Жмеринчани виграли обласний аматорський турнір з міні-футболу на підтримку ЗСУ

Жмеринчани виграли обласний аматорський турнір з міні-футболу на підтримку ЗСУ
  • На базі спорткомплексу «Нива» фінішував обласний аматорський турнір з міні-футболу на підтримку ЗСУ «Футбольна Вінниччина».
  • Він пройшов у рамках Тижня масового футболу УЄФА.

Фінальні обласні благодійні змагання організувала Асоціація футзалу Вінницької області. У них взяли участь п’ять команд із різних районів. Це були переможці попередніх етапів на підтримку ЗСУ, які пройшли у різних куточках нашого краю. Грали за гарної сонячної погоди одночасно на двох майданчиках. Змагалися за коловою системою. У турнірі виявилося багато надзвичайно  захоплюючих поєдинків.

— Всі учасники залишилися задоволеними, отримали масу позитивних емоцій. Ми вдячні керівникам районних футбольних асоціацій за те, що вони делегували на обласні змагання у Вінниці свої збірні, — сказав голова Асоціації футзалу Вінницької області Юрій Максименко. — Нещодавно наша Асоціація провела відкритий благодійний турнір серед студентів, тепер влаштували аналогічний обласний захід серед аматорів. У подальших планах — проведення змагань на підтримку ЗСУ серед ветеранів і юнаків. 

Відео дня

Голи на фініші

В підсумку перше місце посіли жмеринчани. Вони набрали десять очок у чотирьох матчах. Доля переможця турніру була вирішена лише в останній грі, у якій Жмеринський район переміг Вінницький район із рахунком 2:0. Голи були забиті наприкінці другого тайму.

Також чемпіони здолали Хмільницький район - 2:0, ФК «Хуторок» (Вінниця) —  5:3 і зіграли у «суху» нічию із Тульчинським районом. Значний внесок у їхню перемогу зробив голкіпер Сергій Горбачов, який потягнув багато «складних» м’ячів.

— Сьогодні ми змогли зібрати всіх основних гравців. Але все ж вдалося досягти гарного результату. Наші футболісти грали завзято і проявили себе лідерами на спортивному  майданчику, — прокоментував голова Жмеринської районної асоціації футболу Михайло Шаркий.   

Подяка ЗСУ

На очко від чемпіонів відстали срібні призери із команди Вінницького району. Бронзові нагороди – у тульчинців, в активі яких п’ять набраних очок.   

Гравець команди Вінницького району Віталій Сабатовський подякував організаторам за цікавий турнір.

— Завдяки Збройним Силам України ми маємо можливість брати участь у змаганнях. Дякуємо нашим військовим за це, — сказав Віталій Сабатовський.

Призи найкращим 

Нагородження провели голова Асоціації футзалу Вінницької області Юрій Максименко, голова комітету АФВО Павло Форманюк і спортивний директор обласної Асоціації футболу Ігор Павленко. Команди-призери були нагороджені красивими Кубками і подяками.  

Індивідуальні призи отримали найсильніші футболісти турніру (за амплуа). Найкращим воротарем був визнаний Володимир Хомрійчук (Вінницький район), найкращим гравцем  — Віталій Горбань (Жмеринський район), найкращим нападником – Євген Лєбєдєв (Тульчинський район).

Читайте також:

Для юних вимушених переселенців у Вінниці провели «Відкриті уроки футболу»

ФК «Нива» підтримав наймолодшого захисника «Азовсталі», який повернувся із полону

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up