Вінничани здобули 15 нагород на чемпіонаті країни з фрі-файту. Серед них — чотири золоті

Вінничани здобули 15 нагород на чемпіонаті країни з фрі-файту. Серед них — чотири золоті
Вінницькі призери змагання
  • Чемпіонат України з фрі-файту (українського різновиду змішаних єдиноборств) фінішував у Кременчуці (Полтавська область).
  • В цих змаганнях взяли участь близько двох сотень спортсменів із 14-ти областей. Була представлена й збірна Вінницької області.

До неї увійшли бійці спортивних клубів «Січ», «Патріот», «SFS» (всі — Вінниця), «Оріон» (Липовець-Турбів), «Тора Каі» (Шаргород) і Парашутно-десантної школи (Погребище).

Вінницькі бійці були серед лідерів і здобули вагомі 15 нагород різного гатунку. Четверо вінничан стали чемпіонами.

Серед чоловіків у престижній ваговій категорії понад 89 кг переможцем став досвідчений вінничанин Ігор Завера. Він є вихованцем провідного тренера нашої області Ігоря Дишливенка із клубу «Січ». Ігор Завера робив паузу у своїх виступах, а тепер тріумфально повернувся у спорт. Зокрема, в Кременчуку він виконав норматив майстра спорту України!  

Відео дня

Також золото вибороли турбівчанин  Владислав Приймак (категорія 13-15 років, вага до 63 кг), вихованець клубу «Патріот» Антон Дрозд (19-20 років, до 57 кг) і представник клубу «Січ» Дмитро Гуменюк (10-12 років, до 27 кг). 

— Результати вінничан на чемпіонаті України вважаю непоганими. На змаганнях наступного року Вінниччина боротиметься за входження до загальнокомандної трійки. Ми переважно конкуруємо із Київською, Полтавською і Дніпропетровською областями, де активно культивується фрі-файт, — прокоментував президент Вінницької обласної федерації фрі-файту Вадим Кудіяров. — Надалі продовжимо співпрацювати із клубами Вінниччини, які культивують змішані єдиноборства. Їхню географію постійно розширюємо. Це приносить позитивні плоди. 

Наступного року вінницькі бійці спробують якнайкраще виступити на Кубку і чемпіонаті України. Ці змагання матимуть статус відбору на чемпіонат світу у Португалії. 

Читайте також:

Вінницькі майстри боксу тренуються у спартанських умовах. Спортзалу відключили від опалення

Тренер із вадами зору Микола Ливицький планує підготувати дзюдоїста на Паралімпіаду

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up