Визначили найкращих у міні-футболі серед студентських команд Вінниччини

Визначили найкращих у міні-футболі серед студентських команд Вінниччини
  • На СК «Нива» пройшов фінальний етап чемпіонату Вінницької області з міні-футболу серед студентських команд вишів 1—3 рівнів акредитації.
  • Перед цим проходили зональні відбірні баталії у всіх районах.
  • Змагання організувала Асоціація студентів Вінницької області за підтримки обласної і районних Асоціацій футболу.

На урочистому відкритті, окрім організаторів і спортивних керівників, були присутні президент ФК «Нива» Артур Загорулько і головний тренер Олег Остапенко. Вони побажали футболістам звитяг у спорті і сказали, що будуть раді бачити з часом найкращих із них у лавах професіональної команди.

  

До фінального розіграшу увійшли шість найкращих студентських команд: Іллінецький аграрний фаховий коледж, Ладижинський фаховий коледж ВНАУ, Заболотненське вище професійне училище № 31, Гущинецьке вище професійне училище, Могилів-Подільський монтажно-економічний коледж та Барський фаховий коледж транспорту і будівництва. Грали у двох підгрупах, після чого відбулися стикові поєдинки за медалі.

Відео дня

В матчі за бронзові нагороди команда Гущинецького вищого професійного училища подужала Могилів-Подільський монтажно-економічний коледж — 3:2, хоча й програвала у два м’ячі. В фіналі Барський фаховий коледж транспорту і будівництва переграв Іллінецький аграрний фаховий коледж — 4:2. Хоча й пропустив у першому таймі два «сухих» м’ячі.

— Після невдалого першого тайму хлопці зібралися і спромоглися переломити хід поєдинку. В нашому навчальному закладі є футбольна секція, але доводиться тренуватися в залі. Втім, вдалося виграти чемпіонат за рахунок характеру і жаги до перемоги, — прокоментував керівник фізичного виховання Барського фахового коледжу транспорту і будівництва Віктор Мацьков.   

 

Активний розвиток

Призери отримали Кубки, медалі і грамоти, інші фіналісти — відзнаки за участь. Також організатори відзначили найкращих футболістів турніру (за амплуа). Нагородження проводили голова футбольної Асоціації студентів Вінницької області Павло Форманюк, спортивний директор обласної Асоціації футболу Ігор Павленко, голова Асоціації футзалу Вінницької області Юрій Максименко, голова Вінницького міського спорткомітету Сергій Краєвський та інші партнери турніру.    

— Після приходу на посаду Павла Форманюка студентський футбол на Вінниччині почав активно розвиватися. Спочатку провели міські змагання серед студентів, а зараз вийшли на обласний рівень, — прокоментував Юрій Максименко.  

— Студентський чемпіонат провели на гарних полях, із акредитованими суддями. Приємно, що масовий футбол на Вінниччині розвивається, незважаючи на війну. Взагалі база для розвитку студентського спорту у нас є непоганою, молоді є де тренуватися, — сказав Сергій Краєвський.

Читайте також:

Олімпійський день для юних шахістів: турнір просто неба, естафети і рухливі ігри

Граючий президент «Ниви» Артур Загорулько став найкращим бомбардиром Другої ліги

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up