В фіналі футбольного турніру «Нива» несподівано поступилася аматорам із «Десни»

В фіналі футбольного турніру «Нива» несподівано поступилася аматорам із «Десни»
  • Міні-футбольний турнір "BEZBRENDU x NYVA cup" проходив у Вінниці 23-24 вересня. Грали на стадіоні школи № 33.
  • На іграх була присутня чимала кількість глядачів. Для них організатори підготували наїдки і гарячі напої.
  • Працював діджей, лунала гучна музика. Глядачі мали можливість безкоштовно пограти в футбол у «Play Station».  

За перемогу змагалися вісім команд, серед яких професіонали із «Ниви» і колектив співорганізаторів “BEZBRENDU”.  Вони були розбиті на дві групи. Після групового етапу відбулися матчі фінальної частини турніру.   

Провідний футболіст «Ниви» Олександр Борячук в нещодавньому матчі проти збірної коміків був воротарем. Цього разу грав у полі.

-Бути голкіпером – невдячна робота. Те, що я захищав ворота у матчі проти коміків, було випадковістю. Щодо турніру "BEZBRENDU x NYVA cup". Мені подобається грати в футбол. І неважливо при цьому, проти кого ти граєш – аматорів чи профі, – зауважив Олександр Борячук.   

Відео дня

«Результат значення не мав»

За словами тренерів «Ниви», результат для них тут значення не мав. 

- В турнірі за «Ниву» переважно виступають футболісти, які отримують менше ігрової практики в Другій лізі. Також ми підключили молодь 2004 -206 р.н. , в тому числі і з ДЮФЛ. Але є і досвідчені гравці – Сербул, Георгієв, Борячук та ін. Змагання слугує популяризації футболу. Аматорам цікаво пограти проти профі. До того ж в складі наших суперників не бракує колишніх гравців «Ниви» і «Ниви» U-19. Чим більше буде таких турнірів, тим більше молодь цікавитиметься грою № 1, – сказав помічник головного тренера «Ниви» Валентин Вишталюк. 

Чемпіони Вінниці і району

В поєдинку за третє місце зустрілися команди «BEZBRENDU» і «ІнтерАТ» (Гавришівка) - чемпіон вищої ліги Вінницького району та водночас чемпіон Вінниці минулого року. Команда організаторів поступилася із рахунком 3:4.

-Турнір сподобався, дякуємо організаторам. Частіше б у Вінниці проходили такі заходи. Ми налаштовувалися на фінал. На жаль, в півфіналі програли «Десні». Основна частина цієї гри завершилася із рахунком 0:0, а в серії пенальті кращими були наші суперники – 0:2. Ми не готувалися до цієї серії, – розповів капітан команди «ІнтерАТ» Валентин Павловський.

Сподівалися на серію пенальті  

В фіналі «Нива» переважно грала «першим номером» проти «Десни», суперник діяв на контратаках. Але забила лише один гол, відзначився зОлександр Борячук . Профі не реалізували низку гольових моментів. А на самому фініші їхнім опонентам вдалося двічі забити. Отже, 3:1.

-Суперник був більш досвідченим. Тому спочатку ми прагнули зрозуміти його тактику і схему. І в дебюті грали від оборони. Сподівалися на нічию в основний час і серію пенальті. Адже там шанси були більш-менш рівними. Переможного результату не очікували. Вдячні суперникам за гру, – прокоментував гравець ФК «Десна» Вадим Коцюбняк.

-В турнірі високий рівень команд. Те, що брала участь «Нива», дало нам наснагу і бажання здобути перемогу. Наша команда – досить молода. Ми граємо в першості Вінницького району та в Футбольній битві районів (ФБР), – сказав гравець команди «Десна» із однойменного населеного пункту Богдан Ліпінський.

Туса для молоді

Призери отримали Кубки, медалі, комплекти ігрової форми від компанії “BEZBRENDU”, а чемпіони – ще й призовий фонд.    

-Ми прагнули організувати не лише турнір, а свого роду тусу для молоді. Щоб молодь могла не просто пограти в футбол, а й «кайфанути». Будемо намагатися якомога частіше проводити різноманітні змагання та івенти, – прокоментував представник організаторів  Максим Підопригора.  

Читайте також:

«Дзюдо як фітнес»? Призер світових змагань почав тренувати у Вінницькому техуніверситеті

Футболісти чи гумористи? Як завершився нестандартний футбольний матч
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up