ВІН І ВОНА. БДСМ чи секс у публічному місці? Які фантазії найчастіше збуджують чоловічу уяву

ВІН І ВОНА. БДСМ чи секс у публічному місці? Які фантазії найчастіше збуджують чоловічу уяву
  • Найерогенніша зона в організмі людини — це мозок. Саме він генерує образи і відправляє збуджуючі імпульси до статевих органів. В кожної людини такі сексуальні фантазії дуже різні.
  • Які пікантні фантазії найчастіше турбують уяву чоловіків?

Секс завжди був і є вагомою частиною життя кожної дорослої людини. Однак далеко не кожен отримує бажане задоволення зі своїм партнером. 

Причини на це можуть бути різними: сором’язливість говорити про проблеми в ліжку, небажання партнера експериментувати, недостатня кількість знань про сексуальне життя, скутість і, звичайно, страх розповісти та втілити свої фантазії. 

Про що насправді мріють майже всі чоловіки, але, можливо, бояться вам розповісти? Розберемося разом просто зараз.

Відео дня

Про що фантазують чоловіки

Хоча майже у всіх є сексуальні фантазії, ми не думаємо про одних і тих же персон. Дехто представляє порнозірок, інші — схильні фантазувати про тих, кого вони знають особисто, у тому числі про своїх колишніх партнерів або знайомих. Які сексуальні картинки ще рояться в чоловічих головах?

Жіноче домінування. Багато чоловіків відчувають таку високу відповідальність за вдалий статевий акт, що зовсім забувають про те, як самим отримати задоволення. Саме тому одна з популярних фантазій — віддати весь контроль за процесом жінці, а самим розслабитися і просто отримувати задоволення.

Секс з незнайомкою. Банально, але це правда: близько 70% опитаних чоловіків буквально сплять і бачать, як би переспати з красивою незнайомою жінкою, щоб секс був відмінним, а після — ніяких зобов’язань.

Участь в груповому сексі. При цьому мова не йде про те, щоб в статевому акті брали участь й інші чоловіки. Фантазують лише про кількість жінок, з якими можна переспати — число тут необмежене: чим більше дівчат, тим краще.

Зробити кунілінгус. Згідно з результатами опитувань, близько 80% чоловіків мріють зробити своїй дівчині кунілінгус, проте не всі жінки погоджуються на це.

Побачити лесбійський секс у житті. На переконання частини чоловіків, будь-яка жінка готова зайнятися одностатевим сексом за певних обставин. Головне тут для хлопця — зловити момент і підглядати за процесом.

Подивитися на мастурбуючу жінку. Якщо чоловік просить подивитися, як ти задовольняєш себе, значить, він хоче дізнатися тебе, пізнати твою сексуальність і тіло, щоб задовольнити тебе якнайкраще. Якщо ти зважишся й покажеш чоловікові свої найпотаємніші моменти, це зробить ваші стосунки дуже довірливими. Хоча це й непросто, і жінці віддатися чоловікові значно простіше, ніж показати мастурбацію.

Побачити всю жінку. Якщо чоловік мріє роздивитися тебе з усіх боків, значить, він прагне принести тобі задоволення. Саме тому хоче тебе гарненько роздивитися й пізнати. 

Секс зі знайомою. Чоловіки мріють про те, щоб переспати з кимось, крім свого постійного партнера. Героїня може бути ким завгодно — сусідкою, прибиральницею, колегою по роботі, кумою або кимось ще з кола знайомих.

Карколомний мінет. Судячи з усього, сексуальне життя багатьох людей дуже цнотливе і старомодне, так що значна кількість чоловіків мріють про хороший мінет — його буде достатньо для задоволення їх бажань.

Секс у публічному місці. У літаку? На пляжі? У кіно? Може, у ліфті?  Крім того що чоловіки мріють зайнятися сексом у незвичному місці, вони не проти, якщо сам процес буде пов’язаний з деякою небезпекою бути виявленими. Думка про те, що посеред статевого акту в якомусь публічному місці з’являться незнайомі люди, збуджує чоловіків.

Стриптиз. Практично кожен чоловік з великою насолодою став би спостерігачем відвертого танцю у виконанні коханої, ну а після, загорівшись пристрастю, перейшов до пікантніших дій. Якщо ви зважитеся на такий крок, не забудьте продумати всі дрібниці: білизна, атмосфера, аромат, музика, і найголовніше — ваш стан, адже якщо ви хочете зробити приємність вам двом, отримавши бажаний ефект, варто розслабитися і повністю розкріпоститися.

БДСМ. Про грубий секс у фантазіях чоловіки не завжди наважуються розповісти, адже далеко не всі тендітні і ніжні дівчата правильно зрозуміють таке бажання, а тим більше на нього погодяться. Справа вся в тому, що за своєю природою чоловік — здобувач та мисливець, і застосовуючи невелику силу або беручи владу над жінкою, рівень його гормонів зростає, він відчуває себе головним, керівником процесу. Якщо ви хочете поекспериментувати з БДСМ, одразу обговоріть всі межі допустимого. Також часто задіюються різні сексуальні іграшки і аксесуари: наручники, батоги і т.д.

Рольові ігри завжди залишаються в топі фантазій сильної статі. Сексуальні костюми, нові образи, інтимні аксесуари розігрують уяву не на жарт. З’ясуйте, яка тематика подобається вашому обранцю, і спробуйте втілити. Про медсестру в короткому халаті, сувору вчительку, чуттєву стюардесу, сором’язливу ученицю або фатальну жінку в красивій білизні, панчохах і з червоною помадою, замислювався практично кожен.

Бажання отримати нові враження

Наталія Тернова, психолог:

— У всіх є сексуальні фантазії. Те, що колись вважалось збоченням та невротичним проявом нездорової сексуальности, нині вважається нормальною складовою нашого повсякдення.

До еротичних фантазій належить секс зі своїм партнером/кою, залучення до нього незнайомців або людей тієї ж статі, груповий секс, табуйовані та заборонені дії.

Найчастіше люди думають про заборонений секс у період статевого дозрівання, та частота сексуальних мрій знижується з віком та досвідом.

Чоловіки фантазують або думають про секс приблизно 7 разів на день, тоді як жінки, роблять це 4 рази на день. Чоловічі фантазії містять більше візуальних образів та чітких анатомічних деталей, тоді як жіночі більш насичені емоціями та сюжетними лініями.

Груповий секс — найпоширеніша еротична фантазія. Для більшості людей такі думки є захоплюючими, адже здається, що ви головна зірка цього секс-заходу та знаходитесь в центрі уваги. Ідея про те, що кілька людей бажають кохатися з вами, може дуже збуджувати. До того ж думка про секс із багатьма партнерами одночасно створює яскраві сенсорні враження. Під час процесу людина відчуватиме набагато більше дотиків аніж у парному сексі.

Подібні фантазії можна пояснити потягом до всього нового. Якщо ви довгий час маєте лише одного/у партнера/ку, можете знудитися і бажати урізноманітнити сексуальне життя. Якщо ви часто фантазуєте про груповий секс, це може сигналізувати, що реальне сексуальне життя стало передбачуваним та ви бажаєте отримати нові враження.

Втілення фантазій у життя — це справа спільного бажання двох. БДСМ це чи рольові ігри, секс у публічних місцях — все нормально, якщо для двох це не приносить дискомфорту, приниження і так далі. Насолоджуйтеся коханням, сексом, робіть все у власне задоволення.

 

Читайте також:

ВІН І ВОНА. Не такий страшний секс: експерти розповіли, чого бояться чоловіки і жінки в ліжку

ВІН І ВОНА. Ранок добрим буває або Чому вранішній секс корисніший?

ВІН І ВОНА. Лібідо в 20, 40, 60 років: як змінюється жіноча сексуальність у різному віці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Елена Олена

    Нарешті! Дякую за такі цікаві новини Вінниці!
  • Вера Бащук

    Це тоже новини Вінниці ? Що , більше нема вже про шо писати ? Видно автор сексуально стурбований
  • Vasyl Khrystiuk

    одразу видно шо автор тексту - жінка

    > вагомою частиною життя не тільки чоловіка, але і кожної дорослої людини

keyboard_arrow_up