Сільські голови і старости Вінниччини «запалювали» на Всеукраїнських змаганнях

Сільські голови і старости Вінниччини «запалювали» на Всеукраїнських змаганнях
Представники Вінниччини виграли медалі у шашках і настільному тенісі
  • У Береговому (Закарпатська область) фінішували Всеукраїнські змагання спортивного товариства «Колос» серед голів сільських, селищних рад, голів і старост територіальних громад.
  • У них взяли участь представники 18 областей.

Вінницька команда була представлена у волейболі, дартсі, більярді, гірьовому спорті, шашках, шахах і настільному тенісі. В активі наших земляків дві нагороди. Зокрема, староста с.Савинці (Тростянецької громади) Василь Марущак здобув срібло у настільному тенісі. А староста с.Юшківці (Оратівської громади)  Марина Харенко виграла бронзу у шашках. Командного заліку не було, тільки особистий.   

Заступник голови Вінницької територіальної організації «Колос» Валерій Швець підтримував наших спортсменів у Береговому. Він нагадав, що останні п’ять років Всеукраїнські змагання серед голів територіальних громад відбуваються регулярно. Лише торік через пандемію їх скасували.

Відео дня

-Половину нашої команди нашої команди складали дебютанти. Не всі вони поки отримують постійну практику занять тим чи іншим видом спорту, але потенціал мають великий. Тому ми в цьому році плануємо проведення обласних змагань серед голів і старост громад, - сказав Валерій Швець.     

Захоплення в учасників викликала база «Колос» у Береговому, басейн із термальною водою, краєвиди мальовничого Закарпаття.

Голови і старости територіальних громад Вінниччини вболівали один за одного і здружилися у ці дні. Така підтримка давалася взнаки.

- Те, що голови громад власним прикладом агітують вести здоровий спосіб життя, є гарним стимулом для населення. Особливо для молоді. Головне, щоб спортом або фізкультурою займалися системно. Превентивні оздоровчі заходи, доступні для всіх, мають замінювати пігулки, - додав Валерій Швець.   

Читайте також: 

Незрячі шахісти Вінниці позмагалися із дитячою командою. Матч до Міжнародного дня сліпих

«Нива» завершила рік нічиєю. Вінницькі футболісти розійшлися миром із «Мункачем»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    А чего не включили отопление? Люди в верхней одежде почти все. Средневековье какое-то

keyboard_arrow_up