Ветерани футболу у Барі грали на підтримку ЗСУ. В області триває серія благодійних матчів

Ветерани футболу у Барі грали на підтримку ЗСУ. В області триває серія благодійних матчів

Десятого червня на майданчику загальноосвітньої школи №3 міста Бара відбулась серія благодійних товариських зустрічей з футболу на підтримку Збройних Сил України.  Змагалися команди ветеранів віком від 45 років і старше.

Футбольні баталії пройшли за підтримки Барської міської ради, асоціації футболу Барської міської територіальної громади, Жмеринської районної асоціації футболу і обласної асоціації футболу.  

У змаганнях взяли участь ветерани Чернівців, Мурованих Курилівців і Бару. Серед вболівальників на матчах були присутні військовослужбовці із місцевої частини, а також голова обласної асоціації футболу Ігор Гатауллін, голова асоціації футболу Барської міської територіальної громади Микола Панасюк і голова Жмеринської районної асоціації футболу Михайло Шаркий. 

Відео дня

Давно не бачились на майданчиках ветерани футболу, скучили за емоціями глядачі. Тому ігри проходили в цікавій і змістовній боротьбі. Усі команди отримали у подарунок футбольні м'ячі від обласної асоціації футболу, а кожен гравець - подяку від голови Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова. Зібрані на матчах кошти підуть до реабілітаційного центру військовослужбовців у Вінниці.

Вже 15 червня у Барі знову пройде серія благодійних футбольних матчів. На цей раз серед дівчат 2009-2011 р.н.

Читайте також:

Юна вінницька шахістка Софія Буркот виграла турнір у Німеччині

Вінницький пауерліфтер Іван Чупринко побив 20 європейських і 14 світових рекордів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up