Юні шаргородські футзалісти вдруге за останній час виграли обласний чемпіонат

Юні шаргородські футзалісти вдруге за останній час виграли обласний чемпіонат
  • У СК «Нокаут» відгомонів чемпіонат області з футзалу серед юнаків 2009 р.н.
  • В змаганнях взяли участь десять команд із різних куточків Вінниччини.
  • Їх спільно організували обласні Асоціації футболу і футзалу.

Спочатку пройшли групові етапи змагання. Найкращі команди двох груп боролися за медалі. Загалом відбулося 22 матчі.

—Всі подинки були напруженими, ніхто не хотів поступатися. Тому турнір пройшов у цікавій боротьбі, — прокоментував голова Асоціації футзалу області Юрій Максименко.

У бронзовому «фіналі» суперником команди Могилів-Подільської ДЮСШ були футзалісти Хмільницької спортшколи. Опоненти провели зустріч обережно, адже ціна помилки була дуже високою. Основний час матчу закінчився із рахунком 0:0. Далі була «футбольна лотерея» - серія пенальті! Два чудових сейви воротаря Могилів-Подільського Андрія Тимощука принесли його команді перемогу 5:4 та бронзові нагороди.  

Відео дня

—Дякую організаторам за те, що влаштували спортивне свято. Під час війни це розрада для дітей. Ми привезли гравців 2010 — 2011 р.н., а одного футзаліста навіть 2013 р.н. Для них це був етап підготовки до чемпіонату області серед однолітків. Не дуже розраховували, що будемо третіми. Бронзою задоволені, — сказав тренер команди ДЮСШ Могилева-Подільського Євгеній Шпаркий.

Срібло здобула команда ФК «Війтівка» (Бершадська громада). Вона у фіналі із рахунком 0:1 поступилася юнакам Шаргородської КДЮСШ. Шаргородці виграли майже всі свої матчі на турнірі, лише зіграли унічию із могилівчанами.

— Нещодавно ми виграли чемпіонат області серед юнаків 2012 р.н., який відбувся у Немирові. Тепер знову доказали, що на Шаргородщині футбол і футзал перебувають на високому рівні. Недарма багато наших вихованців грають у збірних області, —прокоментував директор Шаргородської ДЮСШ і тренер команди 2009 — 2010 р.н. Іван Палій.

Команди-призери були нагороджені Кубками, грамотами, медалями. А три найкращих гравці турніру отримали цінні подарунки. У команді Могилів-Подільської ДЮСШ організатори відзначили Олександра Борбелюка, у збірній Війтівки —Володимира Плаксія, у Шаргородській ДЮСШ – Владислава Андрійця.

 Читайте також:

ТОП-10 тренерів Вінниччини за підсумками 2022 року. Рейтинг RIA/20 хвилин

Вінничанку Валерію Якушеву визначили другою серед найкращих волейболісток України 2022 року....

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up