Вінницька «Нива» продовжила нічийну серію у Тростянці

Вінницька «Нива» продовжила нічийну серію у Тростянці
  • ФК "Тростянець" весняну частину сезону розпочав із нічиєї з Рухом-2 (0:0) і домашньої поразки від "Скали 1911" (0:1).
  • Вінницька "Нива" двічі зіграла внічию 0:0 – жодного забитого, жодного пропущеного м’яча.
  • Безпрограшна серія підопічних Юрія Ярошенка складає вже п’ять матчів і триває з перших чисел листопада (1:4 з ПФК "Звягель").

На початку зустрічі було багато боротьби, але без просування вперед. Складно було комусь віддати перевагу, адже суперники по черзі володіли м’ячем. На 16-й хвилині гості відкрили рахунок. Власенко увірвався до карного майданчика і віддав на граючого президента Артура Загорулька, а найкращий бомбардир команди пробив у кут – 0:1. Для Артура це 15-й гол у сезоні.
Стандарт допоміг господарям поля зрівняти рахунок. Євген Проданов відзначився шикарним ударом зі штрафного. М’яч від стійки залетів у ворота – 1:1. Більше контролювали м’яч футболісти вінницького колективу, але пройти організований захист суперника було непросто. На перерву суперники пішли за нічийного результату.


На початку другого тайму провалилися захисники сумчан, але Артур Загорулько влучив у стійку. Намагалися більше грати з позиції сили гості, але й підопічні Шаповалова не забували про атаку. На 53-й хвилині довелося вступати у гру Ольховому, коли він парирував удар Дувняка.
У більшості епізодів після середини тайму ніхто не хотів ризикувати, адже розуміли ціну помилки. Ближче до завершення гри було багато пауз, які суттєво збивали темп протистояння. Але в кінцівці було гаряче!
На 88-й хвилині Загорулько міг приносити перемогу своїй команді, але перекинув не тільки голкіпера, але і ворота. А на останній хвилині основного часу Коваленко врятував свою команду і буквально виніс м’яч з порожніх воріт. Мали виривати перемогу гості, але підвела реалізація.
Матч завершився внічию - 1:1. "Нива" та Тростянець у 2024 році ще не перемагали, зате справилися з завданням провести свої перші голи.

Читайте також:

Відео дня

Здолали «Ювентус» і «Бенфіку». Футболісти спортшколи «ЯСКО» у Литві виграли Ateitis Cup

Турнір Central Bowl з флаг-футболу після війни стане міжнародним

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up