Шалений секс не в ліжку. ТОП незвичайних та екстремальних місць для кохання

Шалений секс не в ліжку. ТОП незвичайних та екстремальних місць для кохання
  • Якщо одноманітний і рутинний секс — це не про вас, і ви схильні до авантюр та спонтанного інтиму, тоді наш рейтинг цікавих, незвичайних і екстремальних місць підкаже, де можна зайнятися коханням крім рідної спальні й додати перчинки в стосунки. 

Будь-якій людині коли-небудь набридає одноманітність у всьому, і секс тут не виняток. І коли хочеться чогось такого захоплюючого, а стрибати з парашутом страшно, то цілком можна займатися сексом в екстремальних місцях. Таких є багато: це і автомобіль, і літак, і парк, і кінотеатр.

Екстремальним називають секс, заняття яким приносить не тільки сексуальне задоволення, але й відчуття екстриму. Багато партнерів обожнюють займатися екстремальним сексом, бо через викид адреналіну в кров такий секс приносить більше задоволення, а оргазм стає яскравішим і пристраснішим.

В машині 

Відео дня

Одна з найпоширеніших чоловічих фантазій — мінет за кермом. Віддати належне, оральний секс у русі — той ще екстрим, але не кожному під силу. Як мінімум, чоловік повинен чудово водити автомобіль, одночасно контролювати ситуацію на дорозі і насолоджуватися інтимним процесом. 

Інша справа — екстремальні інтимні стосунки в статичному авто. Місць для паркування, щоб зайнятися коханням з дівчиною більш, ніж достатньо: затишні місцини десь в парку, лісі, на березі озера або в темному провулку за гаражами. Але є й більш витончене рішення — усамітнитися для занять сексом в авто на паркінгу Кінодрому. Причому універсальне для будь-якої погоди: влітку, навесні, восени або взимку. Не так цікавий кіносеанс, як зайнятися сексом ніби як і в публічному, і в той же час відокремленому місці.

В потязі

Неважливо, подорожуєте ви потягом удвох зі своєю дівчиною (хлопцем), або познайомилися в дорозі з прекрасною незнайомкою (незнайомцем), раптова пристрасть цілком може завершитися бурхливим сексом. Ідеально, якщо у вашому розпорядженні СВ, дві зручних полиці і стіл (не кажіть, що ми не натякали). Або хоча б чотиримісне купе, але тоді вам доведеться викручуватись, щоб залишитися наодинці, і ловити зручний момент. Що ще радує, крім екстремальних відчуттів — в таких місцях, як правило, тепло і сухо, навіть восени і взимку. 

В літаку

Щоб по-справжньому зрозуміти, що ж таке екстремальний секс, вам треба зайнятися ним в літаку Мало того що це практично неможливо, але якщо у вас дійсно це вийде, але вас застукають, ви будете платити великий штраф, а на деяких авіалініях вас можуть не пустити в країну і відправлять додому найближчим рейсом. 

В туалеті

Вбиральня — перше, що спадає на думку, коли фантазія розігралась, і хвиля пристрасті накрила вас у місті, офісі, аеропорту (тільки спочатку паспортний контроль, потім секс) або будь-якому іншому громадському місці. З одного боку нові незвичайні місця з ноткою небезпеки. З іншого — засувка на дверях не дозволить стороннім вас побачити і перервати в самий невідповідний момент. 

У цієї ідеї є і нюанс. Туалети бувають різні, і куди приємніше та комфортніше займатися сексом в чистому, красивому і просторому. Тримайте в голові можливість «побешкетувати» кожен раз, коли вирушаєте з дівчиною або дружиною в хороший ресторан або нічний клуб.

В ліфті

Ліфт часто фігурує в фільмах, як ТОП місце для занять сексом. Але в реальному житті варто гарненько подумати, перш ніж усвідомлено зважитися на такий екстрим. Адже є не менш оригінальні та цікаві, але більш безпечні місця. Хоча б секс на сходовому майданчику. 

Точно не варто «жартувати» з кнопкою «стоп» в старих зношених ліфтах, з непрацюючим викликом диспетчера. Інакше є ризик дуже довго просидіти в очікуванні аварійної служби. І якщо ви доросла і серйозна пара, не експериментуйте в своєму ж парадному чи в ліфті з камерами, придивіться хоча б сусідній будинок.

В парку

Парк — непогане місце, щоб спонтанно зайнятися коханням. Але врахуйте кілька моментів. Секс на природі, під відкритим небом хороший в теплу пору року, наприклад, влітку. По-перше, одягу на тілі менше. Ніщо не заважає усамітнитися за пишними кущами або в густій тіні дерев і швидко зробити свою справу, залишившись максимально одягненими. Заняття любов’ю залишаться в рамках пристойності навіть для випадкових свідків. Адже мало чого ви там обнімаєтесь. По-друге, ризик застудитися мінімальний. 

У кожному місті знайдеться кілька паркових зон, придатних для сексу на свіжому повітрі в екстремальних умовах. Чим більше і густіше парк, тим краще. І тримайтеся подалі від дитячих майданчиків. Такий гумор можуть не оцінити співробітники поліції. В будь-якому випадку, не забувайте, що за сексуальні ігри в публічному місці загрожує штраф.  

На пляжі

І ми зараз не про коктейль, а можливості відчути яскраві і екстремальні емоції в незвичайних умовах. Але краще робити це влітку, рано вранці чи пізно ввечері, коли на узбережжі немає людей. Можна навіть бабиним літом, якщо ви хоч трішки загартовані. Ідеально прихопити з собою плед. Але якщо сексуальний потяг накрив раптово, краще це робити в таких позах, щоб в інтимні органи не потрапляв пісок.

За містом

Якщо гадаєте, де можна усамітнитися зі своєю половинкою, подумайте про готелі, апартаменти або навіть заміський комплекс. Жінкам шалено подобаються незвичайні, красиві місця, романтичний вікенд. А тут вже цікавих локацій для занять любов’ю хоч відбавляй: шикарне велике ліжко кінг сайз, журнальний столик, душ, ванна або джакузі, крісло, балкончик у номері для найзухваліших і авантюрних коханців. Чим не різноманітність і свіжий бриз для відносин?

В човні

Cекс в човні або на яхті може принести незабутні враження. М’яке погойдування на воді тільки підсилює екстремальні відчуття. При чому варіанти різні: від сексу посеред озера (важливо про всяк випадок вміти плавати) до парковки човника в затишних заростях.

В наметі

Туристичний похід в гори або риболовля з ночівлею — намет сам по собі начебто натякає на заняття любов’ю, коли у відносинах вирує пристрасть. Тому не відмовляйте собі в задоволенні — приставайте до коханої людини з непристойними пропозиціями, а може й відразу переходьте до справи. 

Українські зірки про екстремальний секс

Зірки теж проти одноманітного і рутинного сексу. Вони відверто поділилися своїми екстремальними сексуальними звершеннями.

Співочу пару Потапа та Настю Каменських може накрити пристрасть абсолютно у будь-який момент, тому секс у пари був у різних місцях.

— Траплялося, що в ресторані говоримо: «Ми зараз повернемося», — ділився репер Потап.—Бувало в гримерці, в автобусі, в літаку. Ми пристрасні коханці! 

Потап і Настя Каменських

Найекстремальніший секс у Сергія з гурту «Без обмежень»  був на даху багатоповерхівки.

— У під’їзді на сходовому майданчику. Я постелив куртку, — розповів Олексій Завгородній (Позитив).

Надія Дорофєєва зізналася, що займалася сексом у потязі.

— Звичайно, це було в глибокій молодості. Зараз, коли ти дорослішаєш, то замислюєшся про комфорт і гігієну, як мінімум, — зазначила Дорофєєва.

Що інтригує в сексі у незвичних місцях?

Наталія Тернова, психолог:

— Немає нічого більш пристраснішого, ніж секс в екстремальних місцях. Хтось може не погодитися. Але давайте подумаємо, що може нас так інтригувати в «сексі без певного місця існування». По-перше, це страх бути поміченим на місці злочину. Так, це страх, але такий приємний. Він немов вабить тим, що в мозку постійно думки, що вас можуть «застукати» —  це кайф, насолода. А значить, задоволення від такого сексу буде особливим, не схожим на всі інші заняття сексом. По-друге, це пристрасть. Вона така божевільна, всепоглинаюча, зносить все на своєму шляху — адже так хочеться опанувати тілом людини, але при цьому розуміючи, що зараз-то і не можна. І ця пристрасть наростає з кожним поцілунком, кожним дотиком. По-третє, новинка. Зазвичай завжди все нове і незвідане бере верх над людиною. По-четверте, це отримання швидкого оргазму. Коли палають такі пристрасті, а порушення немає меж найімовірніше, що оргазм настане раніше, ніж зазвичай. По-п'яте, настрій і самопочуття після всього цього будуть такі гарні, що захочеться гори звернути і світ перевернути з ніг на голову. Ну і шосте, ви, нарешті, дізнаєтеся, що таке екстремальний секс.

 

Читайте також:

ВІН І ВОНА. Піймати на зраді за першими ознаками невірності вашої половинки

ВІН І ВОНА. Приведіть себе у «подарунок», або Чого в ліжку хочуть чоловіки?

Секс на першому побаченні: початок стосунків чи їх завершення?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Павел Платунов

    у кого чего болит?
  • Мартин Михайлович Худа

    Се Що За Новини У Фейсбукови ..
  • Мартин Михайлович Худа

    🤣😂
  • Nina Mezhybovska

    Мля.......
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up