Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд

Стартують  чемпіонат та Кубок області  з футзалу серед аматорських команд
Ігор Гатауллін і Юрій Максименко
  • Ці змагання проанонсували на зборах із представниками місцевих футзальних клубів. Вів засідання голова обласної Асоціації футболу Ігор Гатауллін.
  • Нагадаємо, саме очолюваній ним громадській спілці делеговані права розвивати всі різновиди гри № 1 на території нашого регіону.

Ігор Гатауллін представив керівників новостворених місцевих футзальних організацій. Обласну Асоціацію футзалу очолив колишній професіональний футболіст Юрій Максименко, Асоціацією Вінницької територіальної громади керуватиме Ігор Откидач, Асоціацією Вінницького району — директор ДЮСШ «Десна» Андрій Заводян. Тобто вже створена ціла вертикаль із розвитку одного із наймасовіших видів спорту на Вінниччині.  

Ігор Гатауллін звернув увагу, що обласна федерація футболу та новостворені місцеві футзальні структури вже уклали угоди про розвиток виду спорту із Українською асоціацією футболу, обласним Департаментом гуманітарної політики, спорткомітетом Вінницької міської ради. Тому чемпіонат та Кубок області  з футзалу серед аматорських команд матимуть статус офіційних змагань.    

Відео дня

Як повідомив Юрій Максименко, чемпіонат Вінниччини (у вищій та першій лігах)  стартує на початку грудня. Змагання пройдуть у два кола, гратимуть по одному матчу на тиждень.

За підсумками розіграшу в елітному дивізіоні визначатимуть найкращі місцеві клуби для участі у всеукраїнських футзальних змаганнях. Це зацікавлює брати участь у чемпіонаті області провідні команди міста над Бугом і районів, звернув увагу президент «ЯСКО» (Вінниця) Ярослав Скоромний.

Обласні футзальні баталії проходитимуть на найкращих майданчиках міста над Бугом (в спорткомплексах «Аква-Він» і «Нокаут», а також у сучасному залі в Сосонці (Вінницький район). Їх судитимуть кваліфіковані арбітри. Очолюватиме суддівський комітет обласної федерації футзалу провідний рефері міста над Бугом Олександр Сидорук. Планується, що переможці і призери обласних змагань стануть відомими до 20 березня наступного року.      

Читайте також: 

У Вінниці започаткували Асоціацію футзалу міської територіальної громади  

Чотири гравці «Ниви» увійшли до збірної півріччя Другої ліги

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up