«Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl

«Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl
  • Цими вихідними у м. Пореч (Хорватія) пройшов масштабний турнір з флаг-футболу Adria Bowl.
  • В ньому взяли участь близько 40 команд з Італії, Нідерландів, Австрії, Німеччини, Хорватії, України, Словенії та інших країн.

Змагання проводились у трьох категоріях: Elite mixed, Elite ladies та Leisure mixed. Наші дівчата брали участь у категорії Elite Ladies. І протягом двох днів змагалися з п’ятьма командами з Італії, Австрії, Словенії та України. Всього вони зіграли шість матчів регулярної частини та вийшли до фіналу з другої сходинки турнірної таблиці.

У фіналі «Вінницькі вовчиці» зустрілися з італійською командою MadCats Milano — чинними чемпіонками Італії. Матч видався дуже напруженим і видовищним. Італійські спортсменки були попереду наших дівчат на кілька очок. Але за дві хвилини до завершення поєдинку «Вовчицям» вдалося занести тачдаун і переламати хід гри. Таким чином гра за перше місце завершилася перемогою вінницької команди з результатом 23:25!

Відео дня

Також визначили кращих гравців турніру. В категорії Elite ladies звання MVP здобула спортсменка нашої команди Катерина Щерба. Вона стала кращою гравчинею серед представниць усіх жіночих команд.

Коментарі чемпіонок

— Коли у твоєї команди немає сил навіть вийти на фінальну гру, не те що грати, тут вмикається сила волі. Найважливіші ігри виграються не фізично, а характером і серцем, — прокоментувала результат турніру граюча тренерка «Вовчиць» Катерина Тетерук.

Важливим було й те, що в складі нашої команди були не тільки досвідчені спортсменки, а й молоде покоління «Вовчиць» — дівчата, які займаються флаг-футболом менше року.

Своїми враження ділиться 16-річна флаг-футболістка Катерина Коваль:

— Для мене цей турнір став чимось особливим. Кожна гра була справжнім вибухом емоцій. Через спільні зусилля і взаємну підтримку ми змогли пройти через важкі моменти і досягти перемоги. Хочу додати, що без підтримки і роботи нашого тренера нічого б не було.

— Ця перемога — неймовірно важка для кожного. Важливу роль відігравали люди, які підтримували нас у будь-якій ситуації. Вдячна тренеру та всій команді, без яких не було б таких досягнень. Чесно кажучи, я ще досі не вірю, що зараз ми веземо додому Кубок за перше місце з Adria Bowl. Але ми це зробили і готові до нових звершень, — поділилася враженнями юна спортсменка Анастасія Биковська.


Читайте також:

Пам'ять Дениса Бабія «Трейна» вшанували чемпіонатом України і юнацьким турніром

«У дівчини має бути фігура». Триразова чемпіонка світу з фітнес-бікіні виграла чемпіонат України

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Roman Oleksii

    test1

keyboard_arrow_up