Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України

Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України
  • У Львові пройшли головні змагання року з черліденгу — чемпіонат України.
  • Туди зʼїхалися спортсменки із Харківської, Миколаївської, Сумської, Волинської, Київської, Хмельницької, Вінницької і Одеської областей.

Спортивний клуб «Вінницькі вовки» представляли чотири дитячо-юнацькі команди. Протягом двох днів наші дівчата змагалися за першість у трьох номінаціях. Вінничанки продемонстрували чудові номери та завоювали цілий комплект нагород. Зокрема, у шкільній лізі срібло в активі Vinwolves Stars Minis, а золото — у Vinwolves Stars Juniors. У розряді Cheer Dance Show перемогли Vinwolves Juniors. Цей же колектив отримав бронзу в категорії Urban Cheer Dance.  

— У Львові побачили високий рівень як проведення змагань, так і підготовки номерів. Задоволена виступами команд. Ми отримали натхнення працювати далі задля отримання кращого результату, — прокоментувала тренерка команд шкільної ліги Людмила Адамчук.

Відео дня

— Насправді такі поїздки дуже цінні для нашої команди. Сама атмосфера заходу і той день, який ми проводимо на майданчику, наповнює нас новим досвідом, енергетикою і безцінним командним духом. Це був крутий початок нового сезону для нас, — поділилася тренерка команд професійної ліги Ірина Паламарчук.

Попереду у наших спортсменок підготовка до регіональних змагань — чемпіонату Вінницької області. Він відбудеться у травні у місті над Бугом.

Читайте також:

Здолали «Ювентус» і «Бенфіку». Футболісти спортшколи «ЯСКО» у Литві виграли Ateitis Cup

Турнір Central Bowl з флаг-футболу після війни стане міжнародним

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Настуня💋💗

    Гарнюні, переможці😍💋🥰🎉🎉🏆🏆🥇🥇🥇🥇

keyboard_arrow_up