Чи світить вам принц? Рекомендації для сучасних попелюшок

Чи світить вам принц? Рекомендації для сучасних попелюшок
  • Кого вважати принцем? Якщо виключно особу офіційно визнаного королівського сімейства, то принців в світі по пальцях перерахувати можна. Шанси стати дружиною такого настільки незначні, що витрачати на пошуки дорогоцінні хвилини життя не варто.
  • А от у звичайному житті принців (лідерів, мажорів, олігархів) зустріти можна.
  • А чи світять вони вам, якщо ви попелюшка?

А які ж ще принци бувають? Так чи інакше, всі «мажори» асоціюються з успіхом в якійсь області. У деяких випадках успіх належить не їм, а батькам. Таких краще відразу відмести. Витрачати гроші предків, звичайно, приємно, але принців, які можуть безбідно прожити все життя, нічого не роблячи... Звихнутися можна поруч з чоловіком, який не зайнятий справою, а лише розвагами. Незабаром він заведе собі для розваги довгоногу силіконову барбі, а що робитимете ви?

Найбільш придатними бачаться принци, що домоглися успіху самостійно. Найчастіше це у них виходить за допомогою батьків, але що ж поганого в тому, що в сім'ї всі дружні і допомагають один одному? Зрештою, якщо зберетеся стати членом такої сім'ї, то можна розраховувати на подібне ставлення.

Переходимо до наступного питання: навіщо виходити заміж саме за принца? І попутно розглянемо питання, а на кому принци одружуються?

Відео дня

Чоловік, що вже піднявся в ранг принца, багато що може собі дозволити. Як це не сумно чути багатьом, але  коли вирішене матеріальне питання, легше за все дбати про душу. Тоді не відволікає від високих думок і почуттів дріб'язкова метушня, квартирні питання і т. д. і т. п.

Принц може вибрати собі в дружини саме ту жінку, яка йому потрібна. Вибір у нього є, бажаючих заміж за нього вистачає. Згадайте казку «Попелюшка»: тільки повідомили про оглядини — повний палац бажаючих набився. Принц, абсолютно точно, не бажає взяти в дружини ту, яку цікавить тільки його матеріальне становище і переваги, які можна з цього отримати.

Робимо висновок, що гідною парою принцу може бути принцеса, для якої важливі високі почуття, так, як фінансові питання у неї вже теж вирішені. Тобто, якщо принц голова райради, то він шукатиме доньку такого самого батька при посаді. Гроші до грошей, як кажуть, 21 століття, не забувайте. Краще знайти собі тюнінговану дівчину з квартирою та автівкою, ніж з моменту знайомства почати витрачати на неї кошти. Бували, звичайно, в історії винятки. Та в казках, зазвичай, не розповідають про те, як конкретно протікало подальше щасливе життя нерівного шлюбу.

Є й таке, що сучасні принци одружуються на простих дівчатах, щоб мати вдома безкоштовну служницю. А така дружина на все згодна, аби в своє безбарвне життя не повертатися. Принц — по балам, прийомам тусити із звабливими принцесами, поки дружина господарство веде на його гроші. Щоб жити у палаці і бути матеріально забезпеченою, вона змушена нічого не помічати, терпіти, мовчати. Вам такий варіант підходить? Ні? 

Значить, тоді в дружини принца треба претендувати в ранзі принцеси, якій треба стати до моменту знайомства. Принц повинен чітко усвідомлювати, що йому щастя привалило, що він таку принцесу зустрів. Тоді вже принц докладатиме зусиль, щоб на цій принцесі одружитися.

Отже, як вийти заміж за принца? В результаті таких довгих роздумів доходимо висновку. Хочеш заміж за принца — подивися в дзеркало і прикинь, тягнеш ти на принцесу? 

Я можу без нього, як і він без мене, але разом краще 

Наталія Ішкова, психотерапевт у гештальті, транзакційному аналізі та сексології:

— Хочу заміж за лідера, хочу за відому людину! Хочу, щоб він був багатим, щоб розвивався, веганом, спортивним політиком, з родоводом блакитної крові, щедрим, без шкідливих звичок, духовним! І так до нескінченності.

А навіщо Ви потрібні багатому, успішному, що розвивається, без шкідливих звичок і духовно багатому?

Я щиро сподівалася почути відповідь від жінок, які знають свої сильні сторони і цінують себе.

Стосунки — це ж завжди обмін. Чи здатні самі жінки підтримати в собі цей заявлений статус?

Я, як і раніше, вірю в союз рівних, так, як ситий розуміє ситого, голодний лише про ситість фантазує, намагаючись закрити свої «дірки».

А тепер по пунктах:

1. Краса? Ми живемо в Україні, а це країна красивих жінок, у нас їх багато. Краса виділить вас лише миттєво з натовпу! Вона важлива, це зрозуміло, а що у вас ще є?

2. Стрункість? Струнких безліч, тут ви знову можете не витримати конкуренцію.

3. Хороша коханка? Це, звичайно, плюс, але якщо оцінювати тільки по цій шкалі, то будь-яка жінка найдавнішої професії (куртизанка / наложниця) Вас «зробить»! Вибачте.

Що в вас унікального? Не соромтеся, не ображайтеся, просто озвучте свої сильні сторони собі! Мені не обов'язково.

Якщо Ви цінуєте в собі тільки красу, фігуру і здатність до сексуального задоволення чоловіка, то, швидше за все, вас будуть використовувати. З такими цінностями серйозного ставлення чекати не доводиться. Адже, якщо ви ставитеся до себе тільки, як до тіла, то чому інші повинні докопуватися до вашої душі?

4. Якщо ви цінуєте свій розум, тут шансів більше, і відносини будуть будуватися на рівних. Чоловік-лідер не з неба на свою вершину впав! Я думаю, він пам'ятає кожен свій крок вгору. Чи не так, чоловіки?

Коли поруч з вами у нього народжуються ідеї і росте його тестостерон, — ви поза конкуренцією. І ще  щоб було про що поговорити, тоді і буде про що переспати.

Я ціную свої активи: гострий розум, креативне лідерство, цілеспрямованість, проникливість, яскраву зовнішність, незабутню подачу, сексуальність, вміння чекати, знати що і як я кажу, грайливість і легкість, я щедро підтримую своїх.

Ще важливіше, я так думаю, порядок загальних амбіцій і збіг цінностей, що вирішує багато. Тобі потрібен лям баксів, і він на менше ляма не згоден. Ви росли і далі ростете з однаковою швидкістю.

Я припускаю, така людина шукає собі пару так само, як шукає кращих топ для свого бізнесу методом виключення просто і холоднокровно.

Одне ще додам. Зустріти потужного за потенціалом рівного партнера — це удача. Залишитися разом — це велика удача. Ви чітко відчуєте силу один одного, легкість в спілкуванні і взаємну вигоду продовжувати ці взаємини. Тому що ви разом зможете стати ще сильнішими емоційно, інтелектуально і сексуально. Тоді і активів прибуде!

Важливо, щоб ви самі собі були потрібні і бачили свій шлях — лідера, благополучної і успішної жінки, мислячої, що розвивається в професії, духовної і духовитої. 

А коли гримне на голову з неба прИнц, головне, встигніть відсунутися. Не треба, щоб на голові хтось сидів.

PS. Ловіть довідку: дивлячись на його маму, можна багато чого зрозуміти, як він цінує тепло, прийняття та близькість. Дивлячись на його тата — ви зрозумієте, як він це віддає.

 

Читайте також:

Завжди обирайте себе. Як почати цінувати себе і позбутися синдрому «зручної дівчинки»

Яким жінкам щастить в коханні? Якості, які забезпечують стійкі любовні стосунки

ВІН І ВОНА. Про секс з колишнім, причини і наслідки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up