Юні «Вінницькі Вовки» в складі збірних України здобули кубки в Австрії

Юні «Вінницькі Вовки» в складі збірних України здобули кубки в Австрії
  • Юнацькі команди спортивного клубу «Вінницькі Вовки», які склали основу двох збірних України з флаг-футболу (безконтактний різновид американського футболу), стали учасниками New Generation Bowl у Відні (Австрія).
  • Всі вінничани повернулися додому зі здобутками. Збірна U-15 виборола срібний кубок турніру, а команда U-17 отримала бронзу.

New Generation Bowl – міжнародний турнір збірних з американського та флаг-футболу, який традиційно організовують в Австрії. Цього року його було проведено вперше після дворічної перерви, пов’язаної із коронавірусом. Ігри відбувались 25-27 листопада у п'яти різних вікових групах. У них загалом взяли участь понад 300 юнаків та дівчат із шести країн.

— Наші хлопці та дівчата показали себе дуже круто та гідно представили Україну. Тренерський штаб надзвичайно задоволений, пишаємось нашими вихованцями! — прокоментували в клубі.

Відео дня

Нагадаємо, що раніше, у вересні, юнацькі збірні України з флаг-футболу взяли участь у Carpathian Bowl-2022, який пройшов у м. Кошице (Словаччина). Це були перші від початку повномасштабної війни змагання для наших збірних.

Читайте також:

Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту

Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up