«Вінницькі Вовки» розіграють у благодійній лотереї сувенірний шолом, м'яч і футболку збірної

«Вінницькі Вовки» розіграють у благодійній лотереї сувенірний шолом, м'яч і футболку збірної
  • В умовах війни клуб з американського футболу «Вінницькі Вовки» намагається робити максимум задля підтримки та розвитку дитячого спорту.
  • Виїжджати на змагання, показувати нашу міць та незламність, старатись, щоб піднімався наш прапор, лунав наш гімн – це важливо як для спортсменів, так і для всієї країни.

У юнацької збірної України з флаг-футболу (безконтактний різновид американського футболу) з’явилась можливість взяти участь у турнірі, що відбудеться 24 вересня 2022 року у Словаччині. Її 90% складають вінницькі вихованці, підсилені спортсменами зі Здолбунова,

Батьки дітей беруть на себе всі витрати, пов’язані з поїздкою, однак, цього недостатньо.  

— Звертаємося до всіх небайдужих з проханням допомогти зібрати 27843 грн. на форму для нашої збірної, яку ми зможемо використати і в майбутньому —  на Чемпіонаті Європи-2023. Для цього ми організовуємо лотерею. Серед усіх, хто зробить благодійний внесок (незалежно від суми), ми розіграємо: сувенірний шолом від «Вінницьких Вовків»; м'яч для американського футболу; футболку збірної з №1, яку ми спеціально забронюємо для вболівальників, — розповіли у клубі.  

Відео дня

Якщо ж вдасться назбирати більшу суму, ніж потрібно, увесь залишок «Вовки» перешлють Благодійному Фонду Сергія Притули та обов’язково відзвітують.

Набір із восьми років

Також у клубі триває набір новачків до дитячої секції з флаг-футболу. Запрошують на тренування хлопців та дівчат віком від восьми років.

— Наш спорт розвиває швидкість та спритність, покращує фізичні якості, дисциплінує, виховує лідерські вміння та вчить працювати в команді. Ваша дитина зможе  продуктивно тренуватись під керівництвом досвідчених наставників; брати участь у всеукраїнських змаганнях; бути учасником національних збірних; їздити за кордон на міжнародні турніри та чемпіонати; проводити дозвілля у дружньому колі своїх ровесників, —  пояснюють у клубі.  

Довідка

Деталі благодійної лотереї і запису до клубу за телефонами: 063-574-48-41, 098-524-38-98.

Картка Приватбанку: 4731185617227415 (Євген Хомин, тренер збірної).  

PayPal: [email protected]

Збір донатів триватиме до дев’ятого вересня. 

Читайте також: 

Кубок області з футболу здобув ФК «ЯСКО» із Шаргорода, який переміг у серії пенальті

Тренер став чемпіоном. Вінничани перемогли у Болгарії на Кубку світу з радіопеленгації

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up