Вінницькі вундеркінди продовжують збирати кошти на ЗСУ грою в шахи просто неба

Вінницькі вундеркінди продовжують збирати кошти на ЗСУ грою в шахи просто неба
  • Першого жовтня у Вінниці вшосте відбувся благодійний спортивний захід.
  • П’ятирічний шаховий вундеркінд Артем Кучер, абсолютний переможець нещодавнього меморіалу Олексія Бутовського, грав проти всіх охочих вінничан просто неба.
  • Також в благодійному заході взяв участь віце-чемпіон України зі швидких шахів серед юнаків до восьми років Юрій Перепелиця.

Змагання пройшло на площі К. Могилка (біля «літака»). На шахові баталії запрошувалися усі бажаючі вінничани (діти і дорослі!) в якості суперників вундеркіндів і вболівальників.

Спортивні спаринги мали благодійний характер. Пожертви —  добровільні. Їх вносили як гравці, так і глядачі. Натомість гравці, які перемогли вундеркіндів, отримували сувенір на згадку від шахового клубу «Романтик», що є філією МДЮСШ № 6. Цього разу Артем і Юра зазнали у 20 партіях загалом чотирьох поразок від кваліфікованих гравців.

Відео дня

Протягом шостого раунду благодійного заходу юні гравці зібрали понад дві тисячі гривень. Зібрані кошти передадуть волонтерам із всеукраїнської благодійної організації СУВІАТО, яка нині базується у Вінниці. Вони придбають необхідні речі для військових і передають їх на фронт.    

  

Читайте також:

Вінничанин в Іспанії здобув срібло на відкритому чемпіонаті із бразильского джиу-джитсу

Жмеринчани виграли обласний аматорський турнір з міні-футболу на підтримку ЗСУ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Мар'яна Прісняк

    В Бершаді теж бачила сьогодні

keyboard_arrow_up