Секс на першому побаченні: початок стосунків чи їх завершення?

Секс на першому побаченні: початок стосунків чи їх завершення?
  • У суспільстві побутує стереотип про те, що сексом на першому побаченні займаються тільки легковажні. А як це буває, коли все пішло не за планом і ви опинились у ліжку (а може, й інших цікавих місцях) з кимось на першому побаченні?

Мабуть багато хто чув із серіалів та кіно, а може, й у реальному житті про «правило трьох побачень». Згідно з ним саме це побачення повинно закінчитись сексом. Але невідомо, хто його придумав, на основі чого та чи працює воно взагалі. 

Це правило не поширюється хоча б на тих людей, які прийняли рішення знайти собі партнера на одну ніч і зробити своє побачення першим і останнім.

Якщо ти прийшла (прийшов) на це побачення просто заради того, щоб переспати з кимось симпатичним, але не плануєш заводити з ним стосунки, вступати в шлюб або народжувати дітей,— просто займайся тим, чим збирався зайнятися. Якщо ж ти не хочеш сексу на першому побаченні — не займайся.

Відео дня

Чи правильно одразу піддаватися емоціям та фізичному потягу до людини, яку ти зовсім не знаєш? У жінок сумніви виникають, коли не хочеться здатися занадто доступною, або коли зовсім не налаштована на секс і побоюєшся сказати «ні», бо занадто романтичним був вечір.. А чоловіки... Рідко коли представники чоловічої статі відмовляються від такого задоволення.

Жіночий  погляд

Є маса способів, як відмовити чоловіку і не образити його, якщо ти не хочеш швидкого зближення. Будь-який адекватний і нормальний чоловік зрозуміє тебе і не буде наполягати. Якщо з його боку є симпатія до тебе, то він нікуди не дінеться, почувши твоє перше «ні». Але якщо він налаштований тільки на секс,а ти ні — прощайся з ним, хай шукає більш легку здобич.

З іншого боку, ти хочеш чоловіка, він хоче тебе — навіщо відмовляти собі в задоволенні? Жінкам секс необхідний не менше, ніж чоловікам. 

Причин погодитися на секс у перший же вечір у тебе може бути багато, чи то відсутність сексу протягом тривалого часу, чи сильний потяг до конкретної людини. Просто ти повинна бути впевнена в своєму рішенні. Не забивай собі голову думками «що можуть подумати про мене інші», або «що він подумає про мене». Це твоє життя, ти сама пишеш свою історію. Лише не варто чекати, що він тобі передзвонить, хоча…

Тетяна, 30 років: Вважаю секс на першому побаченні зайвим. Для більшості дівчат психологічно важливо довіряти людині, з якою вони мають секс, а за дві години побачення важко розібратись, воно, чи не воно. Секс приносить найбільшу втіху, коли він між справді закоханими людьми, тоді він дарує відчуття щастя і задоволення життям. А якщо розглядати секс як засіб підтримувати здоровим свій організм, то існують інші відомі і дієві методи. До того ж, у такому разі, це не треба називати побаченням.

Юлія, 25 років: З власного досвіду, перше побачення — це той момент, коли дівчина придивляється до потенційного кавалера. На другому, зазвичай, культурна програма і образ «гарної дівчинки». А третє побачення уже цілком може закінчитися сексом. Але, коли ти зустрічаєш не майбутнього коханого, милого і турботливого, а просто гарячого мачо — то чому не провести яскраво ніч. Все одно перспективи будувати з ним стосунки ніякої.

Чоловіче бачення

 

Чоловіки, як і більшість жінок, у питаннях сексу на першому побаченні діляться на дві категорії: ті, хто заздалегідь налаштований тільки на «фізичне тертя», і ті, які не виключають, що швидкість дій цілком може стати початком тривалих і щасливих відносин.

Представники першої категорії одразу дають зрозуміти, що їм потрібно, не витрачаючи час на довгі розмови. Зустрічаючись з такими чоловіками, не чекайте від них історії з щасливим продовженням. Для таких чоловіків секс на першому побаченні і секс на одну ніч — запорука успіху.

Представники другої категорії спокійно ставляться до сексу в перший вечір побачення: буде близькість — це добре, не буде — теж добре, значить, ще не час. Звичайно, навряд чи вони відмовляються від сексу, якщо буде така можливість, але, можливо, не потрібно поспішати з цим? Багато чоловіків, в яких вдбувається швидкий секс на першому побачені, різко втрачають інтерес до неї.

Андрій, 23 роки: На дворі 2021 рік. Нам не треба йти і запитувати когось, щоб отримати дозвіл на секс після першого побачення. Абсолютно нормальна практика. Ви в будь-якому разі будете займатися сексом і не важливо, коли саме це станеться. Тому я не вважатиму дівчину легкодоступною, якщо вона погодиться переспати на першому побаченні. Чому секс не може бути початком стосунків?

Анатолій, 31 рік: Однозначно я буду думати, що вона легкодоступна. Та і навряд такі стосунки довго проіснують. Як би там не було, але у чоловіків є така установка в голові: чим довший період залицянь, тим більше тобі хочеться з дівчиною стосунків, а не просто сексу. У чоловіка це закладено генетично. Є великий шанс, що після сексу на першому побаченні ти скажеш їй «ну все, бувай», і більше ніколи не побачиш. Або пару разів побачиш.

 Наталя Тернова, психолог:

Жінка, погоджуючись на близькість, розраховує на почуття. Чоловік, погоджуючись на почуття, розраховує на близькість.

Для жінки, особливо молодої, дуже важливо, як відреагує суспільство на її вчинок. І в більшості вона керується тими моральними нормами, які прийняті в колі, в якому вона знаходиться. Тому, важливо прийняти те рішення, яке буде для вас правильним. Прислухайтесь до себе,   подумайте, як ви ставитесь до людини, з якою у вас   побачення, слухайте своє серце, яке не обдурить вас, і скажіть те, що відчуваєте. Якщо це секс для того, щоб утримати або завоювати партнера, то, швидше за все, після першого разу все й закінчиться.  Якщо після сексу на першому побаченні партнер почав вас засуджувати, ви зробили собі подарунок — позбавили себе від цієї людини.

Для чоловіків секс на першому побаченні завжди приємний бонус. Буває, що для деяких представників сильної половини отриманий кайф є приводом для подальших зустрічей і побудови стосунків. Ну, якщо чоловік сучасний і без стереотипний. Якщо ж він консерватор, то навіть після божественного задоволення скаже: «я не думав, що вона така». 

Прислухайтеся до власних бажань, і не лише сексуальних. Якщо ж так сталося, що секс відбувся, а продовження побачень ні — теж добре, бо ви матимете досвід.

Загалом же, бажання і секс відіграють найважливішу роль у побудові стосунків, але в сформованої пари. Це свого роду магнетизм, який може утримувати партнерів досить довго разом, щоб між ними сформувався міцний зв'язок, на якому і будуть побудовані довгострокові стосунки.

 

Читайте також:

ВІН І ВОНА. Приведіть себе у «подарунок», або Чого в ліжку хочуть чоловіки?
ВІН І ВОНА. Піймати на зраді за першими ознаками невірності вашої половинки
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Daily

    одно лругому не мешает почему бы  и нет
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up