«Нива» завершила рік нічиєю. Вінницькі футболісти розійшлися миром із «Мункачем»

«Нива» завершила рік нічиєю. Вінницькі футболісти розійшлися миром  із «Мункачем»
Наразі «Нива» є середняком групи «А» другої ліги
  • Перед матчем із «Мункачем» «Нива» посідала сьому сходинку турнірної таблиці.
  • І відставала від мукачевців, який йшли шостими, на чотири очки. Цей розрив не змінився і після гри на Закарпатті, яка завершилася із нічийним рахунком 1:1.
  • До речі, матч першого кола у Вінниці «Нива» виграла у «Мункача» із результатом 3:0.      

Виїзний поєдинок вийшов дуже непростим для вінницької команди. В першому таймі майстерність не раз доводилося демонструвати воротарю «Ниви» Максиму Гурідову. Після перерви, на 61-й хвилині, був призначений пенальті за гру рукою у карному майданчику вінничан. 11-метровий чітко реалізував кращий бомбардир «Мункача» Максим Гірний, в активі якого вже дев’ять забитих м’ячів цього сезону.

В заключній частині матчу «Нива» була доволі активною на чужій половині поля, і їй врешті-решт вдалося відігратися. На 82-й хвилині після подачі кутового головою відзначився захисник Вадим Хохлов.

«Нива» не зупинилася на досягнутому, а продовжила тиснути на господарів поля. В заключні хвилини Віталій Гемега і Костянтин Граматік мали шанси вирвати перемогу для Вінниці. Але, на жаль, не змогли переграти воротаря господарів поля Розтислава Дегтяря.

Відео дня

Отже, «Нива» нічиєю завершила 2021 рік. Бо наступний тур наша команда пропускає. Наступний матч вінницькі футболісти проведуть у березні 2022 року.  

Успішний відрізок чемпіонату                         

Виконуючий обов’язки головного тренера «Ниви» Валентин Вишталюк вважає, що наша команда закономірно відігралася на Закарпатті:

— В заключні моменти могли як програти, так і виграти. Обидві команди створили у цей час гольові шанси. Тому нічийний результат матчу вважаю справедливим. Після цієї гри команда пішла у заслужену відпустку.

Під керівництвом Валентина Вишталюка «Нива» провела успішний відрізок: дві перемоги і нічия. Це сталося після уходу із команди головного тренера Володимира Циткіна, що стало наслідком попередньої восьмиматчевої безвиграшної серії.    

— Останні позитивні результати були досягнуті на фундаменті, який закладав тренерський штаб на чолі із Володимиром Циткіним. Вони, зрозуміло, непогані. Серед трьох суперників лише «Любомир» був відвертим аутсайдером. «Чайка» в останньому турі відібрала очки у лідера «Лівого берега». А «Мункач» є нашим найближчим сусідом у турнірній таблиці, —  додав  Валентин Вишталюк.

Коли призначать тренера

Граючий президент «Ниви» і лідер перегонів бомбардирів групи «А» другої ліги (12 голів) Артур Загорулько розповів, коли можна очікувати призначення нового головного тренера:

— Це у процесі. Ведуться перемовини із потенційними кандидатами. Можливо, що головний тренер буде призначений до нового року.

Також він пояснив, коли почнуть облаштовувати тренувальну базу «Ниви». Адже Центральний міський стадіон, де грають нивівці, є власністю міста, а не клубу.  

— Над цим ми працюємо. Вболівальники нехай не переживають, все згодом побачать. Ще в цьому році плануємо почати підготовчі роботи щодо будівництва бази. Загадувати наперед не хочеться. Але сподіваємося, що все так і буде, —  прокоментував Артур Загорулько.      


Читайте також:

Незрячі шахісти Вінниці позмагалися із дитячою командою. Матч до Міжнародного дня сліпих

Вінницька каратистка Ірина Козачковська здобула срібло на чемпіонаті Європи в Румунії

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up