Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту

Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту
  • Після тривалої перерви відбувся чемпіонат України з фрі-файту.
  • Нагадаємо, це український різновид змішаних бойових мистецтв.   

Змагання пройшли 25 — 27 листопада у Хмельницькому. Загалом у них взяли участь близько 390 бійців. Вінницьку федерацію представляли 12 спортсменів, вихованців клубів «Оріон», «Тора-Каі» і «SFS».  По традиції партнерами нашої збірної виступили виробник сільгосптехніки «Agrokalina» і Всеукраїнський патріотичний рух «Гідність нації».

Конкуренція на чемпіонаті була надзвичайно високою. Незважаючи на велику перерву у тренувальному процесі, відсутність офіційних проміжних змагань і брак навчально-тренувальних зборів, вінницькі спортсмени показали непоганий результат. Вони загалом здобули вісім бронзових нагород.

Відео дня

Зокрема, призерами стали Олексій Шмигун (СК «Оріон», вікова група 10 — 12 років, вагова категорія до 32 кг), Роман Штельмах («Оріон», 13 — 15 років, до 52 кг), Максим Легков (SFS, 13 — 15 років, до 63 кг.), Артем Жуков («Оріон», 13 — 15 років, до 63 кг), Костянтин Горобець («Тора-Каі»,16  — 18 років, до 69 кг), Артем Мазур («Тора-Каі», понад 19 років, до 74 кг), Олег Мазур («Тора-Каі», понад 19 років, до 69 кг),  Андрій Давидюк (SFS, понад 19 років, до 79 кг).

— Велика подяка колективу Всеукраїнської федерації федерації фрі-файту за те, що вона спромоглася  провести чемпіонат на гідному рівні, незважаючи на ситуацію в країні. Зараз багато наших фрі-файтерів перебувають на фронті, захищають Батьківщину. Водночас змагання також потрібно проводити, аби зберігати успішні традиції і підвищувати рівень спортсменів, — прокоментував президент Вінницької обласної федерації фрі-файту Вадим Кудіяров.

Читайте також:   

 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови

Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Липовецька міська рада

    МОЛОДЦІ! ВІТАЄМО!

keyboard_arrow_up