують подібні неподобства. Тут уже червоний рівень небезпеки, біжіть і ловіть їх на місці злочину, напевно досягнете успіху. Ну або просто біжіть.

Хоча. Насправді важко уявити собі настільки карикатурних зрадників, правда? Злочини ж бо відбуваються найчастіше з абсолютно незворушним виглядом. На перший погляд. А ось якщо придивитися…

В режимі онлайн

Відео дня

Здається, ви краєм ока бачили якесь листування в Facebook-чаті? Здається, він занадто часто лайкає чиїсь (зрозуміло, огидні) селфі в Instagram? Здається, він в третій (або п'ятий?) раз за останній місяць поміняв аватар? Вам постійно щось здається, підозри лежать в площині соцмереж, але пред'явити йому поки, взагалі-то, нічого. Киньте нервово вивчати профілі його «френдес», маніакально припускаючи «вона чи не вона», придивіться краще до аккаунту поки ще благовірного.

Коли в останній раз він опублікував ваше спільне фото? А займенник «ми», що має на увазі вас як пару, давно використовував? Або замість затишного і очевидного «ми» раптом з'явилося нахабне «я»? Ось ходили ви вдвох, наприклад, в кіно. Або їздили у відпустку. А він, ділячись враженнями в, скажімо, Facebook, пише не «ми їздили», а «я їздив», «я дивився», «я купив». Свідомо чи ні, але він вже викреслив вас зі свого віртуального (поки лише віртуального) життя. Вакансія відкрита і на неї, швидше за все, є претендентка.

Романтичний профіль

Ще один тривожний симптом з тієї ж серії — його раптова, небачена досі активність в соцмережах. Скромний і сумний колись профіль раптом збагатився фотками, репостами жартів, філософськими міркуваннями та іншим невластивим йому контентом. Ні, може бути, звичайно, він просто скуштував нарешті-таки всі принади віртуального життя і не натішиться тепер. Але швидше за все вона (тут треба б написати «ця стерва», але ми тримаємо голову в холоді), так ось, швидше за все вона теж активно користується соцмережами, а ваш Ромео веде зараз піар-кампанію себе коханого. І цільова аудиторія тут, очевидно, не ви. На жаль.

Музика їх зв'язала

Не вважайте за знущання — згадайте себе в стані закоханості. Світ навколо починає іскритися, душа радісно відгукується на всілякі знаки. Музика, книги, кіно сприймаються через нове почуття - численні ліричні герої стають вашими соратниками і групою підтримки. Зверніть увагу, чи залишилися незмінними його музичні смаки? Чи не став він раптово слухати багато нової музики? І що це за музика, до речі? Шансон або божевільні металеві запили все ж, напевно, з'явилися в плеєрі за порадою приятеля чоловічої статі. А ось пісня Лани Дель Рей зі словами, на кшталт «я тебе не скоро забуду», яка грає на ріпіті, і аргумент «друг меломан дав послухати», м'яко кажучи, не в'яжуться між собою.

Гра в мовчанку

Коли чоловік перестає ділитися з вами повсякденними дрібницями, на кшталт офісних пліток або не розповідає більше про кумедні ситуації. З вами він може припинити ділитися своїми думками або запитувати вашої думки, — це привід задуматися. Так, безумовно, він може бути просто не особливо балакучим по натурі, але, тим не менш, у кожної людини є інстинктивне бажання розділити яскраві враження і переживання з близькими. Чергове «нормально» у відповідь на співчутливий питання «як справи?» непрозоро натякає, що з категорії близьких ви, здається, випали.

Все дратує

Можливо стануть помітні зміни в поведінці вашого чоловіка у ставленні до вас чи до дому (сім'ї) в цілому. Наприклад, в іграх з дітьми або в яких-небудь діях по господарству він буде менш зацікавлений, ніж зазвичай. Так само він може стати більш дратівливим і легко будь-які сварки можуть переходить у гнів. Він може використовувати будь-які розбіжності як привід для того, щоб піти з дому. Будь-яка нетипова, безглузда поведінка може бути ознакою того, що щось відбувається. На початку він може стати більш уважним, ніж зазвичай, але з плином часу ця уявна уважність притупиться і чоловік буде шукати привід причепитися до вас, щоб спробувати виправдати роман у своїх думках.

Без обіймів

Людина завжди буде хотіти дивитися на того, кого любить. Те ж можна сказати про дотики. Якщо раніше ваш партнер любив тримати вас за руку, а зараз став уникати цього, то це не дуже хороший знак. Ознака того, що ваш чоловік вам зраджує, може полягати в перервах в сексуальному житті. Приміром, зрадники часто перестають кохатися зі своєю дружиною або навпаки хочуть сексу частіше, ніж зазвичай.

PS. Я тебе люблю

Холодний і байдужий чоловік також підозрілий, як і раптово (ключове слово всій цій статті «раптово», помітили?) Палкий. Але тут варто покладатися не так на наші поради, а на свої відчуття. Освідчення в коханні, які він раптом обрушує на вас ні з того ні з сього, можуть означати, що таким нехитрим і лицемірним чином зрадник намагається замаскувати рильце в пушку і заховати (від себе в тому числі) наростаючу байдужість. А можуть нічого такого не означати. Може бути він і правда вас дуже любить і просто розтанув нарешті після тривалої зими — тоді вам, на щастя, взагалі не сюди, видихайте і вирушайте за любовним натхненням.

Наталя Козак, психолог:

— Більшість людей, які зраджують, припускають, що ніхто про це ніколи не дізнається. Вони ніколи відкрито не визнаються вам у своїх зрадах і тому вкрай важливо не втрачати пильність. Якщо ваш партнер різко починає поводитися по-іншому, особливо по відношенню до вас — щось вже не так. 

Кожен раз, як ви намагаєтеся вивести його на чисту воду, він буде робити з вас божевільну. Він змусить вас повірити в те, що ви не праві і все це самі собі придумали. Він виставить все в такому світлі, як ніби це ви ставите під загрозу ваші стосунки своїми звинуваченнями. Постійно придумуючи собі алібі, він сам заплутається в павутині власної брехні і видасть себе.

У вашого партнера з'явилася інша, якщо він:

  1. Ставить пароль на телефоні; 
  2. Перевертає телефон екраном донизу, коли кладе його;
  3. Ходить в туалет та душ з телефоном;
  4. Різко змінює свої плани і часто неочікувано опиняється там, де він не мав бути;
  5. Не бере трубку одразу, а передзвонює сам через якийсь час;
  6. З’являються відрядження по роботі, яких раніше не було;
  7. В святкові дні терміново треба їхати на похорони мало відомих знайомих чи дальніх родичів без вас, проявляючи цим самим «турботу».
  8. Не суттєво затримується після роботи, а через певний період вже на довгий час.

Що робити з підозрами?

Якщо ви підозрюєте, що є інша і хочете вивести чоловіка на «чисту воду» та все з’ясувати, ви повинні визначитися з тим, що ви будете робити, якщо це виявиться правдою. 

  • Чи готові ви розірвати стосунки з цією людиною? 
  • Якщо ні, як ви будете будувати далі стосунки, знаючи правду?

Можливо, ваш партнер захоче припинити стосунки і піти до іншої.

Тому починаючи таку розмову, ви повинні бути готові до двох варіантів розвитку подій: що він впаде на коліна і благатиме про прощення або розвернеться і піде від вас геть, чи крапку в стосунках треба буде поставити вам. Інакше — не починайте цієї розмови. Тому що ви опинитеся ще в гіршому становищі: якщо після з’ясування правди ви не готові розірвати стосунки, він зрозуміє, що вам можна відкрито зраджувати, тому що приховувати вже нічого.

Очима детектива

Детектив і колишній агент ФБР Том Мартін у своїй книзі «Дивлячись на життя приватними очима» описав 20 поширених ознак того, що вам зраджують. За словами Мартіна, за його сорокарічний досвід роботи підтверджує, що саме ці речі найчастіше вказували на невірність чоловіка або жінки.

20 ознак зради мають такий вигляд:

  1. Зміна звичок
  2. Ранній відхід і пізнє повернення додому
  3. Ділові поїздки
  4. Відсутність сімейних свят або вихідних в компанії сім'ї
  5. Понаднормова робота
  6. Незрозумілі витрати
  7. Таємні акаунти в соціальних мережах
  8. Приховані рахунки кредитної картки
  9. Надмірний догляд за собою
  10. Чужий запах (типовий слід помади на комірі)
  11. Купівля подарунків, яких ви не бачили
  12. Незрозумілі предмети (наприклад, презервативи в машині)
  13. Несподівана любов до спортзалу
  14. Пропущені дзвінки з невідомого номера
  15. Закодовані або приховані повідомлення в телефоні
  16. Менше сексу
  17. Ухилення і захисна поведінка
  18. Очевидна брехня
  19. Прискіпливість і запальність
  20. Несприйняття несподіваних візитів (якщо ви без попередження зайшли до партнера на роботу, він може розлютитися).

ВІН І ВОНА. Приведіть себе у «подарунок», або Чого в ліжку хочуть чоловіки?

ВІН І ВОНА. Мереживна білизна або В чому полягає жіноча сексуальність?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Павел Прис

    Голови собі спіймайте, тоді і зраджувати не будуть
  • Жук Семен

    розкажіть  за зради жінок,а не лише чоловіків

    Алексей Логинов reply Жук Семен

    Підтримую на всі 100%! Хочеться дізнатись думку редакції, а також експерта Козак Наталі - як розпізнати жінку, що зраждує своєму чоловікові.
  • Ирина Трибухина

    Дуже сподобалась стаття, особливо коментар психолога Наталі. Дякую вам за те, що вікриваєте, нам жінкам, очі.

    Жора reply Ирина Трибухина

    Ирина Трибухина reply Жора

    Усі коментарі перевіряєте на помилки?)

keyboard_arrow_up