Він зупиняє миттєвості спорту. Сергій Гомон став лауреатом Всеукраїнського фотоконкурсу

Він зупиняє миттєвості спорту. Сергій Гомон став лауреатом Всеукраїнського фотоконкурсу
Робота-переможниця

Фахове журі, до складу якого увійшли імениті фотожурналісти, відомі олімпійці та спортивні фахівці, підбило підсумки ювілейного Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії. Учасниками 15-го за ліком конкурсу, який щороку проводиться НОК України, стали представники 18 областей нашої країни.

95 авторів, серед яких визнані митці і ті, хто лише робить перші кроки у цій цікавій справі,  надіслали понад 400 робіт, де відобразили різні сторони спортивного життя – шлях до перемоги, тренерські настанови та  підтримку рідних на цьому шляху, миті тріумфу та гіркоту поразок, а також непідробні емоції, що дарує спорт.

У номінації «фотографи-професіонали» переміг Андрій Апанасенко (Чернігівська область). Друге місце посів Олександр Лесік (Одеська область), третє - Сергій Гомон (Вінниця).

Серед фотографів-аматорів кращою була Євгенія Андрієвська (Одеська область), серед дітей - (до 16 років) - Марія Буряк (Чернігівська область).

Відео дня

29-річний вінничанин Сергій Гомон цього разу представив на конкурс фотографію на тему велоспорта.  Він вже в четвертий раз став лауреатом Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії!  

-Я – фотограф і графічний дизайнер, а також баскетболіст-аматор. Закінчив ВНТУ за спеціальністю «системний інженер». Але любов до творчості привела мене туди, де я зараз. І я готовий ділитися і спілкуватися з громадськістю своїм баченням світу через свої роботи, – розповідає Сергій Гомон.

Читайте також: 

Яку грошову винагороду отримають вінницькі учасники Паралімпійських і Олімпійських ігор

Сільські голови і старости Вінниччини «запалювали» на Всеукраїнських змаганнях

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up