У Вінниці нагородили волонтерів з міських ДЮСШ, які чергують у «пунктах незламності»

У Вінниці нагородили волонтерів з міських ДЮСШ, які чергують у «пунктах незламності»
  • На базі СК «Аква-Він» пройшло нагородження волонтерів — тренерів і представників адміністрації семи міських ДЮСШ і Центрального міського стадіону.
  • Близько 60 вінничан отримали подяки від комітету з фізичної культури і спорту Вінницької міської ради та цінні подарунки.
  • Протягом війни вони активно займалися розвантаженням гуманітарних вантажів, опікувалися вимушеними переселенцями, чергували у «пунктах незламності».

Нагородження проводив голова міського спорткомітету Сергій Краєвський. Натомість він за заслуги у спортивній галузі отримав спеціальну відзнаку Національного олімпійського комітету України із рук голови відділення НОКУ, дворазового срібного призера Олімпіад Павла Хникіна.    

— Сьогодні ми відзначаємо найкращих працівників галузі за соціальну роботу. Коли розпочалася війна, у нас було багато викликів. Зокрема, ми приймали вимушених переселенців, чергували, допомагали із завантаженням і розвантаженням багатьох речей.  Ця робота не зупинилася й зараз. Спортсмени і тренери, представники адміністрації міських ДЮСШ і ЦМС наразі займаються розвантаженням гуманітарної допомоги, чергують в своїх трьох пунктах незламності (у МДЮСШ № 6, ЦМС і СК «Аква-Він) і в пунктах незламності проста неба, — сказав Сергій Краєвський.    

Відео дня


Читайте також:

У Вінниці підняли прапор НОК на честь Європейського юнацького олімпійського фестивалю

«Нива» розпочала тренувальний збір у Вінниці. Готується до зимового Кубку ПФЛ і чемпіонату

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up